Ya bu da komik demi.Annene de keşke kıymeti bilinseymis.
Zaten bu böyledir datlumm
Birini 40 gün sırtında taşı,indirince vay ben sana yük muydum der.
Kırk gün tasidin sağol demez.
Misal bugün eşimle biraz atıştık.
Bir ablası aradi annesinin gideceği tarihlerde buraya gelecek dolayısı o gidene kadar annesi de kalacak o da yani beni düşunen yok.
Ben de daha telefon açıkken direk o tarihte gitmiş olurlar dedim,ablası da bana haber ver cart curt deyip.kapatti.
Annen dönünce memlekete git yani buraya gelmek daha konforlu tabi.
Baktm eşim de bozuldu.
Yani o kadar yapıyorm sağol diyo mutlu tabi memnun ama en ufak biseydr bozulacksa yandık.
İçime atmam böyle şeylerde eşime söylerim yani gelecek olursa
Eşim de bozuluyorsa.bozulsun vallahi umrumda değil.
Şımarma diye . İki gün sonra başına kakmamak için.Bu kurduğun cümleyi tüm gücünle çabaladigin insanlar bile kurmaya çekiniyor bazen.
İyi ki varsın iz
Canım koşu ayakkabıları çok rahat.Alışveriş yaptım
şampuanı değiştirmeye karar verdim saçlarım çok çabuk yağlanıyor bir acayipleşti istanbulun neminden sanırım birde kabuk kabuk pullanıyor
Eczane ürünü kullanabiliyodum sadece bakalım bu sefer market ürünü arada değiştircem sürekli dermo kozmetik olmuyor çokta pahalı
Sol Ayağımda 1haftayı geçkindir tabandan bir ağrı var basmakta zorlanıyorum çok fazla yürümekten ayakta durmaktan sanırım ayakkabıda iyi gelmiyor tabanı daha rahat bir ayakkabıya geçmeliyim
bugün biraz masaj yaptım ve bileğim burkulduğunda verileb bir krem vardı biraz ondan sürdüm ağrısı azalsın diye basamıyorum yoksa rahat üzerine
Tvde şarkılar biizi söyler var alpay kubat yeliz falan güzel eğlendriyor hüsnü şenlendirici yine döktürüyor
Müziksiz yapamam herhalde ben :)
Ellerine sağlıkAkşam üstü hatay kısırı yaptım.
Kabak tatlısı yaptım.
Ispanak yıkadım doğradım.
Kol böreği yapacağım.
Ispanak ayırdım kek yapmak için.
Yaprak sardım hazır pişmek için dolaba koydum.
Meyve faslı yaptık. Uzun zamandır yapmıyorduk. Meyveler çürüyecek yoksa.
Artık yatsam iyi olacak.
Herkese iyi geceler.
Bayıldım valla bana da bundan lazım Çıkalım mı ?balım çıkalım
Öğrencilerimi ortamimi seviyorum aslında ama idare iş bilmez ve yardımcı olmaz kötü niyetli bir idare.
Çocuklarım için düzenimi bozacağım.
En ufak bi program da yardımcı olunmuyor yalakalar hariç.
Ben durumu Söylerim yapılırsa yapılır benden daha skntilisi varsa da ona yapilsn ama yalvaramam kimsenin egosunu tatmin edemem işimi yaparım.
Az önce su sipariş ettim er… k…li markasından geldi gerçekten isyan edicem 19ltsi 47lira olmuş inanılır gibi değil ne olduda bu kadar zam yapılıyor hiç bir şey o kadr kontrol edilmiyor ki, soyguna uğruyoruz resmen
Neyse …
Canım koşu ayakkabıları çok rahat.
Ben adidas ın bir modelini kullanıyorum.
Öyle memnunum ki archivo modeli. Çok rahat, hafif yaz- kış o kadar iyi ki.
Yaş aldıkça rahat giyim hoşuma gidiyor.
Eskiden süslü olsun, şık olsun, çeşit çeşit olsun kafasındaydım. Şimdi hiç öyle değilim. Biraz da mecburiyet tabi ki. Ayağım büyük kadın reyonu küçük geliyor.
Ayy hatay usulü kısır bayılırımmmm.. Valla ellerine sağlık harika şeyler yapmışsın sudemAkşam üstü hatay kısırı yaptım.
Kabak tatlısı yaptım.
Ispanak yıkadım doğradım.
Kol böreği yapacağım.
Ispanak ayırdım kek yapmak için.
Yaprak sardım hazır pişmek için dolaba koydum.
Meyve faslı yaptık. Uzun zamandır yapmıyorduk. Meyveler çürüyecek yoksa.
Artık yatsam iyi olacak.
Herkese iyi geceler.
Güle güle kullan aldıklarınıKahvaltıya pişi ve karışık kızartma yaptm ben de, tüm evi elden gecrdm biraz silme biraz süpürme.
Maalesef hala çıkamadı,KV biraz rahatsız çıkabilir miyiz bilmiyorum.
AynenMikan bu ne aymazlık ne rahatlık cidden.
sudem34 aldıklarınızi.gule güle kullanın
Ben de dışarı çıkmıyorm ama netten bir kaban bir.cizme bir spor ayakkabı bir de çanta aldm
Kaban geldi s beden oldu bana çok mutluyum
Sneaker de oldu diğerlerini bekliyorum geçenler de de bir trenç 3 kazak almistm
Valla aldiklarimdan pişman değilim aklım hala alamadıklarimda
Güle güle kullanınBir anneme tişört, bir kendime siyah basıc kazak, bir ev terliği aldım.
Oğlanı almaya geçiyorum şimdi.
Güle güle kullan cnm sefan olsunKahvaltıya pişi ve karışık kızartma yaptm ben de, tüm evi elden gecrdm biraz silme biraz süpürme.
Maalesef hala çıkamadı,KV biraz rahatsız çıkabilir miyiz bilmiyorum.
AynenMikan bu ne aymazlık ne rahatlık cidden.
sudem34 aldıklarınızi.gule güle kullanın
Ben de dışarı çıkmıyorm ama netten bir kaban bir.cizme bir spor ayakkabı bir de çanta aldm
Kaban geldi s beden oldu bana çok mutluyum
Sneaker de oldu diğerlerini bekliyorum geçenler de de bir trenç 3 kazak almistm
Valla aldiklarimdan pişman değilim aklım hala alamadıklarimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?