Afiyet olsun canım beğenmenize çok sevındım ben de deneyeyım en yakın zamanda

Tüp bağlatınca evet regl kesilmiyor ama hani en azından bu kadar uzun sürmez diye düşündüm
Canım tüp bağlatma gebe kalmamak ile ilgili.

Az olması ,kansızlık olmaması için ilaç var, içiliyor.
Hatta yurt dışındaki ablam da içiyor.

Nisan'daki sıkıntılı dönemde de dönem bitince regl başlamış ,ben kanama sanmıştım ,korktum
Doktor kanama azaltan ilaç verdi ben içmedim yan etkileri vs olur diye gerek görmedim.Hala bütün kutu öylece duruyor.

900 hatlar bizim zamanımızda da vardı da sen kaç doğumlusun ki?

Küçüksün diye biliyorum.

En büyük benim galiba hatta

Hangi dizi?

Biz de "the 100 " e başladık gece iki bölüm izledik.

Wednesday da başlar gibi oldum ama başlamadım.
Sıcak Kafa dizinin adı.. Aa Wednesday çok keyifli Adams family var ya onun yeni versiyonu.. The 100 hiç duymamışım nasıl? Konusu ne? Beğendin mi?
900 hatlar bizim zamanımızda da vardı da sen kaç doğumlusun ki?

Küçüksün diye biliyorum.

En büyük benim galiba hatta
Ya ben 33 yaşındayım küçük değilim? Sen kaç yaşındasın? Senden büyük çıkacakmışım gibi hissediyorum

O kadar içimi rahatlattın ki teşekkür ederim adetime az kaldı bi de o zaman rahim ağzı daha geniş oluyormuş ondan bekliyim dedim

The 100 -Radyasyon dolayısıyla uzaya gidiyorlar. Uzayda gıda sıkıntısından dolayı dünyaya gönderilen uzayda suç işlemiş 100 mahkumun hikayesi.

Ortam fantastik radyasyon kaynaklı ışıl ışıl her şey. Ama ben daha çok ölümlü kalımlı bir şey beklemiştim

Fena değil merak unsuru var. Atraksiyon var. Lost filan gibi de değil. Değişik işte

Yaşım 37.5 canım.

Canım mesajları bir baştan bir sondan okuyunca yeni gördüm mesajını. Aynı soruyu tekrar sormuş bulundum sen onu görmemiş say

Anladım şimdi teşekkür ederim.

Selam

Geç saatte kahvaltı yaptım.
Bir iki evrak işi vardı onu hallettim.

Oğlanı yüzmeye götürdüm.Seans iptal geri geldik.
Kuaföre gittim. Sabaha ertelemedim iyi oldu. Şansa sıra da yoktu hemen halledip çıktım.
Fırına gidip sevdiğim simitlerden aldım.

Kaç zamandır ertelediğim işi yaptım. Arabadaki pet şişe balon ve benzin faturaları vardı onları toplayıp attım. İki üç dakikalık iş ama kaç zamandır beynimi yiyordu. Pasaklı kocam zaten hayatta yapmaz.

Eve gelip simit çay yaptım.
Çamaşır yıkadım şimdi kuruyor.

Yapmayı planladıklarım

Çamaşır katlamak.
Duş almak.
Kahve içmek
Yargı yı izlemek.
Ev süpürmek

Ben çocuklara yabancı dil üzerine yapmak istiyorum aslında ama araştırmadım henüz pek bilgim yok

Evi süpürdüm.
Wc ,banyo yıkadım.
Çamaşır katladım.
Duş aldım.

Şimdi de çay ile ayva tatlısı. Bu arada çok güzel olmuş. Ayva mevsimi geçmeden tavsiye ederim herkese. Kaymak almayı unuttum artık onu da yarın alır üzerine eklerim. Bugün jölesi ile idare ettik.

Son düzenleme:
Akşam yemeğinde tavuk sote yaptım yanına pilav
Öğleye kadar 1posta çamaşır yıkadım
Sonra sınavlara çalıştım
Dönem projesinin yapımı için taslağı kapsamı biraz kurcaladım üç aşağı 5 yukarı kafamda birşey olsun diye literatür taraması yaptım makale baktım kaydettim önümüzdeki günlerde lazım olacak.
Tüm gün evde bunlarla uğraştım başka hiçbir şey yapmak istemedim iyice mağara insanı oldum evde dura dura

Çok verimli bir gün olmuş. Kafandaki biriken bir çok şey hallolmuş.

Tavuk kaç gündür benimde canım çekiyor. Ama tavuk mangal çekiyor.

Çok verimli bir gün olmuş. Kafandaki biriken bir çok şey hallolmuş.

Tavuk kaç gündür benimde canım çekiyor. Ama tavuk mangal çekiyor.
Evet sudem ya günlerdir ertelediğim yapmak istemediğim. Zorlandığım şeylere başlama isteği gelince kaçırmak istemedim inşallah bu isteğim artarak devam eder.Ortaya iyi birşey çıkar teşekkür ederim güzel yorumun için
Ohh tavuk mangalda ne güzel olur bu hafta bir gün yemek lazım
Sosyal medya detoksuna girdim bugün birde sildim uygulamalarıda gereksiz beni oyalayan birşey olsun istemiyorum

İyi yapmışsın detoks iyi geliyor

Beyazlar yıkandı.
Büyük odadaki çamaşır tepesi halledildi.
Akşam yemeği yenildi.
Kızımla beraber bir tepsi sandviç ekmeği, bir tepsi poğaça yaptık. Hazır fırın açılmışken bir de kek çırptık
Artık çaydan sonra mutfağı toplayıp kapatıp uyumaya geçeriz.
Şimdi biraz kitap okuyacağım.
Herkese iyi akşamlar

Ellerinize sağlık

Hah işte o yaptığın sandviç ekmeğinin tarifi lazım bana.
Elinize sağlık, şifa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…