Kestane airfryde muhteşem oluyor ben de hergün yiyorumVişne kurusu vardı onu akşam suya ısladım hoşaf yapacağım.
Kestaneyi iyice yumuşasın diye suya ısladım yine eşime çizdirip tavada ya da tencerede pişiririm.
Kendi değeri mi başkalarının gözünde aradığım için bu benım için de gecerliKendimi affetme yazısını buraya yazayım yoksa sallayacak gibiyim
Kendimi öncelikle beni bugünkü ben yapan ama geçmişte yaptığıma pişman olduğum ve nefsime resmen eziyet ettiğim tüm şeyler için affediyorum.
Bazı şeylere körü körüne inandığım için, manipülasyona izin verdiğim için, gerçekten ne istediğimi bilmediğim ve bu sebeple yanlış seçimler yaptığım zamanlar için, iyi niyetimin suistimal edilmesine izin verdiğim için, hakkımı savunamadığım tüm zamanlar için, üstüme aldığım aslında bana ait olmayan tüm sorumluluklar için, kırılgan olduğum için, kendi değerimi başkalarının gözünde aradığım zamanlar için, değiştirme gücüm varken bir şeyleri değiştirmeyi ertelediğim için kendimi affediyorum. Hiç bir şey benim suçum değildi zaten ortada da suç yoktu. Her şey yaşanması gerektiği için yaşandı ve bugünkü ‘Mikan’ı inşa etti
Telepati var diyorum aramızda bakKestane airfryde muhteşem oluyor ben de hergün yiyorum
Ne ilginç bende vişne konservesıyle vişne suyu yaptım
Afiyet olsun
Oğluna da geçmiş olsun
Kıyamam yaTelepati var diyorum aramızda bakçıktı
Sağol canım oğlum bugün 3.kortizonlu iğneyi yedi. Okula bu hafta hiç gidemedi.
Sen nasılsın?
Ooo çok çok verimli geçmiş günlerin.Öncelikle günaydın kızlar
Nasılsınız
Ben temizlik yemek işleri ile ilgileniyorum her zamanki gibi
Sporları mı aksatma dan yapmaya devam edıyorum
Banyo mutfak ve hol deki fayansların arasını diş fırcası ve çifle temizledim eşim psikopat mısın diye soruyordu
Tertemiz oldu ama baktıkça içim acılıyor
Kabak çıkarmıştım dün kendime kabak tatlısı yapıyorum
Yemek dünkü olanları yıyecez
Yılbaşı için içli köfte yapıp dolaba atacağım
Beyaz zambaklar ülkesi
Çavdar tarlasında çocuklar kitapları bitti
Bir ömür nasıl yaşanır kitabına başladım
Okurken İlber Ortaylı nın sesini duyuyorum kulaklarımdaçok severim onu dinlemeyi o yüzden çok keyifle okuyorum
Burun ameliyatı olmaya karar vermiştim bu ay gidip görüşecektim ama çok fazla giderimiz oldu
Oğlumun okuluna çok fazla zam yapılmış duyunca inanamadım tansiyonum düştü o derece
Marina yani tekneyi bağladığımız yerde aynı sekilde zamlanmış
Araba mı değiştirdik ama eski arabayı satamadık
Binada sorun yasıyoruz arabalar yüzünden
Ameliyat işini o yüzden ocak ayına erteledım
Oğlumun yarın basket maçı var o oraya gıdecek baya geç geliyor
Bizde eşimle sinemaya gidelim ordan da bişeyler yerız dıye düşündük
Şimdilik benden bu kadar
Aynen ateş geçti. Alerjiye çevirdi. 3 yeter inşallah. 4. yü vermek istemiyorum.Kıyamam ya
Alerjıden dolayı mı kortizonlu iğne
Kaç tane daha olması gerekiyor
İnsallah biran önce iyi olur
Ben iyiyim
Sen nasılsın ameliyat sürecı nasıl geçiyor
Yeşil cay seversen iyi geliyor karın şişliğineAynen ateş geçti. Alerjiye çevirdi. 3 yeter inşallah. 4. yü vermek istemiyorum.
Sadece bir ile atlatsın istedim ama büyüdü kilo da var. Yetmiyor tek iğne. 3 oldu. Her gün bir tane.
Karnım şişiyo. Ferrum kabız yapıyor. Bantlar çıktı. Kaşınıyor dikiş yerleri. İpler duruyor işte. Morluk var hala iki yerde.
Yazdığın fiyatlara çıkmış öyle diyeyimOoo çok çok verimli geçmiş günlerin.
Sanki benim ev öyle temiz gibi rahatladım.
Kabaktatlısını nasıl nerde yapıyorsun?
Görsel olarak görsek şöyle içimiz açılsa fena olmaz.
Okul kaç lira olmuş?
Ankara'da 150-380 rakamlarını duydum ağzım açık kaldı.
Yüzde yüz elli zam vs bile okudum burda.
İyi ki devlete yollamışım dedim.
Burun kararına şaşırdım. Rafa kalkmıyor tamamen. Bende tekrar araştırmaya girdim.41 yaşında yaptırcam 41 kere maşallah olacam
Yeni araban hayırlı olsun.
Seslendiren iki kişiyi tanıyorum.
Sağol canımMerhaba geçmiş olsun ve başınız sağolsunsudem34
Herkes kendiyle bir öZ eleştiri yapmış ne kadar güzel bende yapacağım sene bitmeden inşallah
Kendine çok yüklenme.Bugün kahvaltı yapamadan çıktım evden iş yerinde tostla geçiştirdim
1dakikamın bile boş olmadığı çok yoğun bir gündü
Böyle boş oturmaya hasret kaldım üstüme sorumluluk aldıkça işler daha birikti daha da arttı aşırı yorucu bir gündü
Arkadaşım ve kuzeniyle bulaşacaktık doğum günüme hediye almış görüşememiştik çalıştığı için onuda vermek istemiş ama ben ayrı bir frekansta olunca gidemedim
Zorundalıklqr ve mcburiyetlerle yaptığım işler artıkçok bıkkınlık vermeye başladı
Dinlenmek bile lüks oldu bu ara o yüzden gitseydim kendim iyi hissetmeyeceğim düşüncesiyle neyi yapmak istemiyorsam kendimi zorlamamaya başladım
An itibariyle …bu bedensel ve mental yorgunluk iyice canımı sıkıyor sanırım
Neyse sağlık olsun bakalım
Eve geldim yemek dışardan söyledim
Biraz sonra uyuyakalmışım 1,5saat deliksiz rüyamda bile iş yerini görmüşüm arkadaş hayatımız iş olmuş
Biraz ortalığı toparladım limonlu su tüketeceğim moralmen çok düşüğüm hiçbirşey sanki yetişmiyor…
Kendime kolaylık ve başarı diliyorum keza sınavlar başlayacak ortada hiçbirşey yok.
Akraba ile alışveriş sıkıntılı olur geneldeYazdığın fiyatlara çıkmış öyle diyeyim
İnanamadım
Dershane ye de gidecek
Birde yabancı öğrencılerın geleceği bir kamp varmış oraya gıdecekmiş uçak otel parası fılan valla yorulduk masraflardan
Yedim tatlıyı az önceklasik tatlı ya görseli de öyle çok güzel sayılmaz
Burun için daha önceden konuşmuştum doktorla
Olumsuz yorumlardan dolayı vazgeçtim
Eşim bana bırakıyor nasıl mutlu olacaksan öyle olsun diyor
Sanki küçük kavisli bir burunla daha mutlu ve güzel olurum dıye düşünüyorum
Doktoru bulursam içime sinen yazarım
Olursam foto da atarım
Sana da fıkır olur
Gönlümze göre yaşayalım bir kere gelecez dünyaya
Araba arkadasındı uyguna geldı baya
Eskisi de duruyor satamadık eşimin inatçı pazarlılığından
Kardeşi istediği paranın 100 bin altı teklif yapmışver gitsin dedim öncekinde kıyak geçtim bunu veremem dıyor
Ya bırak işi görülsün hem arabası değişir diyorum kabul etmiyor
Yeni yıla kadar satılmazsa ısrar ederim
O çocukta her işine koşuyor yardımı oluyor herzaman
Ne olacak verse anlamadım
Ne yemek seviyorsun diyorlarDün etli makarna yaptımsallamasyon ama tarif filan yok kafamdan uydurdum söz konusu yemek ise kalkar yatarım
Her şey önüme hazır gelse kalkmam da iştahım çok açık
Ya ben varya lezzetsiz yemek yediysem aşırı mutsuz olurum bir de böyle manyak bir durum var.Ne yemek seviyorsun diyorlar
Kendimin yapmadığı her yemek diyorum.
Hazır olsun da
Benim de rafine bir ağız tadım var ama yanii gerçekten bö geldi yemek işlerinden. Anne Doğulu baba Akdenizli olunca ortaya karışık ben çıktım ortayaYa ben varya lezzetsiz yemek yediysem aşırı mutsuz olurum bir de böyle manyak bir durum var.
Mutlu olmak istiyorsam illa lezzet şart.
Hazır tabi harika olur ama yapan yoksa mecburyağlı salçalı baharatlı yemeklere bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?