Teşekkür ederimMikan çok geçmiş olsun
Muhtemelen kovid gibi görünüyor.
Herkes hasta testler yapılsa kapatılma olan dönemden çok daha fazla vaka olduğunu göreceğiz belki sayılar paylaşılsa daha tedbirli olacağız vs.
Maske mesafe hijyen hiç Bir şey kalmadı.
Rapor alarak çok iyi etmissn vücudun da dinlenmeye ihtiyacı vardır
Teşekkür ederimMikan geçmiş olsun canım
Dinlen bol bol
Covid olmuşsun demek ki tat koku gittiğine göre
Çok kötü tat koku alamamak
Hemen iyi olursun insallah
Sağol Mikanım.Çok geçmiş olsunAnkara’da mısınız? Dönüş ne zaman?
Keşke bende çok isterdim arkadaşıma sarılmak. Cenazede yüz iki yüz kişiye sarılmış olabilirim.Ahsudem34 keşke yanında olsaydım şöyle sımsıkı sarılsaydım sana şu an.. çok zor zamanlar yaşamışsın yaşıyorsun..ama umarım bundan sonrası kalbinden geçen güzelliklerin gerçeğe dönüştüğü anlarla dolu olur tekrar başınız sağ olsun..
İşte sorun da bu güçlü olmaya çabalamak güçlü görünmekten yoruldum.Sen bütün bu olanlara rağmen çok güçlüsün.
Bırakabileceğin bir eş dost yok mu oğlunu? En azından o da biraz dinlenir. Durum nedir bilmiyorum ama cenaze evi yorucudur.Sağol Mikanım.
İğne vurdurdum sabah oğlana ağladı zırladı baya. Yorgunluktan bende ona patladım. Senin hastalığından yoruldum artık dedim . Söylenmemesi gereken laflar.Ama insan ruhen bedenen yıpranınca pedagoji psikoloji diyecek hali olmuyormuş onu anladım.
Bünyesi hassas canım 1.5 gün gözümün önünde olmadı hasta oldu. Ama hava değişikliği normal yani.Bırakabileceğin bir eş dost yok mu oğlunu? En azından o da biraz dinlenir. Durum nedir bilmiyorum ama cenaze evi yorucudur.
Günaydın canım nasılsın?Kızlar günaydın
Teşekkür ederim, ben de kokusu olan herşeyi koklamaya çalışıyorum, yavaş yavaş dönüyor sankiSudemcim.. Valla sana çok şey söylemek yanında olmak bir sürü şey istiyorum.. Senin de dediğin gibi iyi olacaksın inşallahAllah hepinize sabır versin, mekanı cennet olsun.. Oğlun için de geçmiş olsun diliyorum, toparlar inşallah hemencik sudem34
Mikan canım çok geçmiş olsun. Benim kökü gitmişti sürekli keskin şeyler koklayarak geri geldi. Işte mentol, okiliptus, karanfil ve limon yagi kokluyordum bol bol.. çok kısa sürede geldi, tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun canım tekrardan..
S sarahconnor senin de oğlun toparlar biran önce inşallah canım geçmiş olsun..
Tüm hasta olanlara şifa ve hemencik toparlanma diliyorum
Annenin ruh hali çok önemli diyorlar ya gerçekten öyle. Anne olarak sen iyi hissediyorken her güçlüğün üstesinden geliyorsun işte ama sen üzüntü içinde olunca böyle olması çok normal.. düzeleceksin oğlun da zaten unutmuştur bileSağol Mikanım.
İğne vurdurdum sabah oğlana ağladı zırladı baya. Yorgunluktan bende ona patladım. Senin hastalığından yoruldum artık dedim . Söylenmemesi gereken laflar.Ama insan ruhen bedenen yıpranınca pedagoji psikoloji diyecek hali olmuyormuş onu anladım.
Rabbim şifalar versin inşallahBünyesi hassas canım 1.5 gün gözümün önünde olmadı hasta oldu. Ama hava değişikliği normal yani.
İstanbul çok sıcak Ankara aşırı soğuk.
Zaten her Ankara seyahatinde hasta olur.
Yaz olsa ishal olur kış olsa üşütür . On yıldır böyle oldu hep. Sadece yaz hastalığını biraz çözdük. Yemeklerde şebeke suyu yerine içme suyu kullanınca çözüldü o da.
Allah rahmet eylesinKızlar günaydın
İyiyim canım sağol. Kabullendim biraz. Sadece biraz keşkeler kaldı. Onlarda bitmez zaten.Günaydın canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?