Doğru yoldasınBeni isteyen çok oldu anca kariyer iş bilmem ne reddettim
Ben deri etek kombinleri ve triko takımları çok severım ve kullanırımCanım baktım internette stok bulamadım sanki
boyum ortakilomda var biraz diyelim ama topuklu pek kullanmıyorum etek giyerim satranç turnuvası okulları arası okul sıkıntı çıkarmaz ortam bayağı çocuklar öğretmenler idareciler falan işte yarışma öncesi bir boşluk var fotoğraf çekimi yemek molası falan bir salonda birde dışarda takılanlar sigara falanvs genelde o idarecilerle takılıyor dışarda ve benim idarecimle laflıyor genelde ve hep 2-3adım ötemde oluyor müdür yrd imiş biraz araştırma yaptım
Sarah tarzın konuşuyor yineBen deri etek kombinleri ve triko takımları çok severım ve kullanırım
Eşim de aynı fikirde olsa keskeSarah tarzın konuşuyor yinesenden öğrenecek çok şey var
HaahaEşim de aynı fikirde olsa keske
Güzel olmamı niye istemiyorsun diyorum
Sen güzel değil sexsi olmak istiyorsun hep diyor
Kırmızı ruj kesinlikle ya çok severimÖnce bir bordo veya kırmızı oje-ruj patlatmak lazım
Dişil enerji yükleniyor️
S sarahconnor kombinler harika
Bende 3-4 çeşit şey çıkardım :) biri triko takım ama kahve rengi diğeri triko kazak ama simli parlament mavi
Bir tane kırmızı kazak var ama çok şık altına tayt falan birde uzun zümrüt yeşili elbise var polo yaka ve fitilli
Biz de tam böyle bir ortamda tanıştıkYarın başka okula gidicem yarışmadan dolayı çok kalabalık olacak bir çocuk gözüme çarpıyoe ilk haftadan beri ama ben çok odunumÇok utangacım hiç pas veremem napsamda iletişime geçsem birde nasıl giyinsem kızlar acil bana tüyo verin birde sizler nasıl tanıştınız bakalım eşlerinizle
Ay benim de benim de sonunda fakir bı öğretmene vardımBenim de çok açıktı kısmetim ya
Ne doktorlar ne mühendisler ne zengınler istedi
Muallimlerinde yüzü bir gün güler mi :)Ay benim de benim de sonunda fakir bı öğretmene vardım
Dedi 3 çocuk annesiDoğru yoldasın
Canım sıkılıyor herhaldeBiz de tam böyle bir ortamda tanıştık
Yani çok doğaldik ikimizde tamamen tesadüf olduğu için
Ama şimdi senin önden biseyler varsa,en iyi hissettigin kıyafetleri giy doğal davran gülümse,beğendiysen yakinlas ya ne olacaktısohbet etmekten cekinme bir arkadaşin gibi tabi o dozu ayarlamak lazm
GülmeeeezzzzMuallimlerinde yüzü bir gün güler mi :)
Çok şıkBen deri etek kombinleri ve triko takımları çok severım ve kullanırım
Biz bunları anlattıkHaahakoptum
Şu dişil enerjimizi nasıl yükseltiriz hocam
Kırmızı kazak altına siyah diz üstü bir etek ve çizmede olabılırÖnce bir bordo veya kırmızı oje-ruj patlatmak lazım
Dişil enerji yükleniyor️
S sarahconnor kombinler harika
Bende 3-4 çeşit şey çıkardım :) biri triko takım ama kahve rengi diğeri triko kazak, simli parlament mavi
Bir tane kırmızı kazak var ama çok şık altına tayt falan birde uzun zümrüt yeşili elbise var polo yaka ve fitilli
KesinlikleKırmızı ruj kesinlikle ya çok severimhafif de olsa topuklu da çok iyi hissettiriyor
Hepsini kafama yemişim gibi hissettimBiz bunları anlattık
Kırmızı rujla anlattık
Topuklu ayakkabıyla anlattık
Derı tayt ve etekle anlattık
Dantel dekolteli cropla anlattık
Sen bu işi biliyorsun sarahhhKesinlikle
Birde topuklu popoyuda kaldırıyor daha güzel bir duruş sergıleniyor
Uzun süre ayakta durulmayacaksa yüksek topukta güzel olur
Araba kullanacaksam ben yanıma sporda alıyorum
Öyle hem rahat kullanıyorum hemde yorulunca ayakkabı değiştirebılıyorum
Siyah olan düz siyah olsa çok güzel olur böyle kombin kırmızı kazaklaSen bu işi biliyorsun sarahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?