- 1 Temmuz 2017
- 1.173
- 3.279
- 133
Yok yaaAaaa ben de kurumun sınavı falan sandımne güzel ne okuyorsun ? Ben de yüksek yapmak istiyorum çocuklar biraz büyüyünce
Ahaha benim ablam ikizler3 kere sormuş ve unutmuşumişte bu da ikizler olmamın bir sebebi
Çok nizamlı bir anlatım tarzın var ondan anlıyorum bi de düzenlisin yaşamda da anlattıklarından belli, senin yazılarını okumak bana çok keyif veriyor
Yaa düzenli değilim aslında da kendi içimde planlarım var ve onları uygularım.. Düzenden kasıt buysa.. ama titiz kesinlikle değilim, demiştim ama yine diyeyim annem bana başakların yüz karası derdi hep
Ya daha ne yapacaksın boşver 3 çocukla.. Ay ek gıdaya geçiş.. Hadi hayırlı olsun.. Tecrübeli anne olduğun nasıl belliGece kızım sayısız kere uyandı sabah göz ağrısı ile iki gözüm kan çanağı olarak uyandım. Sabah çocukları eşimle anneme bırakıp 2 saat uyudum ama yetmedi tabi zaten gribim
Çocuklar resim kursuna gidip geldi. Kızıma tadım yapmaya başladım bugün havuç verdim tükürdü genelde ama olsun
Annemle bir şeyler içip kitap okuyacağım. Bir kaç posta çamaşır yıkayıp serdim 1 sepet katladım. O kadar valla enerjim yok
Valla ben de bu sene bunu 2 kere yaptım.. senden fikir çaldım, yeni aldığım neresimi sereyim bir de çerçeve almıştım onu asayım bari24 Aralık
Odanı baştan yarat organize et
Odam gayet sade ferah ama bugün annemin yeni aldığı yastık kılıfları ve çarşafı sereceğim
Yaa çok güzel oldu.. Valla sebze sevmeyen kocam bile sevdiBence de çok güzel fikir eminim çok güzel olacaktır
Yaptığında yorumlarını bekliyorum
Şimdiden afiyet olsun
Ahaha valla ben de başağım ama beni boğmazsın ya.. Ben de sevmiyorum ama eve şu ara kimseyi sokamıyorum buna yardımcı da dahil.. Mecbur iş başa düşüyor.. Aman seven de yoktur herhalde yaa, bir kere nankör.. Böyle bir etkinlik niye sevilsin kiNe çok konuşmuşsunuz ben yokken
Başak burcu denilmişay benım oda arkadaşım vardı başak
Boğazlamadan kendisini kurtuldum
Titizlik boğuyor benı pasaklı bir ikizler olduğum için
Yukarıda arkadas yazmış ya ben de öyle temizlik yapacağıma tavana boş boş bilr baksam daha mutlu olurum o kadar sevmiyorum
Ömürden gereksiz yere gıden zaman geliyor bana
Eşim de çok titizdi alıştı artık garibim napsın
Ohh benim açımdan harika olacak 2 gün yaşamışsin.. tam cuma cumartesi olmuş yaniDün ve bugun naptıklarımı yazayım
Dün markete gittik hindi filan alacaktık
Ben iki tane kek kalıbı aldım
Su torbası delinmişti yenisini aldım yumusacık
Sinemaya gitmedik canım istemedi onun yerıne bahausa gezdım
Annem ev için merdiven istiyordu ona merdiven aldım
Fondü peyniri alıp eşimle evde fondü yaptık ve sarap içtik
Oğlum 11:30 gibi geldı macı kazanmış Anadolu Efes çok mutluydu o yüzden
Bugun için kahvaltı yaptık
Oğlumun sınavı vardı ona girdi
Eşim işe gitti
Ben de mutfağı topladım
Yayla çorbası
Havuç salatası ve izmir köfte yaptım
Sonra eşim geldı kahve içtik
Onlar berbere gittikler bende evde evi süpürtüyorum robota
O bitince biraz kitabımdan okuyacağım
İki tane gezi belgeseli izledim
Aksam olunca da film izleriz diye düşünüyorum
Şimdilik bu kadar
Benim de 10 gün sürüyor seni çok iyi anlıyorum ama olmaması da işkence.. ama tüp bağlayınca regl kesilmiyor ki.. onu bir araştır istersenAfiyet olsun
Bizde de meyve yenmiyorsalatayıda ben yıyorum daha çok
Regl hiç sevmiyorumbenım de yakın
Düzeninin bozulmaması çok iyi
Ben de Sabah tüplerimi bağlatsam şu spiral den kurtulsam mı acaba diye düşündüm
12 gün regl bıktırıyor onun harici çok rahat karın ağrım geçti en azından
Film olarak enola holmes 2 yi izledik 1. Daha önce izlemiştik güzel film tavsiye ederim
ımmmmmSizce ben
Elmalı kurabiye
Biber dolması 🌶
Minik pizza
Ayva tatlısıyapmış mıyımdır?
Aman boşver yediklerinden pişman olma.. yetmezsin sonra canın istemiş yetmişsin.. Kolay gelsin sana..Bugün öğlen yemeğinde burger yedim
Sonra abur cubur saati yaptım cips çikolata gofret kola berbat bir kendimi mutlu etme yöntemiben yaptım siz yapmayın
Sonra oturdum 4ödevin 2sini yaptım oku özetle pcde yaz kaldı 2
İnşallah biter ve hocada sorunsuz kabul eder
Sonra müzik dinledim içimdeki arabesk ruh ortaya çıktı ödev yaparken müslüm dinledimnormalde hiç yapacağım iş değil.
Yeni bir dizi başlamış osmanlı temalı onu izledim
Tüm gün evde olunca bu işlerle vakit geçti
Su sipariş ettim dışardan artık bir işim kalmadı …