- 19 Şubat 2021
- 6.546
- 18.558
- 198
- 39
Evdekilere yapınca bile kendıme yumurtayı ayrı yaparımKahvaltımı daha şimdi yaptım
Sucuklu yumurta yiye yiye aldım kiloları galiba.
Senden öğreneceğimiz şeyler varBende yatak odasında peteği açmıyorum
İncecik saten pijamalarımla yorgana sarılmayı seviyorum ben
Elmalı kurabiye çok severim
Afiyet olsun
Sen çok sağlıklı besleniyorsun bu yönünü takdir ediyorum.Evdekilere yapınca bile kendıme yumurtayı ayrı yaparım
Ben genelde yumurtayı haşlanmış baharatlı yeşillik olunca içinde severim
Roka taze nane maydonoz zeytinyağ az limon
Acıkmışım galiba ben
Aaaayyyynııııı ben23 Aralık
Güçlü yönlerim
Mizahi yönümü güçlü buluyorum. Kendimi samimi ve içten buluyorum. Güleryüzlüyüm. Güvenilir ve dürüstüm. Sorumluluk duygum yüksektir, üstüme düşeni yaparım. Çözüm odaklıyım, asla kinci değilim ki geçmişe dair olumsuzlukları direkt unuturum( bu iyi bişey mi emin olamadım) Yalnız zaman geçirmeyi severim. Becerikliyim, bir çok iş elimden gelir.
Sanırım bu kadar
Eee bu da ayyynııı ben22 Aralık yaptığım spor ancak yemek yapmaktır. Bugünde ev süpürdüm o da sayılsın
23 Aralık
Güçlü yönlerim
Her yaş gurubuyla iyi anlaşırım.
Hoş sohbetimdir.
Konuşmayı ve dinlemeyi severim.
İyi öneride bulunurum.
Güzel yemek yaparım. Kafama taktığımı yaparım. Dürüstüm. Fedakarım. Düşünceliyimdir. Vefalıyımdır. Sorumluluklarımın bilincindeyim. Tasarrufluyumdur.Keyif yapmayı severim.
Bende Mikan ı okurken aynı ben diye düşündüm. Mikan daki tek takılmayı severim bana uymuyor. Mizah da sanmam yok sanki. Bir de yemek dışı konularda becerikli olduğumu sanmamAaaayyyynııııı ben
Arkadaşa katılıyorum.
Sen de yaz bakalımEee bu da ayyynııı ben
Şarküteri severim ben ya et severim. Babam rahmetli ben çocukken seni kasaba vercem derdi etçilim diye bende yok baba eli et kokar istemem derdimYa sucuğu bir ben mi sevemiyorum
Pizzanın üzerinde bir iki yerim
Çocukken alınması zordu herhalde güzel gelirdi
Şimdi hiç cazip gelmiyor
Sen sor ben öğreneyim
Anne kız ilişkiniz çok tatlıSlmlaaar
Muhabbetiniz çok güzel okurken eğlendim
Annemle çarşıya gittik çocuklara hediyeler aldıkBi kafede oturup salep içip geldik iyi oldu
sekersizcikolata sen nasılsın? Yazmamışsın sanki bi kaç gün gözümden kaçmış da olabilir..
Bugün ne yapacağım kitap okuyacağım. Akşam oğlanların film gecesi var. Cuma gecesini film gecesi olarak seçtik. Mısır patlatıyoruz falan havaya giriyorlar
Dünün görevi spor yapmaktı ama valla bana spor demeyin bu aralar ya
Birazdan kendimi güçlü bulduğum yönlerimi yazacağım hazır olun
Güçlü yönümBende Mikan ı okurken aynı ben diye düşündüm. Mikan daki tek takılmayı severim bana uymuyor. Mizah da sanmam yok sanki. Bir de yemek dışı konularda becerikli olduğumu sanmam
Sen de yaz bakalım
Düşmeden kalkmak da iyi düşünce kaldıran birş gerekebilir. Kendi kendine yetmen güzel.Güçlü yönüm
Depresyona tam girerken kapıdan bir kolonya, bir şeker alıp çıkmayı başarmak.
Başka da aklıma gelmedi
Kafamda dipteyim, sondayım, depresyondayımşarkısıyla
Hayatı tesbih yapmışım, sallıyormuşum
arasında gidip gelen ikizler burcu merkezli, başak yancı lı bir ruh hali
Tamam tamam, ben en iyisi gidip yatayım.
Sağ ol Mikan valla eh işte bir kontroldü ama şükürNasıl geçti kontrolün ?
Detoks yarın ya bugün sayılmıyor
Başın sağ olsun canım.. Mekânı cennet olsunSelam canlar
Detoksa uydum son 25 dakika kala bakayım dedim.
KK ve instagram olmayınca çok vaktim kaldı tabi.
Mutfağa attım kendimi.
Fırında karnabahar (çok güzel oldu)
Karamelize soğan
Ve cacık yaptım.
Browni kurabiye
Çörekotlu kurabiye yaptım.
Bol bol telefonda konuştum.
Annemi aradım 40 dk konuştuk ,o anlattı ben dinledim ,kavga etmedim ,sakinliği mi korudum. Çok soru sormadım. Zaten bir aydır konuşmuyordum. Elimde egzama çıkmış vs. İshal olmuş. Grip olmuş bir ay önce zor toparlanıyorum dedi.
Kötü haber aile büyüğümüz dün Hakk'ın rahmetine kavuşmuş.Aksilik annem ishal ,abim lerin dersi yoğunmuş kimse izin alıp gidememiş garib gömülmüş öğlen.
Kp baya duygusal konuşunca ağlıyor. Sonrasında eşim ağlıyor . Ben ağlıyorum ev duygu seli anlıycanız. Eşim en son 12 sene önce kızımıza ağlamıştı diye hatırlıyorum.
Oğlumun ateşi geçti ama alerjiye çevirdi iğneye başladık. Bir tane yedi bugün yetmezse yarın ikinciyi yiycek inşallah gerek kalmaz toparlar.
Watsap dan bayadır görüşmediğim özlediğim 3 arkadaşımla mesajlaştım.
5 kardeş konferans görüşme yaptık. Büyük ablam gezmede imiş o katılamadı. Aile büyüğü hakkında filan konuştuk dertleştik. Ablam da ağladı bir yandan. Annem son güne kadar hep espri yapardı dedi rahmetli için. Dünya ne garip dün hasta dediğim yakınıma bugün rahmetli dıyorum.
Tülay kök yeni podcast yayınlamış. Açtım ama bitirmek nasip olmadı. Telefon trafiğinden.
Halam ile ablam ile konuştuk.
Aramam gereken biri vardı onu aradım. Yarına hastane randevusu aldım.
İlaçlarımı aksatmadım içtim.
Ha bu arada eşim de hasta oğluma baktı uykusuz vs diye ona da bulaştı sanırım bal zencefil dayıyor toparlanmak için .
İzole olduk resmen herkes ayrı bir odaya yerleşti. Herkesin tv si var odasında. Yemekleri de ayrı yiyoruz. Eşim maske ile dolaşıyor
Bence yaz anlat.. burda rahatca anlatmak iyi geliyor.. burda güçlü olmak zorunda değilsin.. Anlat ve rahatla.. çünkü inan birikmişler içten içe insani yiyor..Sudem , Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Ölüm hak.
Allah büyüklerimizi elden ayaktan dusurmesn kimseye muhtaç etmesin.
Eşine ve oğluna çok geçmiş olsun.
korkunç bı salgın var.
Kıyamet yaklaşıyor gibi hissediyorum.
Üst üste olumsuz saglik haberleri aldığımız bir donemdeyiz.
Çok zor günler geçiriyoruz.
Anlatsam benimle ağlayacağıniz şeyler.
Dua edin Allah tüm hastalara acil çok acil şifalar versin, bizimkilere de
Ben unuttum bile sabah tartilirim amaYarın tartı günü ben kilo aldım sanırım karnım davul gibi şiş. Sanırsın 5 aylık hamileyim. Geçenlerde 74 idim bir kaç gün önce 73 gördüm.
Unutmayalım canlar
Umarım ben de unutmam
Mikan
sekersizcikolata
@Aysen012
S sarahconnor
@datlu_333
Çok dikkatlisin aynen ben salı bir detox yaptım pir yaptimMuhabbetiniz çok güzel okurken eğlendim
Annemle çarşıya gittik çocuklara hediyeler aldıkBi kafede oturup salep içip geldik iyi oldu
sekersizcikolata sen nasılsın? Yazmamışsın sanki bi kaç gün gözümden kaçmış da olabilir..
Bugün ne yapacağım kitap okuyacağım. Akşam oğlanların film gecesi var. Cuma gecesini film gecesi olarak seçtik. Mısır patlatıyoruz falan havaya giriyorlar
Dünün görevi spor yapmaktı ama valla bana spor demeyin bu aralar ya
Birazdan kendimi güçlü bulduğum yönlerimi yazacağım hazır olun
Ben de başak burcuyum sudemDüşmeden kalkmak da iyi düşünce kaldıran birş gerekebilir. Kendi kendine yetmen güzel.
Başak burcu harikadır. Düzeni temizliği arkadaş canlısı olması, anaçlığı, aile düşkünü olması.
Tam evlenecek kadın bana göre başak kadınları. Çok samimi üç dostum başak.
Amin canım.Sağ ol Mikan valla eh işte bir kontroldü ama şükürhaftaya yine kontrol var toparlanacak baya gibi
Başın sağ olsun canım.. Mekânı cennet olsun
Bence yaz anlat.. burda rahatca anlatmak iyi geliyor.. burda güçlü olmak zorunda değilsin.. Anlat ve rahatla.. çünkü inan birikmişler içten içe insani yiyor..
Ben unuttum bile sabah tartilirim ama
laaar
Çok dikkatlisin aynen ben salı bir detox yaptım pir yaptimya yarin sınava hazırlandım iş çıkışları, bir de yine ateşledim bu bağışıklık baskılıyıclar buluttan nem kaplama.neden oldu valla
Ben de başak burcuyum sudemburcumu hiç sevmem ama
Ay evet canım yaa kortizon da veriliyor. Kilom 55 57 arasında gitse de yüzüm patatesAmin canım.
Geçmiş olsun sana da
Kortizon mu veriliyor düzenli sana?
Sınavın inşallah çok güzel geçsin.
Erkek olsam başak kadını ile evlenirdim. Erkeğini bilmiyorum ama. Kadını on numara
Terapiye çok sevindim. Kendin için adım atmak çok güzel.Kızlar ben bu hafta ders ateş iş üçgeni arasında saçma bir hafta geçirdim
bu arada uzun zamandır terapi alıyorum ben, kendimi affetmeye orada başlamıştım.. şu aralar da güçlü ve zayıf yönlerimi objektif değerlendiriyorum. Benim için çok zor olan bir süreçten geçtim.. Hep güçlü yönüm işte çok güçlü olmam, zorluklar karşısında pes etmemem, değiştirmeyeceğim şeyler için üzülmemem falan derdim ama bu nakil süreci dışardan öyle geçmiş gibi gözükse de içten hiç de öyle geçmedi.. Sanırım ben kendimi henüz net degerlendiremiyorom..
Ancak kolay iletişim kurmam diyebilirim sanırım ya..
Negatif/ güçsüz yönlerim de; çabuk sinirlenmem, çok iyi dinlenmeden yorum yapmam, cabuk müdahil olmam diyebilirim..bunları değiştirmem gerek
Prednol mü içiyorsun?Ay evet canım yaa kortizon da veriliyor. Kilom 55 57 arasında gitse de yüzüm patates
Valla ben ayrıntıcı olmama ve mükemmeliyetçilik takıntıma gıcık oluyorum beni yoruyorama titiz değilimdir. Başakla iilgili bilgilerim de bunlarla sınırlı
Çok sağ ol canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?