Slmlaaar
Muhabbetiniz çok güzel okurken eğlendim
Annemle çarşıya gittik çocuklara hediyeler aldık Bi kafede oturup salep içip geldik iyi oldu

sekersizcikolata sen nasılsın? Yazmamışsın sanki bi kaç gün gözümden kaçmış da olabilir..

Bugün ne yapacağım kitap okuyacağım. Akşam oğlanların film gecesi var. Cuma gecesini film gecesi olarak seçtik. Mısır patlatıyoruz falan havaya giriyorlar

Dünün görevi spor yapmaktı ama valla bana spor demeyin bu aralar ya
Birazdan kendimi güçlü bulduğum yönlerimi yazacağım hazır olun

23 Aralık
Güçlü yönlerim

Mizahi yönümü güçlü buluyorum. Kendimi samimi ve içten buluyorum. Güleryüzlüyüm. Güvenilir ve dürüstüm. Sorumluluk duygum yüksektir, üstüme düşeni yaparım. Çözüm odaklıyım, asla kinci değilim ki geçmişe dair olumsuzlukları direkt unuturum( bu iyi bişey mi emin olamadım ) Yalnız zaman geçirmeyi severim. Becerikliyim, bir çok iş elimden gelir.

Sanırım bu kadar

Şarjim az telefon şarjda ve çekmiyor.
Asm ve hastaneye gidip geldik.
Aile hekimi adrenalin iğne vs dedi. Araştırma ya git dedi. Neyse kendi hekimimize gittik başka bir hekime yönlendirdi.
Öksürük geçmedi diye gittik tabi.
Dondurma ve soğuk içecek tedavisi verdi doktor
Bakalım onu deniyoruz pazartesiye kadar ne olacak.

Yeşillik yıkadım ayıkladım sırtım acıdı.
Yoğurt bitmiş. Elmalı harcı kavurdum ama kurabiye yapamadım. Hastaneden gelirken marketten red velvet luppo almıştım artık onla idare edicez. Kısır yaptım yedik tabi.

Evdekilere yapınca bile kendıme yumurtayı ayrı yaparım
Ben genelde yumurtayı haşlanmış baharatlı yeşillik olunca içinde severim
Roka taze nane maydonoz zeytinyağ az limon

Acıkmışım galiba ben
Sen çok sağlıklı besleniyorsun bu yönünü takdir ediyorum.

Ben sağlıksız besin seviyorum.

22 Aralık yaptığım spor ancak yemek yapmaktır. Bugünde ev süpürdüm o da sayılsın

23 Aralık
Güçlü yönlerim

Her yaş gurubuyla iyi anlaşırım.
Hoş sohbetimdir.
Konuşmayı ve dinlemeyi severim.
İyi öneride bulunurum.
Güzel yemek yaparım. Kafama taktığımı yaparım. Dürüstüm. Fedakarım. Düşünceliyimdir. Vefalıyımdır. Sorumluluklarımın bilincindeyim. Tasarrufluyumdur.Keyif yapmayı severim.

Aaaayyyynııııı ben
Arkadaşa katılıyorum.

Eee bu da ayyynııı ben

Ya sucuğu bir ben mi sevemiyorum

Pizzanın üzerinde bir iki yerim
Çocukken alınması zordu herhalde güzel gelirdi
Şimdi hiç cazip gelmiyor
Şarküteri severim ben ya et severim. Babam rahmetli ben çocukken seni kasaba vercem derdi etçilim diye bende yok baba eli et kokar istemem derdim
Sebze ile pek aram yok bence karbonhidrat vs yani belli sevdiklerim.
Senden öğreneceğimiz şeyler var ne dersin sudem34
Sen sor ben öğreneyim
Ne dersin
Anne kız ilişkiniz çok tatlı

Bende Mikan ı okurken aynı ben diye düşündüm. Mikan daki tek takılmayı severim bana uymuyor. Mizah da sanmam yok sanki. Bir de yemek dışı konularda becerikli olduğumu sanmam

Sen de yaz bakalım
Güçlü yönüm
Depresyona tam girerken kapıdan bir kolonya, bir şeker alıp çıkmayı başarmak.
Başka da aklıma gelmedi

Kafamda dipteyim, sondayım, depresyondayım şarkısıyla

Hayatı tesbih yapmışım, sallıyormuşum

arasında gidip gelen ikizler burcu merkezli, başak yancı lı bir ruh hali

Tamam tamam, ben en iyisi gidip yatayım.

Düşmeden kalkmak da iyi düşünce kaldıran birş gerekebilir. Kendi kendine yetmen güzel.

Başak burcu harikadır. Düzeni temizliği arkadaş canlısı olması, anaçlığı, aile düşkünü olması.
Tam evlenecek kadın bana göre başak kadınları. Çok samimi üç dostum başak.

Nasıl geçti kontrolün ?

Detoks yarın ya bugün sayılmıyor
Sağ ol Mikan valla eh işte bir kontroldü ama şükür haftaya yine kontrol var toparlanacak baya gibi
Başın sağ olsun canım.. Mekânı cennet olsun
Bence yaz anlat.. burda rahatca anlatmak iyi geliyor.. burda güçlü olmak zorunda değilsin.. Anlat ve rahatla.. çünkü inan birikmişler içten içe insani yiyor..
Ben unuttum bile sabah tartilirim ama

laaar
Çok dikkatlisin aynen ben salı bir detox yaptım pir yaptim ya yarin sınava hazırlandım iş çıkışları, bir de yine ateşledim bu bağışıklık baskılıyıclar buluttan nem kaplama.neden oldu valla
Ben de başak burcuyum sudem burcumu hiç sevmem ama

Amin canım.
Geçmiş olsun sana da
Kortizon mu veriliyor düzenli sana?

Sınavın inşallah çok güzel geçsin.

Erkek olsam başak kadını ile evlenirdim. Erkeğini bilmiyorum ama. Kadını on numara

Kızlar ben bu hafta ders ateş iş üçgeni arasında saçma bir hafta geçirdim

bu arada uzun zamandır terapi alıyorum ben, kendimi affetmeye orada başlamıştım.. şu aralar da güçlü ve zayıf yönlerimi objektif değerlendiriyorum. Benim için çok zor olan bir süreçten geçtim.. Hep güçlü yönüm işte çok güçlü olmam, zorluklar karşısında pes etmemem, değiştirmeyeceğim şeyler için üzülmemem falan derdim ama bu nakil süreci dışardan öyle geçmiş gibi gözükse de içten hiç de öyle geçmedi.. Sanırım ben kendimi henüz net degerlendiremiyorom..

Ancak kolay iletişim kurmam diyebilirim sanırım ya..

Negatif/ güçsüz yönlerim de; çabuk sinirlenmem, çok iyi dinlenmeden yorum yapmam, cabuk müdahil olmam diyebilirim..bunları değiştirmem gerek

Amin canım.
Geçmiş olsun sana da
Kortizon mu veriliyor düzenli sana?

Sınavın inşallah çok güzel geçsin.

Erkek olsam başak kadını ile evlenirdim. Erkeğini bilmiyorum ama. Kadını on numara
Ay evet canım yaa kortizon da veriliyor. Kilom 55 57 arasında gitse de yüzüm patates

Valla ben ayrıntıcı olmama ve mükemmeliyetçilik takıntıma gıcık oluyorum beni yoruyor ama titiz değilimdir. Başakla iilgili bilgilerim de bunlarla sınırlı

Çok sağ ol canım ya

Terapiye çok sevindim. Kendin için adım atmak çok güzel.

Kendini seviyorsun ben de senin bu yönünü seviyorum.

Prednol mü içiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…