- 19 Şubat 2021
- 6.139
- 16.866
- 198
- 39
Gözün aydınSlm kızlar
İnsanlık için küçük kendim için büyük bir şey yaptım ve spiral taktıdım sonunda. Valla üstümden bir yük kalktı çok şükür.
Teşekkür ederimGözün aydın
Senin de yorumlarını bekliyorum insallah memnun kalırsın
Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun..Kötü bir haber aldım bugün
Büyük teyzem vefat etmiş
Çok üzüldüm kötü bir hayat gecirdi
Üzücü şeyler yaşadı
Eli çok boldu yedırır içirirdi
Mekanı cennet olsun insallah
Keşke diyorum ben. Üçüncüyü düşünmüyorum zaten neden hayır dedim yaa.Sezeryan doğum olsaydı kesin bağlatırdım ben 3.den sonra ama
Miss gibi olmuştur heryer temizlik kokmuştur ne güzelMerhaba herkese bugün ne yaptım onu yazayım , sabah Erken kalktım odamı temizledim ,Annemin odasını temizledim yerleri sildim , tuvalet banyo yıkadım sonra abimin dairesi karşıda onunkini de komple temizledim ondan sonra kahvaltı ettim bulaşık dolaplar vs temizlendi , ondan sonra merdiven var bizim onu yarım temizledim ,ondan sonra bahce işleri onu da yıka falan baya foşur foşur önce köpük sonradan da kurutma daha sonra , saat 12 buçuğa geldi kıyafetlerimi değiştirdim lazer randevum vardı ona gittim geldim ( ilk seanstı baya utandım ) eve geldi annem hala biryerleri temizliyordu ona yardım ettim (bence ev işlerini gün boyunca bizden fazla yapan yok ) ondan sonra portakallı kek yaptım , yemeğe çoban salatası pilav yaptım annem de et pişirdi yanına Akşamda arkadaşımın yanına giderim belki evine , bu günlük böyle geçtii
Başın sağolsunKötü bir haber aldım bugün
Büyük teyzem vefat etmiş
Üzücü şeyler yaşadı
Teşekkür ederimKeşke diyorum ben. Üçüncüyü düşünmüyorum zaten neden hayır dedim yaa.
Miss gibi olmuştur heryer temizlik kokmuştur ne güzelöğrenci miydiniz kaçırmış olabilirim belki yazmışsınızdır kusura bakmayın.
Başın sağolsun
Teşekkür ederim mikancımAllah rahmet eylesin, başınız sağ olsun..
Teşekkür ederim ama hergün hergün böyle temizlik normal mi :)Ne güzel geçmiş ohh mis gibi tertemiz olmuş
Menü de süper ellerinize sağlık
Dışarıdan okuyorum şimdilik evdeyim ilerde hedefim anaokulu öğretmeni olmakKeşke diyorum ben. Üçüncüyü düşünmüyorum zaten neden hayır dedim yaa.
Miss gibi olmuştur heryer temizlik kokmuştur ne güzelöğrenci miydiniz kaçırmış olabilirim belki yazmışsınızdır kusura bakmayın.
Başın sağolsun
Başınız sağolsunKötü bir haber aldım bugün
Büyük teyzem vefat etmiş
Üzücü şeyler yaşadı
Canım başınız sağ olsun, mekânı cennet olsun inşallahKötü bir haber aldım bugün
Büyük teyzem vefat etmiş
Üzücü şeyler yaşadı
Bizimde en düşük din 83 dü.Nasıl notlar ya oğlumun din kültürü çok düşük
Gerci tüm okulun öyleymiş
En yüksek 70 varmış
Kanaat notunu da kafasına göre 80 -70 kullanmış
Bütün notları 100-98
Din kültürü 65
Gözün aydın çok sevindim.Teşekkür ederimyazarım mutlaka ama bakır taktı doktorum. Özellikle bir sorun olmadıkça bakır takıyormuş bakalım sıkıntı olmaz inşallah
Teşekkür ederimGözün aydın çok sevindim.
Masallah sizin çok iyiBizimde en düşük din 83 dü.
İkinciye 97 aldı toparladı şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?