- 1 Temmuz 2017
- 1.173
- 3.279
- 133
Yaa çok tatlısınTerapiye çok sevindim. Kendin için adım atmak çok güzel.
Kendini seviyorsun ben de senin bu yönünü seviyorum.
Yok canım deltacortilPrednol mü içiyorsun?
Sen de ikizlerdin dimiAaaayyyynııııı ben
Arkadaşa katılıyorum.
Çocuklar ara eleman. Bir öksürüyor bir öksürmüyor. İnatla çorap giymiyorlar. Sobalı evdeyiz biz. Doğal gaz falan yok burada. Antalya diye es geçilen yer ama soğuk olunca soğuk işte. Haliyle ısı dengesi ona göre.kavs-i kuzah çocuklar iyileşti mi? Onlara mı canın sıkkın?
Yoksa regl dönemi hormon iniş çıkış hali mi?
Yatcam demiştin
İyi geceler
Heee manyak ikizlerdenSen de ikizlerdin dimi
Aynı saçmalığı ben yaşadım. Seninkine oldukça benzer.Perşembe günü göz doktoruna gitmiştik eşimle. O muayene olup gözlüğünü yaptırdı, ben de oldum ben de gözlüğümü yaptırdım ama benim muayenemde, gözün arka tarafını görebilmek adına göz bebeğimi büyütecek damla kullandılar birkaç kez. O gün her şeyi bulanık gördüm. Yıllardır miyopum, miyop için gittim.
Adam ısrarla katarakt başlangıcı diyor, astigmat diyor. Verdiği gözlükle de hiçbir şey görmüyorum. Miyop halimle bile daha net görüyorum.
Bir işim de rast gitsin ya, insan göz muayenesini nasıl yanlış yapar? Bir de özele gittik devlette sıra/randevu yok diye. Pazartesi tekrar gelin muayene edelim diyor.
Eşek yüküyle gözlük camı ve çerçeve parası ödedim ben. Ne olacak bakalım şimdi?
Beni bu tarz Türk hekimlerinden uzak tutun diye haykırasım geliyor bazen. Nasıl böyle oldu?
Göz bu yahu.
Bu günümü de böyle sinir stres başlattı doktor bey.
Yatacam dedim de baktım dön dön yatamıyorum, kulaklığı takıp telefondan Av Mevsimi'ni izledim. Şener Şen'in oyunculuğu efsane zaten. Aslında Issız Adam'ı izleyecektim, diğeri açıldı. İyi bari bunu izleyeyim diye kaldı öyle.kavs-i kuzah çocuklar iyileşti mi? Onlara mı canın sıkkın?
Yoksa regl dönemi hormon iniş çıkış hali mi?
Yatcam demiştin
İyi geceler
Ben başak yönlerimi sevmiyorum yaaDüşmeden kalkmak da iyi düşünce kaldıran birş gerekebilir. Kendi kendine yetmen güzel.
Başak burcu harikadır. Düzeni temizliği arkadaş canlısı olması, anaçlığı, aile düşkünü olması.
Tam evlenecek kadın bana göre başak kadınları. Çok samimi üç dostum başak.
Çok geçmiş olsun, sürekli mi sınav oluyorsun geçen de bi tane olmuştu sankiSağ ol Mikan valla eh işte bir kontroldü ama şükürhaftaya yine kontrol var toparlanacak baya gibi
Başın sağ olsun canım.. Mekânı cennet olsun
Bence yaz anlat.. burda rahatca anlatmak iyi geliyor.. burda güçlü olmak zorunda değilsin.. Anlat ve rahatla.. çünkü inan birikmişler içten içe insani yiyor..
Ben unuttum bile sabah tartilirim ama
laaar
Çok dikkatlisin aynen ben salı bir detox yaptım pir yaptimya yarin sınava hazırlandım iş çıkışları, bir de yine ateşledim bu bağışıklık baskılıyıclar buluttan nem kaplama.neden oldu valla
Ben de başak burcuyum sudemburcumu hiç sevmem ama
Ay Başak burçları için güzel şeyler denmiş, çok mutlu oldumBaşak burcu harikadır. Düzeni temizliği arkadaş canlısı olması, anaçlığı, aile düşkünü olması.
Tam evlenecek kadın bana göre başak kadınları. Çok samimi üç dostum başak.
Geçmiş olsun aynı doktor yerine bir de farklı doktora mı gitsen acaba? O da aynı şeyleri söylerse devam edersin bu yeni gözlüğüne.. bir de ilk gözlük değişiminde böyle şeyler olması normal diye biliyorum..göz de ilginç bir organ bana lise sonda miyop tanısı konuldu gerçekten göremiyordum 2.falandı numaram da.. ama süsümden gözlük kullanmadım tahtayı görmezdim yanında oturandan yazardım o derece. Yıl içinde azaldı baya resmen gözüme işkence ede ede azalttım. Şimdi sağ tamamen normal sol da 0.25 çıkıyorPerşembe günü göz doktoruna gitmiştik eşimle. O muayene olup gözlüğünü yaptırdı, ben de oldum ben de gözlüğümü yaptırdım ama benim muayenemde, gözün arka tarafını görebilmek adına göz bebeğimi büyütecek damla kullandılar birkaç kez. O gün her şeyi bulanık gördüm. Yıllardır miyopum, miyop için gittim.
Adam ısrarla katarakt başlangıcı diyor, astigmat diyor. Verdiği gözlükle de hiçbir şey görmüyorum. Miyop halimle bile daha net görüyorum.
Bir işim de rast gitsin ya, insan göz muayenesini nasıl yanlış yapar? Bir de özele gittik devlette sıra/randevu yok diye. Pazartesi tekrar gelin muayene edelim diyor.
Eşek yüküyle gözlük camı ve çerçeve parası ödedim ben. Ne olacak bakalım şimdi?
Beni bu tarz Türk hekimlerinden uzak tutun diye haykırasım geliyor bazen. Nasıl böyle oldu?
Göz bu yahu.
Bu günümü de böyle sinir stres başlattı doktor bey.
Sülük tedavisi ile gözünüz mü iyileşti?? Ilk defa duydum bunu da nasıl yaptırdınız tam olarakAynı saçmalığı ben yaşadım. Seninkine oldukça benzer.
Devlete gittim. Doktor o kadar hızlı mercekleri takıp çıkardı ki, bu mu bu mu diye... yaa bi dur. Gözüm birine alışmadan diğerini takıyorsun.
Baktım anlaşamayacağız, ne gözlük aldım ne birşey. Sonradan arkadaşla konuştuk. Onun bu doktorla yaşadığı daha komedi. Benim komşular da sağlıkçı. Onlar da çok önermemişti.
Neyse işte. Geçen başka doktora gittim. Öyle böyle aldım dereceleri. Göz meselesi gıcık bir mevzu.
Ölçümde 1.50 miyop çıkıyor ya, muayenede 2.25 le görüyorsun sen dedi. Ona göre de derece yazdı.
(Ben aslında 3 derece miyoptum. Küçük derece de astigmat vardı. Sülük tedavisi sonucunda Rabbim şifa verdi, derecem düştü. Astigmat çıkmıyor ölçümlerde.Ona devam etmeyi düşünüyorum nasipse.)
Işte vizeye girdim o zaman, şimdi de finalÇok geçmiş olsun, sürekli mi sınav oluyorsun geçen de bi tane olmuştu sankiBaşak Burcu olduğun yazı stilinden bile belli oluyor
Yaa nasıl ya?? Ben çok merak ediyorum.. çünkü foruma girdiğimden beri bana 3 kere falan başak burcu musun diye sormuştunÇok geçmiş olsun, sürekli mi sınav oluyorsun geçen de bi tane olmuştu sankiBaşak Burcu olduğun yazı stilinden bile belli oluyor
Başak kadını olduğunu bilmiyordum. Yükselenin ne?Ay Başak burçları için güzel şeyler denmiş, çok mutlu oldum
Çook tatlısın yaGeçmiş olsun aynı doktor yerine bir de farklı doktora mı gitsen acaba? O da aynı şeyleri söylerse devam edersin bu yeni gözlüğüne.. bir de ilk gözlük değişiminde böyle şeyler olması normal diye biliyorum..göz de ilginç bir organ bana lise sonda miyop tanısı konuldu gerçekten göremiyordum 2.falandı numaram da.. ama süsümden gözlük kullanmadım tahtayı görmezdim yanında oturandan yazardım o derece. Yıl içinde azaldı baya resmen gözüme işkence ede ede azalttım. Şimdi sağ tamamen normal sol da 0.25 çıkıyorben de süs olsin diye bazen bilgisayar ışığı kıran gözlük takıyorum yani inan tanı değişebiliyor
Bence hatasını düzeltsin. Bi doktora daha o kadar ödeme yapacak durumda değilim. Bariz hatalı gözlük yazmış. Taktığımda bildiğiniz bulanık görüyorum, her şey flu oluyor.Geçmiş olsun aynı doktor yerine bir de farklı doktora mı gitsen acaba? O da aynı şeyleri söylerse devam edersin bu yeni gözlüğüne.. bir de ilk gözlük değişiminde böyle şeyler olması normal diye biliyorum..göz de ilginç bir organ bana lise sonda miyop tanısı konuldu gerçekten göremiyordum 2.falandı numaram da.. ama süsümden gözlük kullanmadım tahtayı görmezdim yanında oturandan yazardım o derece. Yıl içinde azaldı baya resmen gözüme işkence ede ede azalttım. Şimdi sağ tamamen normal sol da 0.25 çıkıyorben de süs olsin diye bazen bilgisayar ışığı kıran gözlük takıyorum yani inan tanı değişebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?