Canım tüp bağlatma gebe kalmamak ile ilgili.Afiyet olsun canım beğenmenize çok sevındım ben de deneyeyım en yakın zamanda
Tüp bağlatınca evet regl kesilmiyor ama hani en azından bu kadar uzun sürmez diye düşündüm
Sarah ım spralden önce regl daha mı az oluyordu gün ve yoğunluk?Eksi yönü ise çok uzun sürmesi ve yoğun olması
900 hatlar bizim zamanımızda da vardı da sen kaç doğumlusun ki?Ben çok yoruldum kızlar ya.. şimdi bir kahve içeceğim.. ya işim de çok bölündü. Telefonum maşallah 900 hatlar gibi (ay yaşım nasıl belli bizim zamanımızda böyle şeyler vardı) şimdi kahvemi içeyim önce banyoları sonra kendimi yıkayacağım eğer uyuya kalmazsam kitap okumak istiyorum..
Akşama da airfriyer a brokoli falan koyup öyle yemek yapmayı planlıyorum.. Zaten makarna fix
Sıcak Kafa dizinin adı.. Aa Wednesday çok keyifliHangi dizi?
Biz de "the 100 " e başladık gece iki bölüm izledik.
Wednesday da başlar gibi oldum ama başlamadım.
Ya ben 33 yaşındayım küçük değilim? Sen kaç yaşındasın? Senden büyük çıkacakmışım gibi hissediyorum900 hatlar bizim zamanımızda da vardı da sen kaç doğumlusun ki?
Küçüksün diye biliyorum.
En büyük benim galiba hatta
O kadar içimi rahatlattın kiEvet canım o karar verıyor şikayetlerıne göre
Adet zamanı gebelik olmadıklarından emın olacakları için takma için uygun deniliyor ama muayne edip gebelik olmadığına eminsen regl zamanı gıtmene gerek yok
Uygun olduğun bir zamanda takılabılıyor
Hiç acı olmuyor çok kolay 3 doğum yapmış biri için hele tırnak kesmek kadar kolay
İlk 2-3 gün lekelenme tarzı kanamalar oluyor
Hafifte karın ağrısı
Benım düzenımı hiç bozmadı sadece gün sayısı uzadı
The 100 -Radyasyon dolayısıyla uzaya gidiyorlar. Uzayda gıda sıkıntısından dolayı dünyaya gönderilen uzayda suç işlemiş 100 mahkumun hikayesi.Sıcak Kafa dizinin adı.. Aa Wednesday çok keyifliAdams family var ya onun yeni versiyonu.. The 100 hiç duymamışım nasıl? Konusu ne? Beğendin mi?
Ya ben 33 yaşındayım küçük değilim? Sen kaç yaşındasın? Senden büyük çıkacakmışım gibi hissediyorum
Canım mesajları bir baştan bir sondan okuyunca yeni gördüm mesajını. Aynı soruyu tekrar sormuş bulundum sen onu görmemiş sayOlumsux olan yanı uzun ve yoğun kanamalar
Korunma olarak kafam rahat
Karın ağrısı da yaşamıyorum artıkarı bunlar
Hormonlu evrt uzayacağını söylemişti günlerin
Karnım çok ağrıyor dedim şikayetlerımı dinledi ona göre taktı
Ben çocuklara yabancı dil üzerine yapmak istiyorum aslında ama araştırmadım henüz pek bilgim yokYok yaaben çocuk gelişimi okuyorum. Çocuklarla çalışıyorum diye boyle dahice bir fikir geldi aklıma ama sosyoloji lisansım var benim psikoloji de yanalım dolayısıyla yeni çok da bir şey olmadı henüz aile danışmanlığı sertifikam var ve aile danışmanlığı üzerine de yüksek yapıyorum. Tez konum da çerçeve olarak belli ancak dondurdum sen ne üzerine yüksek yapmayı planlıyorsun.. Valla yap Mikan, insanın kendi için bir şeyler yapması iyi geliyor
Ahaha benim ablam ikizlerben hep derim ki eğer ilerde çocuk yaparsam o mayıs haziran aralığına gelirse içimde tutucam bipoların yandan çakması bir burç, en azından benim tanıdıklarım
Yaa düzenli değilim aslında da kendi içimde planlarım var ve onları uygularım.. Düzenden kasıt buysa.. ama titiz kesinlikle değilim, demiştim ama yine diyeyim annem bana başakların yüz karası derdi hepteşekkür ederim, ben de senin için aynı şeyi düşünüyorum senin yazdıklarını okumaktan da ben çok keyif alıyorum, enerjin geçiyor bana ay ne güzel
Çok verimli bir gün olmuş. Kafandaki biriken bir çok şey hallolmuş.Akşam yemeğinde tavuk sote yaptım yanına pilav
Öğleye kadar 1posta çamaşır yıkadım
Sonra sınavlara çalıştım
Dönem projesinin yapımı için taslağı kapsamı biraz kurcaladım üç aşağı 5 yukarı kafamda birşey olsun diye literatür taraması yaptım makale baktım kaydettim önümüzdeki günlerde lazım olacak.
Tüm gün evde bunlarla uğraştım başka hiçbir şey yapmak istemedim iyice mağara insanı oldum evde dura dura
Evet sudem ya günlerdir ertelediğim yapmak istemediğim. Zorlandığım şeylere başlama isteği gelince kaçırmak istemedim inşallah bu isteğim artarak devam eder.Ortaya iyi birşey çıkar teşekkür ederim güzel yorumun içinÇok verimli bir gün olmuş. Kafandaki biriken bir çok şey hallolmuş.
Tavuk kaç gündür benimde canım çekiyor. Ama tavuk mangal çekiyor.
İyi yapmışsın detoks iyi geliyorEvet sudem ya günlerdir ertelediğim yapmak istemediğim. Zorlandığım şeylere başlama isteği gelince kaçırmak istemedim inşallah bu isteğim artarak devam eder.Ortaya iyi birşey çıkar teşekkür ederim güzel yorumun için
Ohh tavuk mangalda ne güzel olur bu hafta bir gün yemek lazım
Sosyal medya detoksuna girdim bugün birde sildim uygulamalarıda gereksiz beni oyalayan birşey olsun istemiyorum
Ben de kızarmış kanat istiyorum bu aralarÇok verimli bir gün olmuş. Kafandaki biriken bir çok şey hallolmuş.
Tavuk kaç gündür benimde canım çekiyor. Ama tavuk mangal çekiyor.
Ellerinize sağlıkBeyazlar yıkandı.
Büyük odadaki çamaşır tepesi halledildi.
Akşam yemeği yenildi.
Kızımla beraber bir tepsi sandviç ekmeği, bir tepsi poğaça yaptık. Hazır fırın açılmışken bir de kek çırptık
Artık çaydan sonra mutfağı toplayıp kapatıp uyumaya geçeriz.
Şimdi biraz kitap okuyacağım.
Herkese iyi akşamlar
Teşekkür ederimEllerinize sağlık
Hah işte o yaptığın sandviç ekmeğinin tarifi lazım bana.Beyazlar yıkandı.
Büyük odadaki çamaşır tepesi halledildi.
Akşam yemeği yenildi.
Kızımla beraber bir tepsi sandviç ekmeği, bir tepsi poğaça yaptık. Hazır fırın açılmışken bir de kek çırptık
Artık çaydan sonra mutfağı toplayıp kapatıp uyumaya geçeriz.
Şimdi biraz kitap okuyacağım.
Herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?