Mesajları okulda okuyorum bazen o an yazamıyorum sonra da unutuyorum sekersizcikolata birlikte nice mutlu seneleriniz olsun inşallah

Ben sabah hangi kafayla okuduysam akşam kafa dank etti.

Çok detay düşünmekten benimki.Kafa bi milyon.

Ya ben de kutluyorum okudum ama unutmuşum

Nice güzel yıllara
Mutluluğunuz daim olsun

sekersizcikolata yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel birlikte yıllarınız olsun inşallah

Hepiniz çok çok tatlısınız yaa aşırı mutlu oldumm teşekkür ederim

Bazı şeyleri gözden geçirmek iyidir.. Kendini ihmal ettiğini fark etmek de.. Umarım farkındalığın kendini çok daha önemsediğin zamanların kapılarını açar

Ahaha güldürdün beni musmutlu yıllar, kolay da gelsin tabi bu arada.. Ben kuru bakliyat ve pilav yaptığımda ya tarhana ya da sebze çorbası yapmayı tercih ediyorum.. Domates çorbası gibi..

Yeni yıl tüm güzellikleri getirsin inşallah sen yapmamışsın ama ben dayanamayacağım, yarın giremezsen seneye görüşürüz artık

Yaa aynen hele o uykusuzluktan sonra gelen uyku miss Mantar yemedigim için öneri yok bende, sadece sotesini yapmayı biliyorum.. Ama yeseydin kremalı mantarlı makarna da yapabilirdim... Bence güzel gözüküyor

Selam kızlar, ben yine 1 makine daha çamaşır yıkadım bugün. Sanki her gün çamaşır yıkıyormuşum gibi geliyor bana..

Kalktım güzel bir kahvaltı yaptım, kitap okudum, kahve içtim Bu ay malesef sadece 2 kitap bitirdim ama 3.'yü şu an okuyorum, bitmesi mümkün değil ama..

Yılbaşı için eşime hala hediye almadım, daha doğrusu ben aldım da hediyesi gelmedi daha.. Eğer yarın da kargoya verilmezse ona bakmam gerekir yarın..

Kızlar çıkarın defteri kalemi, tarif denedim bayıldım sizle paylaşmaya geldim. Tam bir değerlendirme tarifi. Çin böreği ama biz evde ne varsa ekliyoruz

Böyle az kalmış lahana, pırasa, havuç, kapya ne varsa mümkünse julyen doğuruyoruz. Lahana çin böreğinin olayı ama bence tüm sebzelerle çok lezzetli bir börek olur. Yağda piyaz doğradığımız soğan ve sarımsağı soteleyip (burası tarifte yoktu ama ben soğan sarımsaksız yemek mi olur dedim ve attım gitti) doğradığımız sebzeleri atıyoruz tavaya. Az su ekleye ekleye yüksek ateşte kavuruyoruz. Hatta ben üstüne yağlı kağıt burusturup terklettim. Sonra suyunu çekince iyice tadına bakın istediğiniz kıvama gelene kadar az şu koya koya pişirin. Su tamamen çekip istediğiniz kıvama gelince soya sosu ekliyoruz. (2 yk) burda dikkat! Benimki tuzu azaltılmış olduğu halde çok tuzlu, o yüzden tadına bakın. Işte 2 kasık bana tat da tuz da verdi. En son yine Türklük yapıp pul biber koydum ben bolca Sonra avcı böreği gibi yufkaları kesip tek kat sarıyoruz. Yumurta galeta miss. Bol yağda kızartın derler çin böreğini, ama ben airfriyerda yaptım. Tadına baktım müthiş ama dışarda yediğiniz çin börekleri ile kıyaslamayın tabi bu bizim usul müthiş.. sizle de paylaşmak istedim. Çünkü evde az kalan sebzeleri değerlendirme olarak harika bir seçenek olarak düşündüm.

Önden çorba, yanina salata miss gibi akşam yemeği. Öptüm sizi kaçtım ben

Mantar yemedigim için öneri yok bende, sadece sotesini yapmayı biliyorum.. Ama yeseydin kremalı mantarlı makarna da yapabilirdim... Bence güzel
Benim mantar yalan oldu tavuklu mantar yapacaktım baktım soslu kanat tavuktan daha uygun

Pideciden de ince dürüm lavaşı aldım. Marul soğan ketçap mayonez kanat dürüm yaptım yanına da gazoz akşam menüsü aradan çıktı öyle.

Afiyet olsun.Tarifi kaydettim. Ama soya sosu hiç kullanmadım tadını bile bilmiyorum

Galiba çok yöresel takılıyorum aşmam lazım onu anladım

Bugün keyfim yerinde çok şükür

Uyumak insana ne kadar güzel geliyor öyle. Enerji, mutluluk , huzur.
Mental olarak da iyi geliyor.

Çocuklu annelerin neden zombi gibi dolaştığını şimdi anlıyorum. Stresten uyuyamamak ayrı dert, yoğunluktan uyumaya zaman ayıramamak ayrı dert.

Selamlar
Bugün akşama misafir geleceği için evi biraz toparladım, büyük odayı ve ortalığı süpürdüm.
Yatsı namazında cami buluşması vardı oraya gittik ailecek. Ayda bir yapılacakmış. İnşallah katılamaya çalışacağız biz de.

Uyumak gerçekten insana mutluluk veriyor. Ben 1 saat fazladan uyuduğumda o gün çok farkediyor. Daha anlayışlı daha sevecen oluyorum. 6 aydır geceleri bölük pörçük uykularım ve ilginçtir hala yaşıyorum

Mikan Barış musluyu henüz dinlemedim.
Dinleyebilirsen yeni yıl teması seçeceğim.

Ama kendim için en çok istediğim şey aşmam gereken konular.

🎗Kararlı olmak
🎗Disiplinli olmak
🎗Düzenli olmak
🎗Ertelememek
🎗Küçük harflerle konuşmayı öğrenmek
🎗Daha yapıcı konuşmak
🎗Olayların olumlu tarafını düşünüp bulmak

Geçecek büyüyecek ve bunlar unutulacak.
Bende gözlerim çöküyor. Göz kapaklarım düşüyor. Pörtlüyor resmen

Eline sağlık miss gibi olmuş

İki kitap bu yoğunlukta iyi canımayda bir kitap bile hiç yoktan bin kat iyi
E doğru.. olsun yeni yılda daha çok okuruz inşallah

Afiyet olsun.Tarifi kaydettim. Ama soya sosu hiç kullanmadım tadını bile bilmiyorum

Galiba çok yöresel takılıyorum aşmam lazım onu anladım

Ya çok da farklı bir tadı gün, tuzlu ve ekşilimsi gibi ya ben de yöresel de takılırım farklı da denemeyi de seviyorum.. çünkü ben sıkılıyorum aynı şeyi yemekten. Ama mesela yarın da kuru pilav yapmayı planlıyorum. Hepsi sırayla

Yılbaşı menüsü yapıyorum şuan da.. öyle tarif tarif geziyorum daha netleşemedim

Peki şimdi ben mantar çorbası ve mantarlı pilav yapmış pişmesi için nescafe eşliğinde bekliyormuyumdur

Evet

Yarın sabah AVM yapacağım inşallah.
Kendime bir şeyler almayı düşünüyorum.
Ne olacağını bende bilmiyorum o kadar çok şeye ihtiyacım var ki nerden başlayacağımı bilmiyorum

Barış Özcan

Güzel hedefler çoğu benim için de geçerli

Günaydın canlar

Kahvaltıya biber kızarttım.
Haşlanmış patates vardı. Onunla patates kavurması yaptım. Yağda yumurta bol kalorili kahvaltı yaptım güne hazırım

Buzdolabına el atmak lazım düzenli. Akşam yıkadığım maydonozlar durmaktan kötü olmuş onları elden çıkardım.

Evde benden başka meyve yiyen yok. Pazara gidince çok meyveye yükleniyorum. Pazarı gerekirse iki haftada bire düşüreyim.

Dün gece yatmadan "The 100" den iki bölüm daha izledim. Baya sarmaya başladı bakalım ne olacak. Tabi tartı martı demeden cips gazozsuz eksik değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…