Merhaba iyiyim keyifli saatler dilerim bende bu hafta başlıcam inşallah sınavlar bitti çok şükür seninde gözün aydın ben dayanamadım ertelediğim işlere erken başladımEki Görüntüle 3191868
An itibariyle
...
Bahçeye geldim. Eşim temizlik yapıyor. Ben de manevi destek oluyorum Şekil A da göründüğü gibi
Sınavlar bitti. Derslerden geçtim şükür. Bu hafta kafa dağıtma haftası.
Sonra bölüm bölüm eve başlarım inşaallah ruhumu da sıkmadan.
Okuyorum ama cevap yazmadım. Yetiştirilecek işler de vardı. Biraz da bende dinginlik, iletişimsizlik hali.
Herkes iyi mi hanımlar? ☺
Hah işteMerhaba iyiyim keyifli saatler dilerim bende bu hafta başlıcam inşallah sınavlar bitti çok şükür seninde gözün aydın ben dayanamadım ertelediğim işlere erken başladım
Dünden beri iş bitmiyordu
Darısı sana
Eline sağlık cnm temizlik düzen iyidir yapmak isteyipte enerji arayanlara duyurulur ben kurtuldum sizde yapın kurtulunEveeet not işlerimi hallettim çok şükür. Çamaşır attım salonu süpürdüm. 4 koli kitap vardı bir yer ayarlayıp boşaltıp dizdim kitapları üstümden yük kalktı. Bir koli kaldı açılmayan. Kitaplık yaptıramadık henüz.
Çorba yaptım çocuklara. Bugünlük bu kadar yoruldum yazılı oku not gir ama bitti neyseki
Çok güzel olur benceÇökelek ve Yeşil soğanla börek yapsam nasıl olur güzel hanımlar?
Yaparsan resminide at bakalım :) çok güzel olurHah işte
Zaten bitmeyecek diye hiç bulaşmasam mı
Ama belki buradan aldığım enerjiyle şurası burası derken biter gider inşaallah.
Çamaşır makinesi dün suyu boşaltmadı. Şöyle böyle derken hallettim ama bugün çalıştırmadım makineyi. Mekineler insanın eli ayağı oluyor. Kimsenin makinesi bozulmasın.
Bahçeye gelmeden de bulaşık makinesini çalıştırdım. Gidince de birkaç plastik kap vardı. Onları halledeyim inşaallah.
Plan yapayım. Belki buradan aldığım enerjiyle başlarım.
Çamaşırları katlama.
Çocukları bıcıbıcı. (Anne sen bizi banyo yaptırmıyorsun, sen bizim derimizi yüzüyorsun dedi oğlum.)
Yemeği oğlumun isteği üzerine komagene den hallettik gibi. Beğenmeyen işkembe çorbası içer.
Çökelek ve Yeşil soğanla börek yapsam nasıl olur güzel hanımlar?
Kendini en iyi nasıl hissediyorsan öyle giyinYarın başka okula gidicem yarışmadan dolayı çok kalabalık olacak bir çocuk gözüme çarpıyoe ilk haftadan beri ama ben çok odunumÇok utangacım hiç pas veremem napsamda iletişime geçsem birde nasıl giyinsem kızlar acil bana tüyo verin birde sizler nasıl tanıştınız bakalım eşlerinizle
Ne kadar kolay bir yolKendini en iyi nasıl hissediyorsan öyle giyinya ben hiç tiyo verecek biri değilim tam bir odunum
Eşime teyzesi benden bahsetmiş. Ama ben aracı olmam demiş. Sonra eşim bi şekilde bana ulaşmanın yolunu bulduaslında önce reddettim sonra ev arkadaşımın gazıyla bi şans vereyim dedim sonuç evlilik oldu
Nasıl bir ortamYarın başka okula gidicem yarışmadan dolayı çok kalabalık olacak bir çocuk gözüme çarpıyoe ilk haftadan beri ama ben çok odunumÇok utangacım hiç pas veremem napsamda iletişime geçsem birde nasıl giyinsem kızlar acil bana tüyo verin birde sizler nasıl tanıştınız bakalım eşlerinizle
Sudem oğlunun sınav nasıl geçmişAysen012 sefan olsun güle güle kullan.
Kısmet işte ya o dönem kısmetim çok açıktı sürekli birileri tanışmak istiyorduNe kadar kolay bir yol
Benim çektiğim çilelere bak birde
Benim de çok açıktı kısmetim yaKısmet işte ya o dönem kısmetim çok açıktı sürekli birileri tanışmak istiyorduama durum her zaman böyle değildi tabi
Bir kızı bin kişi ister bir kişi alır deyip olayı bağlayalımBenim de çok açıktı kısmetim ya
Ne doktorlar ne mühendisler ne zengınler istedi
Canım baktım internette stok bulamadım sankiCanım koşu ayakkabıları çok rahat.
Ben adidas ın bir modelini kullanıyorum.
Öyle memnunum ki archivo modeli. Çok rahat, hafif yaz- kış o kadar iyi ki.
Yaş aldıkça rahat giyim hoşuma gidiyor.
Eskiden süslü olsun, şık olsun, çeşit çeşit olsun kafasındaydım. Şimdi hiç öyle değilim. Biraz da mecburiyet tabi ki. Ayağım büyük kadın reyonu küçük geliyor.
boyum ortakilomda var biraz diyelim ama topuklu pek kullanmıyorum etek giyerim satranç turnuvası okulları arası okul sıkıntı çıkarmaz ortam bayağı çocuklar öğretmenler idareciler falan işte yarışma öncesi bir boşluk var fotoğraf çekimi yemek molası falan bir salonda birde dışarda takılanlar sigara falanvs genelde o idarecilerle takılıyor dışarda ve benim idarecimle laflıyor genelde ve hep 2-3adım ötemde oluyor müdür yrd imiş biraz araştırma yaptımNasıl bir ortam
Ne turnuvası
Boy kilo nasıl
Saç rengı ten rengı de önemli
Okul kıyafette sıkıntı çıkarır mı
Topuklu sever misin
Etek giyer misin
Ona göre fikir verebilirim
Artık öyle deyip teselli buluyoruzBir kızı bin kişi ister bir kişi alır deyip olayı bağlayalım
Beni isteyen çok oldu anca kariyer iş bilmem ne reddettimBenim de çok açıktı kısmetim ya
Ne doktorlar ne mühendisler ne zengınler istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?