İyi seyirlerTiyatro oyunu ‘güldüren cazibe’Beğenirsem yazarım
Yaşlandıkça daha da nazlanıyorlar :)Annem stres topu canım. Bende ona benziyorum.
Çok nazlı. Yaşlılık mı naz mı bilmiyorum.
Yaşlılar genel olarak nazlı galiba valla kaç yaşlarındaAnnem stres topu canım. Bende ona benziyorum.
Çok nazlı. Yaşlılık mı naz mı bilmiyorum.
Canım nazdan niyazdan değil vallahi o kadar çok sorumluluk varlı üstümüzde e çalışıyoruz da hani ben şimdi evdeyim ama maddi kaygilarm var kafa rahat değilCanım valla bana yükler ağır geliyor. Kim gelirse gelsin. İnsan yükü ağır. Ben çok yorgunluğa gelemiyorum. Misafir sadece yemekle bitmiyor ki. Çamaşır vs her türlü zor yani.
Yaaa ben çok rahatıma düşkünüm onu anladım.
Ama aileden geliyor . Anneme baktım o da öyle. Ablama baktım o da öyle.
Aileden geliyor çoğu şey.
Aynen ya ama denemek istiyorum bizden giden herkes kurtulduk rahatladık diyo çok skntiliBende senin kafadanım aynı nerde huzurlu olacaksan orda olmak en iyisi idare ve ortamda bir o kadar huzuru etkiliyor inşallah daha iyi insanlarla karşılaşırız gün geçtikçe eskiyi arar olduk.
3. Aya girenler gruptan ayrıldıMisafir dediğin 2gün kalmalı 3.günden sonra zor oluyor
Ne artmadı ki ya vallaAz önce su sipariş ettim er… k…li markasından geldi gerçekten isyan edicem 19ltsi 47lira olmuş inanılır gibi değil ne olduda bu kadar zam yapılıyor hiç bir şey o kadr kontrol edilmiyor ki, soyguna uğruyoruz resmen
Neyse …
Ben iş yapmayı sevmiyorum.Misafir dediğin 2gün kalmalı 3.günden sonra zor oluyor
Canım ben a101 den çok al az ödeden tanesi 7 liraya geldi sular.Az önce su sipariş ettim er… k…li markasından geldi gerçekten isyan edicem 19ltsi 47lira olmuş inanılır gibi değil ne olduda bu kadar zam yapılıyor hiç bir şey o kadr kontrol edilmiyor ki, soyguna uğruyoruz resmen
Neyse …
O kadar oldu mu ya?Aya girenler gruptan ayrıldı
İki ay olmak üzere sanırım daha da kalackslr yani 3 ay olacak bu gidişleO kadar oldu mu ya?
Arkadaşım var öyle güzel rahat ki kendine ne ise misafire de o.İki ay olmak üzere sanırım daha da kalackslr yani 3 ay olacak bu gidişle
Canım daha uygunmuş ciddenCanım ben a101 den çok al az ödeden tanesi 7 liraya geldi sular.
5 litre su normalde 9 lira. 7 ye geliyor işte. Arabayla gidince geçen 24 tane aldık.
Ben şaşırdım bayağı kayınvalidenler mi böyle benim çocukluğumda ninem dedem bekar halam gelir 3ay kışı geçirir giderlerdi vefakar annem mutfaktan çıkamazdı birde herşeyi önlerine isterlerdi bir şey eksik olsun sorun çıkarırlardı annem herşeye yetişecem diye perişan olur bize bile vakit ayıramazdı üstelik sormazlardıda paranız pulunuz var mı bu kadar ay nasıl geçiniyorsunuz diye düşündümde annemin hiç kıymeti olmadı o kadar onlara hürmet edip yinede yaranamaZdıay olmak üzere sanırım daha da kalackslr yani 3 ay olacak bu gidişle
Bu tür insanların hiç bir yaptığı batmıyor sanki hep yap bir keree yapma sende kötüsü olmaz:/Arkadaşım var öyle güzel rahat ki kendine ne ise misafire de o.
Hiç kendini kasmaz.
Biz itina gösterip itina bekleyen tipleriz bizi o yoruyor.
Sen harika bir insansınİki ay olmak üzere sanırım daha da kalackslr yani 3 ay olacak bu gidişle
Ben de biraz daha esnedim , dışardan biri Gelince yine çok kasılıyorm ama artk uzun süre oldu ya yanlış bazı şeyleri biraktm ben de.ilk.zamanlwr kadar yipratmiyorm kendimi yine yoruluyor muyum evet ama eskisi kadar değilArkadaşım var öyle güzel rahat ki kendine ne ise misafire de o.
Hiç kendini kasmaz.
Biz itina gösterip itina bekleyen tipleriz bizi o yoruyor.
Annene de keşke kıymeti bilinseymis.Ben şaşırdım bayağı kayınvalidenler mi böyle benim çocukluğumda ninem dedem bekar halam gelir 3ay kışı geçirir giderlerdi vefakar annem mutfaktan çıkamazdı birde herşeyi önlerine isterlerdi bir şey eksik olsun sorun çıkarırlardı annem herşeye yetişecem diye perişan olur bize bile vakit ayıramazdı üstelik sormazlardıda paranız pulunuz var mı bu kadar ay nasıl geçiniyorsunuz diye düşündümde annemin hiç kıymeti olmadı o kadar onlara hürmet edip yinede yaranamaZdı
Bu gün iş arkadaşlarım var kadın diyor ki kocamın annesi 3yıl oldu benim evime gelemez öyle 1kez olshn benim iznim olmadan hatta kadına nasıl davranıyor bilemiyorum 3yılda 1kere sana gelmeyi düşünüyorum demiş kadın oda düşünüyor yani kesin gelicemde diyemiyor gel ama ben yokum kapıya anahtarı bırakırım alır oturursun benim planım var dışarı çıkacm demiş kadına…pes ama yaranıyor mu yaranıyor …
Bu kurduğun cümleyi tüm gücünle çabaladigin insanlar bile kurmaya çekiniyor bazen.Sen harika bir insansınUmarım hayrının karşılığını alırsın her yönden
Ne demek cnm,bazen insanlar düşünsede dillendiremiyor.Bu kurduğun cümleyi tüm gücünle çabaladigin insanlar bile kurmaya çekiniyor bazen.
İyi ki varsın iz
Amannn bizimkiler de öyle Amcam evlendi herşeyini evini temizlik vs biz yaptık bu yaş olmuş hala onlara yaranmaya çalış valla en son bıktım daha gitmem kimse için de yormak istemiyorum kendimi sizde öyle yapınBen şaşırdım bayağı kayınvalidenler mi böyle benim çocukluğumda ninem dedem bekar halam gelir 3ay kışı geçirir giderlerdi vefakar annem mutfaktan çıkamazdı birde herşeyi önlerine isterlerdi bir şey eksik olsun sorun çıkarırlardı annem herşeye yetişecem diye perişan olur bize bile vakit ayıramazdı üstelik sormazlardıda paranız pulunuz var mı bu kadar ay nasıl geçiniyorsunuz diye düşündümde annemin hiç kıymeti olmadı o kadar onlara hürmet edip yinede yaranamaZdı
Bu gün iş arkadaşlarım var kadın diyor ki kocamın annesi 3yıl oldu benim evime gelemez öyle 1kez olshn benim iznim olmadan hatta kadına nasıl davranıyor bilemiyorum 3yılda 1kere sana gelmeyi düşünüyorum demiş kadın oda düşünüyor yani kesin gelicemde diyemiyor gel ama ben yokum kapıya anahtarı bırakırım alır oturursun benim planım var dışarı çıkacm demiş kadına…pes ama yaranıyor mu yaranıyor …
İşte sınır çizmek bir kere yaparsan o zaten yapar.Bu tür insanların hiç bir yaptığı batmıyor sanki hep yap bir keree yapma sende kötüsü olmaz:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?