Denk geldi Barış Özcan. Zinciri Kırma nın başını izledim ama yarım kaldı. Güzel konulara değiniyor.Slmlar
Dün barış Özcan’ın 2023 zinciri kırma videosunu izledim. 2023 yılı için bir tema seçmemizi önermiş. Tek kelimelik bir tema. Fikir çok hoşuma gitti. Ben temamı seçtim:’AKIŞ’
Bu sene hayatımın her alanında akışta olmak istiyorum. Akıntıya karşı değil akıntıda kendi ritmimi bulmak istiyorum. Hiç bir şeye sıkı sıkıya tutunmayıp bırakmak istiyorum. Bana ait olanlar zaten beni bulacak. Daha çok önce ‘ben’ dediğim bir sene olmasını diliyorum. Çocuklarımla ve eşimle daha kaliteli bir ilişkimin olmasını diliyorum. Daha güzel vakitler geçirdiğimiz bir yıl.. Her şeyden önce sağlık diliyorum. O yoksa her şey anlamsız, o varsa her şey mümkün.. iç huzuru diliyorum, çevremdeki herkesten ve her şeyden bağımsız bir iç huzur..
Genel anlamda böyle spesifik olarak da hedeflerimi daha sonra yazacağım
Bu dediklerin beni kalbimden vurdu...Hayırlı sabahlar
2022 benim için oğluma kavuşma, yeni bir şehre taşınma, mücadele yılı oldu. Çok karmaşık duygularla geçti. Çok ciddi kırgınlıklar yaşadım. Hala etkisinden kurtulamıyorum. İnsanın arkadaşı olsa kıran kişi nefret edip bir daha görüşülmez fakat aile içi en yakınlar olunca içine atıp unutmak belki de en iyisi ama ben bunu da yapamıyorum ilk kez. En kötüsü kendini anlatıp, derdini söyleyip, kırgınlıklarını dile getirip hala görmezden gelinmek. Bu insanı yoran ve daha çok kıran.
Halbuki biraz şefkat, biraz merhamet, birazcık ilgi göstermek çok zor olmamalı. İnsan kimsesi varken kimsesizlik çekmemeli.
2023 yılında ise kendime ve kendi çekirdek aileme daha çok sarılmak istiyorum. Kimseyi merak etmiyorum o raddedeyim. Herkes kendi yerinde iyi olsun duasındayım. Allah kimseyi kimseye muhtaç durumuna düşürmesin. İnşallah oğlum ve kızım birbirlerine ihtiyaç duyduklarında her zaman birlikte olurlar. Birbirlerine deva olurlar. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın tüm çocuklarımızı.
Nereden mi biliyorum? Kendimden.☺İnsan kimsesi varken kimsesizlik çekmemeli.
Benim doğumda ailemden kimse yanımda olmadı canım. İlk zamanlar daha kötüydüm. Tabi sadece bu mesele değil sonra da bazı şeyler yaşadım. Düşünmemeye çalışıyorum ama patlak veriyor biyerlerden illaki. Ben de en son her ayrıntıyı düşünüp bunları bunları yaşadım ben ama bitti artık o günler diyorum. Atıyorum çöpe zihnimde. Bazen başarıyorum bazen yine gidip eşeliyorum çöpümü. Bu da iyileşmenin bir süreci diye kabul ediyorum.Annen mi kız kardeşin mi canım?
Beklenti olduysa muhakkak sen de zor günde yanında olmuşsundur. Yoksa bu kadar kırılmazdın.
Bizim aile genelde soğuktur.
Hayırlısı olsun. Düşünmemeye çalış boşver.
Devir mi değişti dünya mı değişti bilmiyorum. Psikoloji kitapları mı değişti biz mi değiştik. Dengeyi biz mi kuramıyoruz bilmiyorum.
Eskiden vefa fedakarlık övülürdü şimdi enayilik mi oldu benim de aklım almıyor çoğu zaman.
Amin teşekkür ederimBu dediklerin beni kalbimden vurdu...
Seninle empati yapacak kadar ben de yaşadım bunları.
Çok yorucu ve yaralayıcı şeyler.
Şu cümlen beni çok etkiledi.
Nereden mi biliyorum? Kendimden.☺
...
Neyse bu konu beni yoruyor.
Sana kocaman sarılıyorum. Bunu bil diye içimden geldi, yazdım.
Rabbim kolaylaştırsın.❣
Buyrun tabikiMerhaba, bende katılabilir miyim
Evet canım istediği paraya sattı çok şükürNe yaptı 100 bin yükseğe verebildi mi?
Hayırlı olsun kaydınız. Kaç yaptılar inşAllah düzgün bir rakamdır.
İnşallah kazanır canım. Ne emekler gidiyor gerçekten. Maddi manevi ama herşey onlar için.
Servis mi çağırdın?
Tek gözidare edersin artık yetişmezse.
7. Sınıf canımS sarahconnor çocuğun 8.sınıf mı?
Benim kızım 8.sınıf.
İyi bir liseyi kazansın dediğin için 8.sınıf mı diye sordum.
Evet canım, geçen biraz kötü çıkmıştı o toparlamaya başlamışRutin kontrol mu?
Allah şifa versin canım. İnşallah dediğin gibi olur .
Teşekkür ediyorumBuyrun tabiki
Canım nasılsın?Merhaba, bende katılabilir miyim
Ya sen geçen gün kafamda hala araba satılmadı, okul taksidi.. gibi şeyler söylüyordun sarah.. Bak yoluna giriyor yavas yavaş.. Ocak gözü de nazar olsunEski arababamı sattı sonun da eşim
Bir yük kalktı omzumdan
Okul kaydını da yaptırdıkyarısını nakit vermiş eşim yarısı da taksit yapmışlar
İnsallah iyi bir lise kazanır da bu ödediğimiz son özel okul taksiti olur
Elektrikli ocağımın bir gözü yanmıyor ya
Tam misafir geleceği zaman bozulacağı tuttu
Sağol canımYa sen geçen gün kafamda hala araba satılmadı, okul taksidi.. gibi şeyler söylüyordun sarah.. Bak yoluna giriyor yavas yavaş.. Ocak gözü de nazar olsunoğlun umarım istediği güzel bir yeri kazanır
Ben çok ilgilenmiyorum desem yeridir.7. Sınıf canım
Özel okullar bir sene önceden alıyor ücreti o yüzden dedim
İnsallah kazanır da rahat ederiz diye
Sizin nasıl gidiyor lgs süreci
Denemelerı netlerı nasıl
Çok yıpratıcı bir süreç hem manevi yönden hem de maddi yönden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?