Sudem bence sen vermişsindir. Ameliyat falan stresten bile gitmiştir. Yarın okula gitmeden benim tarti güneş görmediği için çalışmıyor. Gelince tartılabilirim ama kahvaltı etmiş olurum azıcık

Yemek yapmak hoş güzel de çok bulaşık çıkıyor ben onu sevmiyorum arkamı toplayan olsun yaparım yani hatta malzemeler de hazır olsa ooo pişir pişirebildiğin kadar
siz kalabalıksınız da o kadar emek var pişir iki dakikada biter

Bazıları yaşamak için yiyor sen onlardan olmalısın.

Sudem bence sen vermişsindir. Ameliyat falan stresten bile gitmiştir. Yarın okula gitmeden benim tarti güneş görmediği için çalışmıyor. Gelince tartılabilirim ama kahvaltı etmiş olurum azıcık
Kız tok karnına olmaz geç mi geliyorsun kahvaltı yapmasan emziriyorsun o da var.

Tartını ışığın altına koy belki kanar fener filan tut.

Sudem bence sen vermişsindir. Ameliyat falan stresten bile gitmiştir. Yarın okula gitmeden benim tarti güneş görmediği için çalışmıyor. Gelince tartılabilirim ama kahvaltı etmiş oluru
Ya her hafta tok tartılacaksın

Günaydın

Gece 3 de yatmıştım.
Sıcaktan terleyip uyandım.
Çay demledim ama tekrar uykum geldi.
Geç yatınca ne kadar uyusam da sanki az uyudum gibi geliyor.

Bugün bir makine daha çamaşır yıkamak istiyorum.
Elmalı kurabiye ve kısır yapmak istiyorum.

Bende yatak odasında peteği açmıyorum

İncecik saten pijamalarımla yorgana sarılmayı seviyorum ben

Elmalı kurabiye çok severim
Afiyet olsun

Bende yatak odasında peteği açmıyorum

İncecik saten pijamalarımla yorgana sarılmayı seviyorum ben

Elmalı kurabiye çok severim
Afiyet olsun
Petek zaten boğaz kurutan. Oğlan sabah gelmiş küt küt ediyor. Su içince rahatlıyor.

Ben sıcak seviyorum. Yün yorgan kullanıyorum. İçine gömülüp yatıyorum. Ama ince saten ile no no no üşürüm ben çorap bile giydiğim oluyor bazen

Ciddi mi ya
Ben ölürüm yün yorganla

Eşim bazeb ışığı erken kapatır derim aç giyinecem
Sen giyinmiyorsun ki soyunuyorsun diyor
Kalın bişeylerle yattığımı hayal edemiyorum bile

Çok şikayetçi olduğu zamanlar oluyor
Eee sabah işe gıdecem diye bahanesi var sen başım ağrıyor desen vır vır eder kii sen de baş ağrıyacak durum hiç göremiyorum

Ya şu libidolar da bahtsız gerçekten
Ellerinde elmas pırlanta var onlar kömüre razı

Yaa 2022 benim çok verimsiz geçmiş yayasaklar ile dolu bir yıl

Nisan da öbürü şimdi bu mesele

Seneye de gebelik olursa tüy dikerim üstüne galiba

Soğuk sıcak saten gecelik güne bunlarla başladık Sarah akşamı nasıl edecez bana yasak var bi de hadi sen yine iyisin

Kahvaltımı daha şimdi yaptım
Sucuklu yumurta yiye yiye aldım kiloları galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…