- 19 Şubat 2021
- 6.546
- 18.558
- 198
- 39
Afiyet olsunYaşasın yemek yemek
Çayımla kolalı jelibon ve mısır cipsini gömdüğüme göre çok mutluyum
Ne kadar kolay mutlu oluyorum hakkaten.
Pazar alışverişi yaptım. Korktum tabi poşetler hafif olsun diye iki tur git gel yaptım. Cebimde iki lira kalana kadar parayı harcadım. Pazara gidince yanımdaki parayı bitirmeden içim rahat etmiyor. Halbuki meyveyi evde benden başka yiyen yok. Salata da pek sevmezler. Sebze desen zorla zaten.
Neyse bugün şaşırtıcı bir şekilde regl oldum. Düzenim sapmamış. Ona biraz sevindim. İki gündür baş dönmesi gibi ,sağ göğüste hafif sıkışma, gözde bulanıklık filan meğerse bundanmış. Ben dünkü hastane asm sürecinden kaynaklı sanmıştım.
Bugün de böyle geçti işte
12 gün regl çok fazla değil mi jinekolog ne diyor bu duruma?Afiyet olsun
Bizde de meyve yenmiyorsalatayıda ben yıyorum daha çok
Regl hiç sevmiyorumbenım de yakın
Düzeninin bozulmaması çok iyi
Ben de Sabah tüplerimi bağlatsam şu spiral den kurtulsam mı acaba diye düşündüm
12 gün regl bıktırıyor onun harici çok rahat karın ağrım geçti en azından
Film olarak enola holmes 2 yi izledik 1. Daha önce izlemiştik güzel film tavsiye ederim
İkizler böyle mi oluyor. Benim de oğlum ikizler henüz 6 aylık amaBeni en iyi sen anlarsın
Dedim ya manyak ikizleriim.
Ayarımız olaydı iyiydi
Ben de geçen haftadan lahana almıştım sararım diye hala duruyor masanın altındaHepsini yaptım evet
Burdan kalkınca kendimi mutfağa attım.
İç harcı fazla yaptım .
Salamura yaprak da çıkardım suya ısladım. Yaprak sararım onla da .
Pazar alışverişini de dolaba yerleştirdim.
Ablam ile konuştuk.
Pizzaçok güzel olmuş. Bu saate dört tane yedim.
Kahve yapan olsa kurabiyenin tadına bakıcam.
Eşim de dolmanın tadına baktı.
Oburgiller ailesi
İyiyim canım şükür.Selamlar epeydir yoktum vardım ama yokum. Hiçbir düzenim olmadığı için sadece okuyordum yazılanları girdiğimde. Topiğin sakinliğini özlemişim.Sudem sen nasılsın daha iyisindir inşallah
Ahh bende orda olaydım beraber sarar hemde iki lafın belini kırardık.Ben de geçen haftadan lahana almıştım sararım diye hala duruyor masanın altında
Yüksek lisans yaptığın için tebrik ederim canım. İdealist kadınlar hedefi için çabalayan kadınlar çok değerli.Bugün öğlen yemeğinde burger yedim
Sonra abur cubur saati yaptım cips çikolata gofret kola berbat bir kendimi mutlu etme yöntemiben yaptım siz yapmayın
Sonra oturdum 4ödevin 2sini yaptım oku özetle pcde yaz kaldı 2
İnşallah biter ve hocada sorunsuz kabul eder
Sonra müzik dinledim içimdeki arabesk ruh ortaya çıktı ödev yaparken müslüm dinledimnormalde hiç yapacağım iş değil.
Yeni bir dizi başlamış osmanlı temalı onu izledim
Tüm gün evde olunca bu işlerle vakit geçti
Su sipariş ettim dışardan artık bir işim kalmadı …
Ne diyeyim, Allah kurtarsın.İkizler böyle mi oluyor. Benim de oğlum ikizler henüz 6 aylık amadoğum tarihi 06.06.2022
Yaa Sid çok tatlı ama yaAyrıcana her bi şeyden anlayıp, her dala atlayıp, hiçbir şey yapamayan biz.
Alanı geniş, sosyalliği fazla, sakinlik yok yapıda, eğlenceli, işte Buz Devri'nin Sid'i gibi birşeyler bence.
Çok yorgunum Sudem. Yani nasıl anlatabilirim bilmiyorum yorgunluğumu. Dümdüz sade ama içi dolu dolu çok yorgunum. Oğlum geceleri çok uyanıyor çok uykusuz kalıyorum. Gündüz de kızıma eve yeteyim derkenİyiyim canım şükür.
Sende iyisindir umarım kuzucukların da
Ya buna öylesine ihtiyacım varki o kadar yalnızım ki şu sıralarAhh bende orda olaydım beraber sarar hemde iki lafın belini kırardık.
. Bu sene hiç lahana sarmadım.. İki kez yedim onlar da tatsız tuzsuz idi.
Senede bir kez ancak sararım bu sene tembelim yani.
Eskisi gibi yemek yapasım yok. Eskiden bayılırdım yemek yapmaya. Yaş almak ile ilgili galiba.
Sid iyidir yaAyrıcana her bi şeyden anlayıp, her dala atlayıp, hiçbir şey yapamayan biz.
Alanı geniş, sosyalliği fazla, sakinlik yok yapıda, eğlenceli, işte Buz Devri'nin Sid'i gibi birşeyler bence.
Yok canımSen şimdi takıyor musun gözlük?
AaaSarahın etiketi bitişik birde connor ya iki tane nn var.
Başka sarahı çağırdın bakalım görecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?