Aaaa ben de kurumun sınavı falan sandım ne güzel ne okuyorsun ? Ben de yüksek yapmak istiyorum çocuklar biraz büyüyünce
Yok yaa ben çocuk gelişimi okuyorum. Çocuklarla çalışıyorum diye boyle dahice bir fikir geldi aklıma ama sosyoloji lisansım var benim psikoloji de yanalım dolayısıyla yeni çok da bir şey olmadı henüz aile danışmanlığı sertifikam var ve aile danışmanlığı üzerine de yüksek yapıyorum. Tez konum da çerçeve olarak belli ancak dondurdum sen ne üzerine yüksek yapmayı planlıyorsun.. Valla yap Mikan, insanın kendi için bir şeyler yapması iyi geliyor
Ahaha benim ablam ikizler ben hep derim ki eğer ilerde çocuk yaparsam o mayıs haziran aralığına gelirse içimde tutucam bipoların yandan çakması bir burç, en azından benim tanıdıklarım

Yaa düzenli değilim aslında da kendi içimde planlarım var ve onları uygularım.. Düzenden kasıt buysa.. ama titiz kesinlikle değilim, demiştim ama yine diyeyim annem bana başakların yüz karası derdi hep teşekkür ederim, ben de senin için aynı şeyi düşünüyorum senin yazdıklarını okumaktan da ben çok keyif alıyorum, enerjin geçiyor bana ay ne güzel
Ya daha ne yapacaksın boşver 3 çocukla.. Ay ek gıdaya geçiş.. Hadi hayırlı olsun.. Tecrübeli anne olduğun nasıl belli
24 Aralık
Odanı baştan yarat organize et

Odam gayet sade ferah ama bugün annemin yeni aldığı yastık kılıfları ve çarşafı sereceğim
Valla ben de bu sene bunu 2 kere yaptım.. senden fikir çaldım, yeni aldığım neresimi sereyim bir de çerçeve almıştım onu asayım bari
Bence de çok güzel fikir eminim çok güzel olacaktır
Yaptığında yorumlarını bekliyorum
Şimdiden afiyet olsun
Yaa çok güzel oldu.. Valla sebze sevmeyen kocam bile sevdi vejeteryan lazanya valla içimden kulaklarını çınlattım
Ahaha valla ben de başağım ama beni boğmazsın ya.. Ben de sevmiyorum ama eve şu ara kimseyi sokamıyorum buna yardımcı da dahil.. Mecbur iş başa düşüyor.. Aman seven de yoktur herhalde yaa, bir kere nankör.. Böyle bir etkinlik niye sevilsin ki
Ohh benim açımdan harika olacak 2 gün yaşamışsin.. tam cuma cumartesi olmuş yani
Benim de 10 gün sürüyor seni çok iyi anlıyorum ama olmaması da işkence.. ama tüp bağlayınca regl kesilmiyor ki.. onu bir araştır istersen

Sizce ben

Elmalı kurabiye
Biber dolması 🌶
Minik pizza
Ayva tatlısı yapmış mıyımdır?
ımmmmm ellerine sağlık Sudemmm valla müthiş
Aman boşver yediklerinden pişman olma.. yetmezsin sonra canın istemiş yetmişsin.. Kolay gelsin sana..

Ben dün biraz dinleyeyim diye başladığım günü her gün görüştüğüm yakın arkadaşlarımla 3 saat telefonla konuşarak geçirdim yani konferans yaptık ve 2 kere tel kapandi.. sonra dedik ki bar kahve içmeye çıksaydık da.. aman neyse..

Bugün de erkenden uyandım ama yataktayım, biraz daha yatmayı planlıyorum.. Sonra temizlik yapıcam ve kitap okuyacağım..

Akşam yeni diziye başlayacağız, çok konuşuluyor bir de biz izleyelim dedik. Sıcak kafa.. Öyle bir gün olacak bakalım

Pırasalı Şiveydiz yemeğini ilk defa yaptım.
40 sayfa Sefiller'i okudum.
Açık havada 10.010 adım yürüdüm.
Şiveydiz mi taze sarımsak ve kuzu etiyle yaptığımız harika bir yemektir. Pirasalisini hiç denemedim. Nasıl güzel oldu mu sudişim.
Nereden mi çıktım ben çikarim böyle. Merak ettim bizim kız napıyor diye

Günaydınlar
Sabah annemle sıkma yaptık güzel bir pazar kahvaltısı oldu
Eşim camları siliyor sabahtan beri şu yeni temizlik bezlerinden almış kendine hevesle siliyor inşallah daim olur
Elektrik yok akşam 5e kadar.
Benim grip devam artık gözlerim hala kıpkırmızı anlamadım gitti yarın göz doktoruna gideceğim sanırım.
ailecek gezi planı yine yattı enerjim yok hastayım eşim oğlanları çıkaracak.
Ben de arkadaşımı kahve içmeye davet ettim bugünün görevi tamam

Duygusal çöküş içindeyim yılın 2. Yarısı gerçekten kötü geçiyor. Allah’ım feraha çıkartsın inşallah

Yılın 2.yarısı bitmek üzere. İnşallah yeni yıl güzelliklere vesile olur senin için

Bugünün planı beyazlar yıkanıyor şimdi. Bitsin onlar kurumaya.

Eşim mutfağı toparlıyor ben de evi toparlayacağım. Büyük odadaki ufak bir çamaşır tepesi var onu halledeceğim.

Akşama yemek ismi hazır. Soğan kebabı yapacağız. İsmi belli olunca yemek yapılmış gibi hissedenlerden misiniz siz de

12 gün regl çok fazla değil mi jinekolog ne diyor bu duruma?

Hormonlu mu spralin memnun musun?
Hayatını olumsuz etkiledi mi hiç?

Enole yi yakın zamanda bende izledim.
Olumsux olan yanı uzun ve yoğun kanamalar

Korunma olarak kafam rahat
Karın ağrısı da yaşamıyorum artıkarı bunlar

Hormonlu evrt uzayacağını söylemişti günlerin
Karnım çok ağrıyor dedim şikayetlerımı dinledi ona göre taktı

Afiyet olsun canım beğenmenize çok sevındım ben de deneyeyım en yakın zamanda

Tüp bağlatınca evet regl kesilmiyor ama hani en azından bu kadar uzun sürmez diye düşündüm

S sarahconnor sudem de yazmış bana da biraz spiral hakkında biraz bilgi verir misin?
Canım doktora gittiğimde
Reg öncesı baş ve karın ağrısu yasadığımı söyledım

Doğum hakkında bılgı istedi
Kaç çocuk yaş kaç fılan
Sonra muayne etti alttan
zararsız kistlerin var dedi

Sonra da taktı

Artıları kafam korunma konusunda rahat oldu ve karın ağrım azaldı bu gercekten benım için önemliydi
Çünkü ilk gün karın ağrısından berbat bir gün geçiriyordum

Eksi yönü ise çok uzun sürmesi ve yoğun olması

Çıkartırsam korunma yöntemim tüp bağlatmak olur
Çünkü gençken hap unutsam fılan olursa hamilelik doğururu bakarım modundaydım
Ama 35 yaşımı geçince artık bir süpriz gebelik ve çocuk fikri yok hayatımda
O yüzden önlem sağlam olmalı benim için

Hiç biri yüzde yüz değil ama diğerlerine göre daha güvenli sanki

Ya Mikan ne güzel güle güle okuyordum çöküş yazınca üzüldüm.. En en kisa zamanda feraha çıkmanı inan o kadar gönülden diliyorum ki.. Harika bir enerjin var.. Umarım..
Afiyet olsun canım beğenmenize çok sevındım ben de deneyeyım en yakın zamanda

Tüp bağlatınca evet regl kesilmiyor ama hani en azından bu kadar uzun sürmez diye düşündüm
Ya ben kanama yoğunluğun sipirale bağlı olduğunu anlamadım Seni kararırın tabi ama eğer amaç korunma yöntemini değiştirmekse prezervatif, yıllık ya da aylık iğneler falan da var ya.. Aman banane onu da bilmiyorum ama bıçak altına yatmak falan radikal kararlar geliyor bana hayırlısı canım

Ben çok yoruldum kızlar ya.. şimdi bir kahve içeceğim.. ya işim de çok bölündü. Telefonum maşallah 900lü hatlar gibi (ay yaşım nasıl belli bizim zamanımızda böyle şeyler vardı ) şimdi kahvemi içeyim önce banyoları sonra kendimi yıkayacağım eğer uyuya kalmazsam kitap okumak istiyorum..

Akşama da airfriyer a brokoli falan koyup öyle yemek yapmayı planlıyorum.. Zaten makarna fix

Teşekkür ederim ben de gideceğim adeti bekliyorum. Hormonlu mu bakır mı olmasına doktor kara verdi öyleyse dimi doğru mu anlamışım? Bi de takarken acıdı mı

Teşekkür ederim Düzeleceğim inşallah inanıyorum

Teşekkür ederim ben de gideceğim adeti bekliyorum. Hormonlu mu bakır mı olmasına doktor kara verdi öyleyse dimi doğru mu anlamışım? Bi de takarken acıdı mı
Evet canım o karar verıyor şikayetlerıne göre
Adet zamanı gebelik olmadıklarından emın olacakları için takma için uygun deniliyor ama muayne edip gebelik olmadığına eminsen regl zamanı gıtmene gerek yok
Uygun olduğun bir zamanda takılabılıyor

Hiç acı olmuyor çok kolay 3 doğum yapmış biri için hele tırnak kesmek kadar kolay
İlk 2-3 gün lekelenme tarzı kanamalar oluyor
Hafifte karın ağrısı
Benım düzenımı hiç bozmadı sadece gün sayısı uzadı

Evet güzel oldu

Hangi dizi?

Biz de "the 100 " e başladık gece iki bölüm izledik.

Wednesday da başlar gibi oldum ama başlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…