Valla işi eve taşımamak ve 3. Kişileri takmamak mükemmel ama umarım bu depresyon durumların ya sudem in dediği gibi hormonledir ya da belki havalardandır.. yani umarım geçicidir
Ahahaha valla ben de öyle cazgır olup banane moduna girenlerden olmak çok isterdim zaten akşama çağırıp yemek değil kek yapmasından anlamalıydım

Dediğin sayfaya da ben de bakayım.. Ben de seviyorum yeni tarihler denemeyi
Ooo maşallah harikasın

Ikoşun chicken yapmış sayfa adını grı amblem gibi bir şey var.
Kız Almanya da her tarifin Almanca sını da veriyor.

Değişik tarif dener çok.
Sunumu ve fotoğraflaması çok güzel. İştah kabartıcı.

Genelde mantar ve tavuk tarifi çok yapar. Mantarı ve tavuğu çok seviyor.

Beğenirsin bence.
Bak bakalım.

Makarna tarifi de çok koyar farklı soslu sunumlu.

Takibe aldım teşekkür ederimmm

Günaydın canlarım ❤

Dışarda işim vardı.
Açım kahvaltı bile yapmadım
Bir an önce eve gidip karnımı doyurmak istiyorum

Herkese mutlu bir pazar diliyorum

Tşk ederim sanada geçmiş olsun
Bir sakinleyip kendini dinlemek sorunlara değil çözümlere odaklanmamız gerekiyor kendi çemberimizin dışındaki kişileri dışarda bırakmak ve kendimizi önplana almamız lazım arsız yüzsüz seviyesiz bir kişi var ve beni rahatsız etmeye çalıştı kendi kendini rezil etti ben hiç bir şey yapmama gerek kalmadan…neyseki…
Mod düşülüğü yapıyor regl bugünde ağrım oldu regl oldum ilaç aldım brdr bu ağrıyı kaldıramam diye düşünüyorum
Modu yükselten yiyecekler :
Serotonin salgılatanlar
Bitter çikolata
Muz
Ceviz
Domates
Ton balığı
Kuru fasülye
İncir
Tavuk
Susam
Maydanoz tüketelim
Nefes egzersizi yapalım
Güzel dilekler ve düşünceleri aktif edip hayal ve arzularımızı hayal edip imajine edelim biraz sorunlardan uzaklaşmak için kişisel bakım ve relax müzikten faydalanalım sevdiklerimize sarılalım

Aç karnına ve şapka takmadan bir daha dışarı çıkmamam lazım onu öğrendim
. 2 yi buldu gelmem ve başım ağrıyor her iki sebepten.
Tabi yatmadan saçımı da kurutmadan yatmıştım. Hepsi etkili muhtemelen.

Neyse fırına uğrayıp poğaça açma aldım.Eve geldim. Çay poğaça kahvaltı yaptım. Hiç böyle hayal etmemiştim tabifıstık ezmesi petek bal filan almıştım artık başka kahvaltıya kaldı

Yargının tekrarı başlamış. Ona bakıyorum şimdi.

Gün ortası oldu. Henüz eve dair bir şey yapamadım.

Kendime dair dişimi güzel fırçaladım sabah.

Yarına hsg randevum var sabah. Sonunda o gün geldi çattı. Cesaretimi toplayıp randevu aldım.

Podcast’lar dinlendi mi bakalım

Ben Tülay kök dinledim
Aaa bugün podcast günü mü?
Dün bende sınırlar ile ilgili olanı dinlemiştim.

Açayım bakayım. Netim de az kaldı. Bu ay abarttım biraz. Oğlan da abarttı onun da bitmiş

Mikan hadi kahve içelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…