- 19 Şubat 2021
- 6.547
- 18.572
- 198
- 39
Genelde bizde canımSarah ım her sene sizde mi toplanırsınız?
Tatlı heyecanlar. Döktüreceksin yine.Kolay gelsin hazırlıklar için.
Bende yapıyordum oğlum küçükkenEki Görüntüle 3182863
Şöyle birşeydi. Benim çekmek aklıma gelmedi. Derse geç kalmıştım. Kahvaltı saati gelmişti çocukların. Zaten kafa bi milyon.
Vale mi vurmuş yaniYaptırmıycam canım muayeneden geçerse sıkıntı yok. Geçmezse bakıcaz. Muayene de yazın temmuz gibi.
Canım otoparkta görevli ya da ordaki araç sahibi yapmıştır. Arkamda kamyon vardı. O vurmuş sanki. Tampona vurduğu için stop lambası da çatlamış.
Numarası yok arayamadım. Zaten yaptık demezler ki. Orda uyanamadım arabayı çevirmişler hatalarını ört bas etmek için. Eve gelince fark ettim.
Kaskom da yok. Öyle kalacak yani baya baya.
Canımmm her anlamda geçmiş olsun.. o kadar geç geliyorum ki mesajları okumakta.. Ondan böyle olaylar geçince anca yazıyorum..Hayaller ve hayatlar
Sabah sabah hastanenin yanındaki otoparkta arabanın farını kırmışlar. Bir değişik oldum sabah sabah.Dün de benimki akıllı saatini kaybetti.
Gece oğlan kustu uyumadı.
Teşekkürler hayat.
Senenin son haftası hastalık maddi kayıp.
Son olsun lütfen
Hastane de bazı hormon tahlil vs yaptırdım. Hsg ye göre doktorun gerek görmediği ama aklıma takılan bir şey vardı. Devlet istersen ameliyat edelim dedi. Histeroskopi ile.
Doktoruma sordum gerek yok dedi tekrar.
Neyse haftaya sonuçlarım çıkacak. Doktora yollayacağım.
Sağlık olsun, sağlık olsun, sağlık olsun .
2024 de çok güzel haberler alalım her anlamda inşallah.
Uzun zamandır ertelediğim şeyler hallolsun inşallah.
Eline sağlık MikannHavuçlu tarçınlı bademli kek yaptımsiz girdiniz kanıma
Ahaha ben dün kendime pijama siparişi vermiştim tesadüf bence sayılır26 Aralık
Bugünün görevi kendine bir hediye al
Bugün değil ama bu ay kendime yeni bir çanta aldım, yeni küpeler, taçlar ve eldiven aldımsanırım yeterli olur ama çarşıya çıkarsam bir şey daha alacağım sudem34 in önerisiyle
Teşekkür ederim aklımda olsunMerhaba size tavsiyem fırından çıkınca üzerine hafiften su serpip havlu ile kapatmanız yumuşacık oluyor öyle
Aaa ne güzelBende yapıyordum oğlum küçükken
Fotoğrafı vardı benım de silmeseydım gönderirdim
Üzerine benmarı usulü çikolata eritip batırıyorum renkli şekerlerle süslüyorum çok güzel oluyor
Birde petito lu kurabiye var onu da çok seviyor çocuklar
Hatta kermes vardı okulada satışıyla sokak hayvanlarına mama alınacaktı
Ben külahta kekle petitolu kurabıye yapmıştım
O zaman 2 tl ye satmıştı oğlum tanesını
Petitonun tarifini de atabılırım belki siz biliyor olabılırsınız tabi
Küçük çocuğu olanlar bılıyor böyle şeyleri
Aaa ne güzel
Sabah iki ayağım bir papuçta olunca süsleme kısmına geçemedim.Ufaklığın inşaallah Kur'an-ı Kerim'e geçme kutlaması olacak. Orada belki alangirli birşeyler yapabilirim.
Petitolu kurabiyeyi de severler
Tarif isterim tabii
Başka tarifler de isterim.
Ben sabah indim elimde mama ile baktım bir şapşik kuş kovalıyorBugünün görevi patili dostlarımızı beslemek
Etraftaki kedileri beslemeyi planlıyorum. Henüz göremedim hiç birini.bu tam S sarahconnor a göre bir görev
İyiyim canım.
Adı otopark canım öyle kamera filan yoktur sanmam. Arabanın anahtarını iyi güvenip vermişim vallaVale mi vurmuş yani
O yüzden mi çevirmişler arabayı
Kamera fılan yok mu
Vardır bence iste ve ödesınler masrafı
Ne ahlaksızlık ya örtbas etmişler resmen
Rutin kontrol mu?Canımmm her anlamda geçmiş olsun.. o kadar geç geliyorum ki mesajları okumakta.. Ondan böyle olaylar geçince anca yazıyorum..
Eline sağlık Mikann
Ahaha ben dün kendime pijama siparişi vermiştim tesadüf bence sayılır
Kızlar ben yine hastanedeyim..gece yola çıktık.. Bir dahaki yıldan beklentim çok benden çaldığı eski hayatımı tırnaklarımla söke söke alacaģım kusura bakmasın
Herkesin ayrı bir derdinin oldugu bu yıl bitiminde hepimizin dertleri geride kalsınbekle bizi 2023
Benım ki de hep söyler hastaneye gıdınce valeye bırakırım vale olduğundan emin olmadığın birine sakın verme arabayı dıyeİyiyim canım.
Sen nasılsın?
Yaptık planımızı.
Adı otopark canım öyle kamera filan yoktur sanmam. Arabanın anahtarını iyi güvenip vermişim valla
Ne yaptı 100 bin yükseğe verebildi mi?Eski arababamı sattı sonun da eşim
Bir yük kalktı omzumdan
Okul kaydını da yaptırdıkyarısını nakit vermiş eşim yarısı da taksit yapmışlar
İnsallah iyi bir lise kazanır da bu ödediğimiz son özel okul taksiti olur
Elektrikli ocağımın bir gözü yanmıyor ya
Tam misafir geleceği zaman bozulacağı tuttu
Annen mi kız kardeşin mi canım?Hayırlı sabahlar
2022 benim için oğluma kavuşma, yeni bir şehre taşınma, mücadele yılı oldu. Çok karmaşık duygularla geçti. Çok ciddi kırgınlıklar yaşadım. Hala etkisinden kurtulamıyorum. İnsanın arkadaşı olsa kıran kişi nefret edip bir daha görüşülmez fakat aile içi en yakınlar olunca içine atıp unutmak belki de en iyisi ama ben bunu da yapamıyorum ilk kez. En kötüsü kendini anlatıp, derdini söyleyip, kırgınlıklarını dile getirip hala görmezden gelinmek. Bu insanı yoran ve daha çok kıran.
Halbuki biraz şefkat, biraz merhamet, birazcık ilgi göstermek çok zor olmamalı. İnsan kimsesi varken kimsesizlik çekmemeli.
2023 yılında ise kendime ve kendi çekirdek aileme daha çok sarılmak istiyorum. Kimseyi merak etmiyorum o raddedeyim. Herkes kendi yerinde iyi olsun duasındayım. Allah kimseyi kimseye muhtaç durumuna düşürmesin. İnşallah oğlum ve kızım birbirlerine ihtiyaç duyduklarında her zaman birlikte olurlar. Birbirlerine deva olurlar. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın tüm çocuklarımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?