Sudem bence sen vermişsindir. Ameliyat falan stresten bile gitmiştir. Yarın okula gitmeden benim tarti güneş görmediği için çalışmıyor. Gelince tartılabilirim ama kahvaltı etmiş olurum azıcıkYarın tartı günü ben kilo aldım sanırım karnım davul gibi şiş. Sanırsın 5 aylık hamileyim. Geçenlerde 74 idim bir kaç gün önce 73 gördüm.
Unutmayalım canlar
Umarım ben de unutmam
Mikan
sekersizcikolata
Aysen012
S sarahconnor
Lotus1234
Yemek yapmak hoş güzel de çok bulaşık çıkıyor ben onu sevmiyorumBenim de rafine bir ağız tadım var ama yanii gerçekten bö geldi yemek işlerinden. Anne Doğulu baba Akdenizli olunca ortaya karışık ben çıktım ortaya
Ondan yemek çeşidi de yemek kültürü de ister istemez genişliyor. Bizim aile de boğazlar meselesini sever.
Benimki biraz mental, biraz gönül, biraz da fiziki yorgunluktan...
Kız tok karnına olmaz geç mi geliyorsunSudem bence sen vermişsindir. Ameliyat falan stresten bile gitmiştir. Yarın okula gitmeden benim tarti güneş görmediği için çalışmıyor. Gelince tartılabilirim ama kahvaltı etmiş olurum azıcık
Ya her hafta tok tartılacaksınSudem bence sen vermişsindir. Ameliyat falan stresten bile gitmiştir. Yarın okula gitmeden benim tarti güneş görmediği için çalışmıyor. Gelince tartılabilirim ama kahvaltı etmiş oluru
Cumartesi tartılayım o zaman benYa her hafta tok tartılacaksın
Bende yatak odasında peteği açmıyorumGünaydın
Gece 3 de yatmıştım.
Sıcaktan terleyip uyandım.
Çay demledim ama tekrar uykum geldi.
Geç yatınca ne kadar uyusam da sanki az uyudum gibi geliyor.
Bugün bir makine daha çamaşır yıkamak istiyorum.
Elmalı kurabiye ve kısır yapmak istiyorum.
Petek zaten boğaz kurutan. Oğlan sabah gelmiş küt küt ediyor. Su içince rahatlıyor.Bende yatak odasında peteği açmıyorum
İncecik saten pijamalarımla yorgana sarılmayı seviyorum ben
Elmalı kurabiye çok severim
Afiyet olsun
Ciddi mi yaPetek zaten boğaz kurutan. Oğlan sabah gelmiş küt küt ediyor. Su içince rahatlıyor.
Ben sıcak seviyorum. Yün yorgan kullanıyorum. İçine gömülüp yatıyorum. Ama ince saten ile no no no üşürüm bençorap bile giydiğim oluyor bazen
Isıtan var iken soyunmaya devam o zamanCiddi mi ya
Ben ölürüm yün yorganla
Eşim bazeb ışığı erken kapatır derim aç giyinecem
Sen giyinmiyorsun ki soyunuyorsun diyor
Kalın bişeylerle yattığımı hayal edemiyorum bile
Çok şikayetçi olduğu zamanlar oluyorIsıtan var iken soyunmaya devam o zaman
Eee sabah işe gıdecem diye bahanesi varÇok şikayetçi olduğu zamanlar oluyor
Yanlış anlaşıldım libido da sorun yokYa şu libidolar da bahtsız gerçekten
Ellerinde elmas pırlanta var onlar kömüre razı
Sabır diliyorum sanaSoğuk sıcak saten gecelik güne bunlarla başladık Sarah akşamı nasıl edecezbana yasak var bi de hadi sen yine iyisin
Ya sucuğu bir ben mi sevemiyorumKahvaltımı daha şimdi yaptım
Sucuklu yumurta yiye yiye aldım kiloları galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?