Az önce su sipariş ettim er… k…li markasından geldi gerçekten isyan edicem 19ltsi 47lira olmuş inanılır gibi değil ne olduda bu kadar zam yapılıyor hiç bir şey o kadr kontrol edilmiyor ki, soyguna uğruyoruz resmen
Neyse …

Annem stres topu canım. Bende ona benziyorum.
Çok nazlı. Yaşlılık mı naz mı bilmiyorum.
Yaşlılar genel olarak nazlı galiba valla kaç yaşlarında
Canım nazdan niyazdan değil vallahi o kadar çok sorumluluk varlı üstümüzde e çalışıyoruz da hani ben şimdi evdeyim ama maddi kaygilarm var kafa rahat değil
Dediğin gibi keşke yemekle bitse ,temizlik banyo çamaşır ara öğünler cart curt sürekli Güleryüz
Yani zor
Benim bı de temizlik takintm var yani
Yerle bir oldu düzenim
Çok şeye takılıyorum içime atıyorum
Takintilarimi bertaraf etmeye çalışıyorum zira titizliği geç temizlik bile hak getire
Bende senin kafadanım aynı nerde huzurlu olacaksan orda olmak en iyisi idare ve ortamda bir o kadar huzuru etkiliyor inşallah daha iyi insanlarla karşılaşırız gün geçtikçe eskiyi arar olduk.
Aynen ya ama denemek istiyorum bizden giden herkes kurtulduk rahatladık diyo çok skntili
idare yani
Misafir dediğin 2gün kalmalı 3.günden sonra zor oluyor
3. Aya girenler gruptan ayrıldı
Ne artmadı ki ya valla

Canım ben a101 den çok al az ödeden tanesi 7 liraya geldi sular.
5 litre su normalde 9 lira. 7 ye geliyor işte. Arabayla gidince geçen 24 tane aldık.

ay olmak üzere sanırım daha da kalackslr yani 3 ay olacak bu gidişle
Ben şaşırdım bayağı kayınvalidenler mi böyle benim çocukluğumda ninem dedem bekar halam gelir 3ay kışı geçirir giderlerdi vefakar annem mutfaktan çıkamazdı birde herşeyi önlerine isterlerdi bir şey eksik olsun sorun çıkarırlardı annem herşeye yetişecem diye perişan olur bize bile vakit ayıramazdı üstelik sormazlardıda paranız pulunuz var mı bu kadar ay nasıl geçiniyorsunuz diye düşündümde annemin hiç kıymeti olmadı o kadar onlara hürmet edip yinede yaranamaZdı
Bu gün iş arkadaşlarım var kadın diyor ki kocamın annesi 3yıl oldu benim evime gelemez öyle 1kez olshn benim iznim olmadan hatta kadına nasıl davranıyor bilemiyorum 3yılda 1kere sana gelmeyi düşünüyorum demiş kadın oda düşünüyor yani kesin gelicemde diyemiyor gel ama ben yokum kapıya anahtarı bırakırım alır oturursun benim planım var dışarı çıkacm demiş kadına…pes ama yaranıyor mu yaranıyor …

Arkadaşım var öyle güzel rahat ki kendine ne ise misafire de o.
Hiç kendini kasmaz.

Biz itina gösterip itina bekleyen tipleriz bizi o yoruyor.
Bu tür insanların hiç bir yaptığı batmıyor sanki hep yap bir keree yapma sende kötüsü olmaz:/

Arkadaşım var öyle güzel rahat ki kendine ne ise misafire de o.
Hiç kendini kasmaz.

Biz itina gösterip itina bekleyen tipleriz bizi o yoruyor.
Ben de biraz daha esnedim , dışardan biri Gelince yine çok kasılıyorm ama artk uzun süre oldu ya yanlış bazı şeyleri biraktm ben de.ilk.zamanlwr kadar yipratmiyorm kendimi yine yoruluyor muyum evet ama eskisi kadar değil

Annene de keşke kıymeti bilinseymis.
Zaten bu böyledir datlumm
Birini 40 gün sırtında taşı,indirince vay ben sana yük muydum der.
Kırk gün tasidin sağol demez.
Misal bugün eşimle biraz atıştık.
Bir ablası aradi annesinin gideceği tarihlerde buraya gelecek dolayısı o gidene kadar annesi de kalacak o da yani beni düşunen yok.
Ben de daha telefon açıkken direk o tarihte gitmiş olurlar dedim,ablası da bana haber ver cart curt deyip.kapatti.
Annen dönünce memlekete git yani buraya gelmek daha konforlu tabi.
Baktm eşim de bozuldu.
Yani o kadar yapıyorm sağol diyo mutlu tabi memnun ama en ufak biseydr bozulacksa yandık.
İçime atmam böyle şeylerde eşime söylerim yani gelecek olursa
Eşim de bozuluyorsa.bozulsun vallahi umrumda değil.

Alışveriş yaptım
şampuanı değiştirmeye karar verdim saçlarım çok çabuk yağlanıyor bir acayipleşti istanbulun neminden sanırım birde kabuk kabuk pullanıyor
Eczane ürünü kullanabiliyodum sadece bakalım bu sefer market ürünü arada değiştircem sürekli dermo kozmetik olmuyor çokta pahalı
Sol Ayağımda 1haftayı geçkindir tabandan bir ağrı var basmakta zorlanıyorum çok fazla yürümekten ayakta durmaktan sanırım ayakkabıda iyi gelmiyor tabanı daha rahat bir ayakkabıya geçmeliyim
bugün biraz masaj yaptım ve bileğim burkulduğunda verileb bir krem vardı biraz ondan sürdüm ağrısı azalsın diye basamıyorum yoksa rahat üzerine
Tvde şarkılar biizi söyler var alpay kubat yeliz falan güzel eğlendriyor hüsnü şenlendirici yine döktürüyor
Müziksiz yapamam herhalde ben :)

Amannn bizimkiler de öyle Amcam evlendi herşeyini evini temizlik vs biz yaptık bu yaş olmuş hala onlara yaranmaya çalış valla en son bıktım daha gitmem kimse için de yormak istemiyorum kendimi sizde öyle yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…