Ay sarah kusura bakma güldüm ama

Kaza görünce ben de çok kötü oluyorum. Çok kaza yaptığım için.

Mantar çorbası

Afiyet olsun.

Ya bu erkeklerin kafası bir değişik çalışıyor yaBenimkide bayılır insanları sinir etmeyi dalga geçmeyi

Ben de çok güldüm

Uykum gezmeye gitmiş

Neyse miss gibi banyomu yaptım.
İyi geldi valla.
Üşenmediğim için kendimi kutluyorum.

Oğluma dedim kahve yap yatmış uyumuş

Neyse meyve yedim napayım

Öğrencim aramış beni çok özlemiş (mezunlar dan) baya konuştuk şimdi.

Hem ergenlik hem sınav stresi Allah kolaylık versin
Kıza dedim ki,
Bak ben ergenlikten çıkmadım. Hiç çıkasım da yok. Ben ne zaman çıkarsam, sen o zaman girersin. Kusura bakma.

Not: İroni değil, aynen böyle dedim.
Napsın o da, annesine gülüyor.

Spesifik hedeflerini yazmadan, şu "akış" mevzusunu bir daha mı düşünsen...

İyi geceler
Bu gün giremedim pek yoğunluktan ama es geçmekte istemedim
Aşırı yoğun bir gün geçirdim önce işin yoğunluğu sonra ilk deneyim müsabakaya katıldık, sonra çok uzun süren bir süreç sonunda başarı ayların emeği sonunda galibiyet ve ayrılış…
Ardından derse gitcektim ünv fakat keyifli olmak gerekirken aşırı çöküş ve moral motivasyon düşüklüğü açıkcası galibiyet sevinci bile yaşanmadı iş arkadaşlarım kendi başarısızlıklarından ötürü benide dibe çekmek için pekçok söylemde bulundu bir kısımını duymazdan gelmek bir kısımını bertaraf etmek gereksiz bir enerji harcamama sebeb oldu bu durum en sonunda beni rahatsız etti …
Ancak yemek yiyip kendimi ihmal ettiğim bir gün sonunda herşeyi ve herkesi gözden geçirdiğim bir akşamdı
Sabah akşam arasında koşuyorum güzel hissettiğim kendim için birşey yaptığım tek bir an olmadı bugün…
Bugün dönem projesiyle ilgili bilgi almaya gidecektim derse ama o kadar berbat yorgun bir gündü ki derse gidemedim birçok şeyi kaçırdım malesef…işler yüzünden …gerçekten pişmanım ….

Son düzenleme:
Günaydın canlar

Bugun oğlumu okula göndermeyecektim sabah uyandı ben iyiyim gidecem diye tutturdu

Hemen kaşarlı sandviç ve muzla hızlıca bir kahvaltı yaptı
Hazırlandı okula
Onu servıse bıraktım

Çay yaptım şimdi bişeyler atıştıracağım

Uzun süre yokum malum askere gideceğim

Şaka bi yana yılbaşı hazırlığındayım

Yardımcı kadın gelecek
Bugün eksık olan seyler için markete gıdeceğim

Yemek için etli nohut yemeği ve pilav yapacam

Çorba önerilerine acığım

Bugün belki yazarım ama yarın yazamayabılırım

O yüzden yenı yılınızı enişten dileklerimle kutlarımtamam tamam daha fazla iğrenç şaka yapmayacam

Yeni yılınız sağlık mutluluk huzur ve sevgı getirsin

Benım için çok güzel diyebileceğim bir yıl değildi anneannemi kaybettimumarım sizin için güzel olmuştur

Şükür sebebim olan oğlum eşim annem babam ve kardeslerimle yeni yılı daha güzel geçirmek istiyorum
İyi ki varlar onları çok seviyorum

Burda sizinle çok güzel vakit geçirdim sohbet ettim
Sizleri de çok seviyorum
Yenı yılda da hayatımda olun istiyorum

Hepinize mutlu yıllar

Mutlu yıllar canım
İşlerinde kolay gelsin.
Enerjin okurken bana geçti

Günaydın canlar

Kaç günlük uykusuzluktan sonra güzel uyuduğum için çok mutluyum. Uyuyabilmek bile bir nimet gerçekten. Bir şeyi kafaya takmadan huzurla yatmak.

Çay koydum kahvaltı yapar çıkarım.

Mantar almıştım. Akşama artık onla ne yaparsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…