Sudemcim Bir süre sonra "iyi ki" olan hatıraları daha çok hatırlayacaksın. Şu an taze her şey.. Allah sabır versin tekrardan, eşin nasıl kuzum? Ve oğlun?
Eşim dağıldı toparlanmaya çalışıyor . Çok zor bir duygu olduğunu söyledi. Ben artık baba kaybına alışkın olduğum için( 22 senedir ) bendeki tesiri ile aynı değildir muhakkak.

Ama biliyor musun şuna şaşırdım. Babamı 16 yaşında kaybettim. 6 yaş öncesi pek hatırlamıyorum. Ancak 7-16 arası 10 yıllık filan anı ve yaşanmışlık var hayatımda. Hep bir yaşanmamışlık daha fazla.

Lakin kp 15 yıllık daha fazla anısı var sanki. Ve yaşça daha büyüğüm. İyi kötü bayram seyran her halde var. Bir de şu yemeği severdi. Şuna şöyle derdi. Buna böyle yapardı gibi çok anısı var yani.

Oğlum çocuk olduğu için mi babası gibi ketum olduğu için mi bilmiyorum. Çok etkilenmiş gözükmüyor. Ağlamadı hiç mesela. Biliyor ama konuşmuyor, sormuyor. Mesela ben daha kızımın kaybından bile bahsetmedim üzülmesin etkilenmesin diye. İlk dedesini biliyor kaybetti. Ama dirayetli çıktı.

Eşine de sana da Allah sabır versin
Sevdiklerinin kaybı çok acı

Güzel anılar yaşayamadığın pişmanlıklar kalıyor geriye
Mekanı cennet olsun

İki gün önce de oğlumun yakın arkadaşı babasını kaybetti
12 yaşında çocuk
Küçükte bir kız kardeşi var
Çocuk oğlun gibi davranıyor
Ya içine atıp patlayacak yada durumun farkında değil
Biz üzüntüden kahrolduk annesini düşünemiyorum
Geride kalanlara zor hayat
Umarım en az hasarla atlatır herkes

Ya varya bende dışardan güçlü durmaya çalışırken içerde ne kadar zayıf olduğumu biliyorum.

Lisedeydim okulda güler neşeli takılırdım sanki babamın kaybından etkinlenmemiş gibi ama okuldan çıkıp eve gidene kadar( yol da uzun 2-3 km yürüme mesafesi ) ağlardım. Tekrar eve varırdım hiç bir şey olmamış gibi hayata devam.Hatta bir kere kursta hoca uzun tuttu bizi hocam hadi benim çok işim var dedim. Dedi ne yapacaksın eve gidene kadar ağlayacağım dedim.

Aynı sınfta bir kız vardı. O da annesini kaybetmişti. Hiç konuşmazdı, hiç gülmezdi çok içine kapanıktı. Bana şey demişti. Ben içime atıyorum sen dışına.

Sana kocaman sarılmak istedim

Kıyamam içimi çok acıttı yazdıkların

Anne babasız kalmak minicik yüreklere ne büyük yük
Her yaşta büyük yük ama küçükken daha da zor

Bütün çocuklar anne babasıyla büyüsün insallah

Ve biliyor musun yaşadıkça normalleştirip ketumlaşıyor insan. Çocuklardan da annesi ölmüş bir tane. Boşanmış iki tane.( Biri anneden biri babadan ayrı yaşıyor) . Bir de baba içerde olan hiç görmemiş iki kardeş var.( Anne birine öldü baban demiş birine içerde demiş.) Böyle travmatik beş tane var.Düşün hepsi de daha altı yedi yaşında.

Çok daha iyiyim canım çok şükür Gerçekten dinlenmek 2 saatte olsa fazladan uyumak insana kendini daha iyi hissettiriyormuş

Hissettirir Tabi.. Daha da iyi olursun inşallah..

İyiyim sağol canım❤
Dua etsen yeter canım.

Canım tekrardan hepinizn başınız sağ olsun.. hepiniz için çok zor.. Ve tabi ne olursa olsun yaşanmışlık, anı daha fazla olunca insan için daha bir değişik duygular oluyor..

Oğlun da senin dediğin gibi tam olarak duygularını da ifade edemiyor olabilir, ya da tam anlamdiramiyor da olabilir.. ilk kayıp onun için.. senin insan psikolojisini anlamakta iyi olduğunu biliyorum, sen annesi olduğun için çok şanslı ve bu süreci daha sağlıklı atlatacağınıza eminim

İyiyim canım çok teşekkür ederim
Sen nasılsın

Sağ ol canım ben de iyiyim

Ya içime öyle dokundu ki yazdıkların.. Ahh güzel çocuklar..

Kızlar bende kötü haber bitmiyor. Yukarda baba öldü bilen iki kardeş dediğim varya. Çocuk hasta şimdi ve annesini lenf kanserinden şüpheleniyor. Amcasının oğlunda da varmış. Belirtiler aynı. Çocuğun lenf bezleri şiş, gözü şiş, bugün kulağı kızardı. Ateşi vardı.

İnşlh öyle değildir Rabbim şifa versin

İyiyim canım.

Sana misafir yük oluyor diyordum ya şimdi diyorum ki ölürseler vicdanın rahat olur. (Allah korusun, Allah gecinden versin.)

Çünkü son pişmanlık fayda vermiyor.

Evimde yer uygun değil. Şimdi diyorum keşke burda tedavi ettirip daha çok ilgilense idik. Çalışıyorum diye gelip yük olmak istemediler.

Ben zaten pasaklının önde gideni daha kendime bakamıyorum.

Yüklenme canım kendine , Anneannem vefat edince bende senin gibi çok üzülmüştüm vicdan azabı çekmiştim , tek başına buz gibi bir odadaydı onu son gördüğümde seni anlıyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…