Evet çok güzel kokuyor
İnşAllah tadı da kokusu gibi dirEvet çok güzel kokuyor
Çok geçmiş olsun işleri falan boşver önce sen iyi olMerhaba yeni ay herkese hayırlı gelsin
Arkadaşlar bu hafta hep hastaydım yazamadım k bakmayın sürekli öksürüp durdum çarşamba iyice tıkandım doktora gittim oda o kadar gereksiz ilaçlar vermiş ki 3gündür daha kötü etti bende bugün kestim antibiyotik nefes açıcı birde soğuk algınlığı hapı vermiş mide bulantısı saatlerce süren mide yanması başağrısı dalgınlık inanın daha berbat oldum
Hala hastayım öksürürken boru gibi ses geliyor boğazlarımdan harrt hurt
Bitkisel birşeyler yapmaya çalıştım
Zencefil limon bal sarımsak falan
İnşallah acillik olmam diyette yalan oldu işlerden bu hafta başımı kaldıramadım bildiğiniz gibi değil zaman su gibi akıp gidiyor
Ev işleri bana ben ona bakınca gündelik bulaşık çamaşır mak yemek vs onları halletmeye çalıştım ortalığı toparladım ama temizlik yapamadım çamaşır suyu kokusu ve tüm kokular beni tıkıyor
Muhteşem görünüyor
Ha haMuhteşem görünüyor
Haklısın cnmÇok geçmiş olsun işleri falan boşver önce sen iyi ol
Çok güzel afiyet olsun
Geçmiş olsun.Merhaba yeni ay herkese hayırlı gelsin
Arkadaşlar bu hafta hep hastaydım yazamadım k bakmayın sürekli öksürüp durdum çarşamba iyice tıkandım doktora gittim oda o kadar gereksiz ilaçlar vermiş ki 3gündür daha kötü etti bende bugün kestim antibiyotik nefes açıcı birde soğuk algınlığı hapı vermiş mide bulantısı saatlerce süren mide yanması başağrısı dalgınlık inanın daha berbat oldum
İnşallah acillik olmam diyette yalan oldu işlerden bu hafta başımı kaldıramadım bildiğiniz gibi değil zaman su gibi akıp gidiyor
Ev işleri bana ben ona bakınca gündelik bulaşık çamaşır mak yemek vs onları halletmeye çalıştım ortalığı toparladım ama temizlik yapamadım çamaşır suyu kokusu ve tüm kokular beni tıkıyor
Ben hala öyle yapıyorumHa ha10 seneden fazladır kalıpta kek yapmıyordum
İlk evlenınce kalıbım vardı yamuldu diye attım o gün bugündür borcam da yapıp duruyordum
Ben de harika değilim bu aralar, depresyonun kıyısında geziniyorum bakalım ne olacak. İşteki problemler insanın modunu düşürüyor ama eve gelince onu dışarda bırakmak bana kolay gelir mesela. Bi de 3. Kişilerden çok etkilenmiyorum ben biraz sinir olurum geçer. Senin de hallolur umarım bir an önceHaklısın cnmSen neler yapıyorsun nasılsın?
İşyerindede aksilik oldu neyse haftayı sakin kapatmaya çalıştım
Gereksiz ve boş olan hiç birşeye ayıracak 1dakikam bile yok okulun sınavları bittiödevleri sunumları bitmedi bazen boğulduğumu hissediyorum bu yoğunlukta ve kendime hiç vakit ayıramıyor hep ihmal ediyorum ve çok zorlanıyorum Yardımlar yardımcı insanlar yetişiyor tabi ama yinede çok şükür her halime Allahım beterinden korusun
Canım bu bir tane tarif arda nın mutfağının onun limonlu vanilyalı labneli kreması..Ellerine sağlık, frostring ne demek araştıracağım
YaaLimonlu keke dair çok komik bir anım var
Yeni evliydik 15 sene önceeşimin amcasının karısı bizi davet etti bizde tabi peşimize kv elti bir sürü kişi takıldı yemeğe çağırdı sandık cümbür tayfa gittik
Kadın bir iki bir şey yapmiş. Bir de limonlu kek.tabi hepimiz kurt gibi açız özellikle yemeden gittik yemekler güzel olur davetliyiz diye
Sonra kadın doyalım diyen tabağımıza 5 er dilimlü kek koydu. Epey gülüp alay etmiştik o gün bugündür limonlu kek yedim mı yemedim mı pek hatırlamıyorum. Anca hazır filan yemişimdir
Ohh ellerine sağlık, ben de yapicam en kısa zamanda inşallahBugun ne yaptım
Kitabımı okudum
Yemek yaptım
Mutfagı silip süpürdüm
Dolabımı düzenledım kıyafet almamalıyım bence artık
Etiketi üzerinde kıyafetlerim var
Bir pantolon ayırdım verılecek
Eşimi bekliyorum yemek yiyip bir film izleyeceğiz
Bugun böyle biter
Kekler muhteşem ya hepinizin ellerine sağlık
Ç
Kendimi çok cahil hissettim ama teşekkür ederim
Doğallık diyelim ona canımbende bilmiyorum ama çaktırmadım he
Çok geçmiş olsunMerhaba yeni ay herkese hayırlı gelsin
Yaa çok güzelll
Hızlı pişiyor, kabarıyor.Ben hala öyle yapıyorum
Regl yakın olabilir.Ben de harika değilim bu aralar, depresyonun kıyısında geziniyorum bakalım ne olacak. İşteki problemler insanın modunu düşürüyor ama eve gelince onu dışarda bırakmak bana kolay gelir mesela. Bi de 3. Kişilerden çok etkilenmiyorum ben biraz sinir olurum geçer. Senin de hallolur umarım bir an önce
Yok ya kadın cazgır biraz öyle mahcup da olmadı sankiCanım bu bir tane tarif arda nın mutfağının onun limonlu vanilyalı labneli kreması..
Yaakadın da ne mahcup olmuştur
Ohh ellerine sağlık, ben de yapicam en kısa zamanda inşallahgayet güzel bir gün olmuş ne güzel
Asıl ben bilmiyormuşumya böyle red velvet diyoruz ya o tatlının kreması da frosting benim için çünkü öyle öğrendim tarif ardanın mutfağı cinnemon rolls.. üst kreması da frosting bildiğim tek bu
Çok geçmiş olsunçok dikkat et kendine.. iyi ol gerisini boşver
Yaa çok güzelllellerine sağlık kalıbın da çok güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?