The immuculate room. Film beyaz bir odada geçiyormuş, anladığım kadarı ile bunlar bir deneydeler ama anlamadım daNe güzel dinlenmişsin
Film ne izleyeceksınız
Güzelse bende izlemek isterim
Ah hayırlısı olsun AyselKızlar benim misafirlerin süreleri uzayacak galiba,yani elimden geleni yapıyorum ama elimden gelenin fazlası bu
Şikayet etmek istemiyorum Allah'ım sen işleri yapmak yoluna koy
Bu arada mazerete bağlı tercih yapcam hic bir yer açılmamış ya belki düzgün bı yer olur ise başlarım diyodum.
İki üç tercih yapacağım bilmiyorum bakalim
Bayıldım valla bana da bundan lazım Çıkalım mı ?balım çıkalımBen valla iki iş yaptım yarim bıraktım arkadaş kahve içmeye çıkalım dedi, dedim çıkalımsonra ne yemek yapayım diye kocamı aradım, dedi dışarı çıkalım. Ona da dedim çıkalım şimdi kahve kitap keyfi yapicam, 2 saate hazırlanır çıkarım sonra.. Bu da böyle bir gün olsun
Ne kadar verimli güzel bir gün hangi tiyatro oyunu, beğenirsen yaz belki fırsat olur giderimSlm kızlar
Ben de bugün okulla bir arkadaşımızın evini hayırlamaya gittim.
Çocukları yıkadım.
Akşam da arkadaşlarla tiyatroya gideceğiz.
Bugünlük böyle yarın evle ilgileneceğim inşallah
Hayırlısı olsun yer değişikliği neden memnun değil misin?Kızlar benim misafirlerin süreleri uzayacak galiba,yani elimden geleni yapıyorum ama elimden gelenin fazlası bu
Şikayet etmek istemiyorum Allah'ım sen işleri yapmak yoluna koy
Bu arada mazerete bağlı tercih yapcam hic bir yer açılmamış ya belki düzgün bı yer olur ise başlarım diyodum.
İki üç tercih yapacağım bilmiyorum bakalim
Teşekkür ederimThe immuculate room. Film beyaz bir odada geçiyormuş, anladığım kadarı ile bunlar bir deneydeler ama anlamadım dagüzelse derim sana da..
Geçen de Don't Woory Darling (Endiselenme Sevgilim) diye bir film izledik. Değişikti baya..Yani filmin kafası çok ilginçti.. Tekrar izlemem ama neden izledim diye de düşünmedim. Ama yorumlara bakma, spoiler alırsan keyifli olmaz bence..
Ah hayırlısı olsun Aysel(tayin ile ilgili)
Misafir ile ilgili yorum yapıp seni üzmek istemiyorum ama bence elinden gelenin fazlasını yapıyorsun
En sevdiğimBen valla iki iş yaptım yarim bıraktım arkadaş kahve içmeye çıkalım dedi, dedim çıkalımsonra ne yemek yapayım diye kocamı aradım, dedi dışarı çıkalım. Ona da dedim çıkalım şimdi kahve kitap keyfi yapicam, 2 saate hazırlanır çıkarım sonra.. Bu da böyle bir gün olsun
Çok özlediğim ortamlarSlm kızlar
Ben de bugün okulla bir arkadaşımızın evini hayırlamaya gittim.
Çocukları yıkadım.
Akşam da arkadaşlarla tiyatroya gideceğiz.
Bugünlük böyle yarın evle ilgileneceğim inşallah
Öğrencilerimi ortamimi seviyorum aslında ama idare iş bilmez ve yardımcı olmaz kötü niyetli bir idare.Hayırlısı olsun yer değişikliği neden memnun değil misin?
Tiyatro oyunu ‘güldüren cazibe’Ne kadar verimli güzel bir gün hangi tiyatro oyunu, beğenirsen yaz belki fırsat olur giderim
Annem stres topu canım. Bende ona benziyorum.sudem34 ne çok iş uapmissin ne güzel şeyler hazirlamissn
Annenn sana ilaç gibi gelir şimdi.
Üzüntülerin yorgunluklarin bı nebze olsun hafifler.
Canım valla bana yükler ağır geliyor. Kim gelirse gelsin. İnsan yükü ağır. Ben çok yorgunluğa gelemiyorum. Misafir sadece yemekle bitmiyor ki. Çamaşır vs her türlü zor yani.Kızlar benim misafirlerin süreleri uzayacak galiba,yani elimden geleni yapıyorum ama elimden gelenin fazlası bu
Bende senin kafadanım aynı nerde huzurlu olacaksan orda olmak en iyisi idare ve ortamda bir o kadar huzuru etkiliyor inşallah daha iyi insanlarla karşılaşırız gün geçtikçe eskiyi arar olduk.Öğrencilerimi ortamimi seviyorum aslında ama idare iş bilmez ve yardımcı olmaz kötü niyetli bir idare.
Çocuklarım için düzenimi bozacağım.
En ufak bi program da yardımcı olunmuyor yalakalar hariç.
Ben durumu Söylerim yapılırsa yapılır benden daha skntilisi varsa da ona yapilsn ama yalvaramam kimsenin egosunu tatmin edemem işimi yaparım.
Misafir dediğin 2gün kalmalı 3.günden sonra zor oluyorCanım valla bana yükler ağır geliyor. Kim gelirse gelsin. İnsan yükü ağır. Ben çok yorgunluğa gelemiyorum. Misafir sadece yemekle bitmiyor ki. Çamaşır vs her türlü zor yani.
Yaaa ben çok rahatıma düşkünüm onu anladım.
Ama aileden geliyor . Anneme baktım o da öyle. Ablama baktım o da öyle.
Aileden geliyor çoğu şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?