Ya bizde bakanı edeni çoktu sağolsunlar. Dört dörtlük baktılar. Kalabalık geleni gideni çoktu.Yüklenme canım kendine , Anneannem vefat edince bende senin gibi çok üzülmüştüm vicdan azabı çekmiştim , tek başına buz gibi bir odadaydı onu son gördüğümde seni anlıyorum o yüzden
İyi ol canım benim.İyiyim canım.
Sana misafir yük oluyor diyordum ya şimdi diyorum ki ölürseler vicdanın rahat olur. (Allah korusun, Allah gecinden versin.)
Çünkü son pişmanlık fayda vermiyor.
Evimde yer uygun değil. Şimdi diyorum keşke burda tedavi ettirip daha çok ilgilense idik. Çalışıyorum diye gelip yük olmak istemediler.
Ben zaten pasaklının önde gideni daha kendime bakamıyorum.
Dinlemeyi severim. Hepimiz anonim sonuçta. Rahatlardın. İstediğin zaman yaz.Bugün buraya baya içimi döktüm ama sonra sildim geri.
Masallah baya iş yapıyorsunGünaydın
Kahvaltıya patatesi kızartıyorum.
Kaç gündür yumurta kalmamış evde.
Bir makine kurutucuya attım kuruyor.
Bir makine attım yıkanıyor.
Şimdi de çamaşır katlıyorum.
Oğlumun odasından kirlileri de aldım.
Gidiyor.Masallah baya iş yapıyorsun
Kolay gelsin
Afiyet olsun
Oğlun nasıl oldu
Okula gidiyor mu
Neden gelmeyın demişlerGidiyor.
Öksürük azalmıştı.
Tekrar başladı.
Bakalım.
Haftaya zaten gelmeyin demişler.
Duruma göre değerlendircez.
Menü süper.Ben de sabah sporumu yaptım
Kahvaltı mı yaptım
Markete gittim bol yeşillik aldım
Menüde şehriyeli yeşil mercimek çorbası
Kadınbudu köfte
Patates püresi
Yeşil salata ve kayısı hoşafı
Çamaşır katlayacam
Yarın oğlumu arkadasına bırakacam
Pazar günü dershane sınavı var oğlumun
Lgs sürecinden nefret ediyorum
Oraya götür buraya götür yoruldum ya
İstanbul trafiğinden bıktım
Eşimin de işleri yoğun nereye koşacağını şaşırdı
Bugun kardeşim askerden geldi çok şükür gitti ve geldi
Yolu açık olsun güzel bir işi onu seven onun da sevdiği güzel bir eşi ve çocukları olsun insallah
Karne haftası notlar girildi ya.Neden gelmeyın demişler
Öksürükten dolayı mı
Benım ki de çok öksürüyor
Ihlamur bal limon falan fılan içiyor bakalım
Başarılar diliyorum insallah çok güzel geçerMenü süper.
Pazar günü bende açı nın sınavına sokacağım.
İstanbul trafiği sorma iş değiştirme sebebim. Halbuki çok mutluydum.
Kardeşin için gözünüz aydın.
Benim kaynım sa bekar. Ne askerlik, ne iş, ne evlilik hiç birini aradan çıkarmadı. Yaşı oldu 30.Kv geç kalmadan onu evlendirir artık. Babası yok bir de bensiz düğünü kim yapacak der kesin.
Nasıl notlar ya oğlumun din kültürü çok düşükKarne haftası notlar girildi ya.
Devlet okulunda son hafta pek ders olmaz.
Yoklama almayacağız denmiş.
Zaten çocukların çoğu hasta.
Çok iyi anlıyorum sizi. Doktor bana tüp bağlatma seçeneği sunmuştu. Hayır dedim ama keşke evet deseydimSlm kızlar
İnsanlık için küçük kendim için büyük bir şey yaptım ve spiral taktıdım sonunda. Valla üstümden bir yük kalktı çok şükür.
Sezeryan doğum olsaydı kesin bağlatırdım ben 3.den sonra amaÇok iyi anlıyorum sizi. Doktor bana tüp bağlatma seçeneği sunmuştu. Hayır dedim ama keşke evet deseydimkafam rahat olurdu
Ne güzel geçmiş ohh mis gibi tertemiz olmuşMerhaba herkese bugün ne yaptım onu yazayım , sabah Erken kalktım odamı temizledim ,Annemin odasını temizledim yerleri sildim , tuvalet banyo yıkadım sonra abimin dairesi karşıda onunkini de komple temizledim ondan sonra kahvaltı ettim bulaşık dolaplar vs temizlendi , ondan sonra merdiven var bizim onu yarım temizledim ,ondan sonra bahce işleri onu da yıka falan baya foşur foşur önce köpük sonradan da kurutma daha sonra , saat 12 buçuğa geldi kıyafetlerimi değiştirdim lazer randevum vardı ona gittim geldim ( ilk seanstı baya utandım ) eve geldi annem hala biryerleri temizliyordu ona yardım ettim (bence ev işlerini gün boyunca bizden fazla yapan yok ) ondan sonra portakallı kek yaptım , yemeğe çoban salatası pilav yaptım annem de et pişirdi yanına Akşamda arkadaşımın yanına giderim belki evine , bu günlük böyle geçtii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?