Merhaba iyiyim keyifli saatler dilerim bende bu hafta başlıcam inşallah sınavlar bitti çok şükür seninde gözün aydın ben dayanamadım ertelediğim işlere erken başladım
Dünden beri iş bitmiyordu
Darısı sana

Biraz enerji toplayıp kalktım bulaşık mak boşalttım
Yeni çamaşırlar attım makineye olanları serdim
Bulaşık mak tekrar doldurdum tüm evi sildim çamaşır suyuyla her yeri açtım havalandırmak için kokusu bira ağır geliyor
Çok şükür en çok gözümde büyüyen iş bitti

Hah işte
Zaten bitmeyecek diye hiç bulaşmasam mı

Ama belki buradan aldığım enerjiyle şurası burası derken biter gider inşaallah.

Çamaşır makinesi dün suyu boşaltmadı. Şöyle böyle derken hallettim ama bugün çalıştırmadım makineyi. Mekineler insanın eli ayağı oluyor. Kimsenin makinesi bozulmasın.

Bahçeye gelmeden de bulaşık makinesini çalıştırdım. Gidince de birkaç plastik kap vardı. Onları halledeyim inşaallah.

Plan yapayım. Belki buradan aldığım enerjiyle başlarım.
Çamaşırları katlama.
Çocukları bıcıbıcı. (Anne sen bizi banyo yaptırmıyorsun, sen bizim derimizi yüzüyorsun dedi oğlum. )
Yemeği oğlumun isteği üzerine komagene den hallettik gibi. Beğenmeyen işkembe çorbası içer.

Çökelek ve Yeşil soğanla börek yapsam nasıl olur güzel hanımlar?

Eveeet not işlerimi hallettim çok şükür. Çamaşır attım salonu süpürdüm. 4 koli kitap vardı bir yer ayarlayıp boşaltıp dizdim kitapları üstümden yük kalktı. Bir koli kaldı açılmayan. Kitaplık yaptıramadık henüz.
Çorba yaptım çocuklara. Bugünlük bu kadar yoruldum yazılı oku not gir ama bitti neyseki

Eline sağlık cnm temizlik düzen iyidir yapmak isteyipte enerji arayanlara duyurulur ben kurtuldum sizde yapın kurtulun
Ev şuan misss gibi ve yemek yapma safhasına geçtim yeşil fasülye konservesi açtım koydum ocağa pişsin bakalım ev uzun zamandır ilk kez anne evi gibi kokuyor missss

Mutfağı sildim
Buzdolabının içini düzenledim ve temizledim
Bulaşık mak çalıştırdım
Çamaşır makinesinde bitenleri çıkardım
Yeşil Fasülye yemeğim pişti yanına garnitür birşeyler ayarladım onu yedim
Su tüketmeyi unutuyorum bazende canım istemiyor 2,5litre tüketmeye çalışacağım
İş arkadaşımla yazıştık yarın için planlama yaptık

Yaparsan resminide at bakalım :) çok güzel olur

Yarın başka okula gidicem yarışmadan dolayı çok kalabalık olacak bir çocuk gözüme çarpıyoe ilk haftadan beri ama ben çok odunum Çok utangacım hiç pas veremem napsamda iletişime geçsem birde nasıl giyinsem kızlar acil bana tüyo verin birde sizler nasıl tanıştınız bakalım eşlerinizle

Kendini en iyi nasıl hissediyorsan öyle giyin ya ben hiç tiyo verecek biri değilim tam bir odunum
Eşime teyzesi benden bahsetmiş. Ama ben aracı olmam demiş. Sonra eşim bi şekilde bana ulaşmanın yolunu buldu aslında önce reddettim sonra ev arkadaşımın gazıyla bi şans vereyim dedim sonuç evlilik oldu

Ne kadar kolay bir yol
Benim çektiğim çilelere bak birde

Nasıl bir ortam
Ne turnuvası

Boy kilo nasıl
Saç rengı ten rengı de önemli
Okul kıyafette sıkıntı çıkarır mı
Topuklu sever misin
Etek giyer misin

Ona göre fikir verebilirim

Canım baktım internette stok bulamadım sanki
Nasıl bir ortam
Ne turnuvası

Boy kilo nasıl
Saç rengı ten rengı de önemli
Okul kıyafette sıkıntı çıkarır mı
Topuklu sever misin
Etek giyer misin

Ona göre fikir verebilirim
boyum ortakilomda var biraz diyelim ama topuklu pek kullanmıyorum etek giyerim satranç turnuvası okulları arası okul sıkıntı çıkarmaz ortam bayağı çocuklar öğretmenler idareciler falan işte yarışma öncesi bir boşluk var fotoğraf çekimi yemek molası falan bir salonda birde dışarda takılanlar sigara falanvs genelde o idarecilerle takılıyor dışarda ve benim idarecimle laflıyor genelde ve hep 2-3adım ötemde oluyor müdür yrd imiş biraz araştırma yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…