Günaydın
uykusuz bir gece beşik sallamali bir sabah
İlk planım tüm evin karnını doyurmak
Ya hitap eder mi bilmiyorum ama yasemoz var ya ins onun videoları şuan tam benlik
Oturup izleyip aglancak halime gülüyorum

sekersizcikolata keyifli bir gün olacak gibi benim yerime de eğlen. Arkadaşlarla oturup gözlerinin içine bakmayı dertleşmeyi bende çok özledim.

Beraber yapsak keşke o zaman

Oyuna gidilecek gelirse, listeye eklendi bu etkinlikler hep sıkıntıdan

Ne güzel bir gün olmuş

S sarahconnor valla senin muhabbete bayıldım ben kaçıŕmisim ben kucak dansi zamanlarını ay valla tam manikürlü pedikürlü kız dedikodusu yapma gecesi muhabbeti olmuş dün burada, kaçırdım valla

Ben de kaçırdım o dans olayını bir ara detaylı isteriz

Sürekli onu takip ediyorum bu aralar aynı ruh halindeysek demek

Günaydın canım
Nasılsınız kızlar
Sudem yok
Nerelerde acaba

Oğlumun bugün deneme sınavı var zor olacak demişler tedirgin gitti kötü yaparsam diye

15 tatil gelsın anneme gidecem kayınvalideme gidecem
Vizemiz çıkmış vaktimiz kalırsa 15 tatil için oğlumu Avrupa ya götürmeyi düşünüyoruz

İnsallah olur
Yemrk için tarhana çorbası
Tavuk tandır
Pilav düşünüyorum
İrmik helvası yapacaktım dün eşim pasta almış
Bugun de onu yerız tatlıdan yırttım

Afiyet olsun.
Bende kilerde ne var diye bakıyorum. Buluruz sanırım birşeyler ☺
Hergün tatlı yapıyor musun merak ettim. Benim eşim de çok sever tatlıyı.

Bir otele gitmiştik. Herkes çorba sırasında, eşim de hızlıca geçti gitti bizi. Nereye dedim, tatlı almayaaa diyor.

Kızım özel okul bursluluk sınavına girdi haftasonu. Birisi iyi geçmiş, diğerinde sosyale 2.5 dakika vermişler. ( iç ses yersen dedi.)
Kaç soru vardı kızım. 60 soru. Kaç dakikaydı sınav. 75 dakika. Sence sosyale 2.5 dakika vermiş olabilirler mi? ...
Tabi bu muhabbetin sonunun her kahraman Türk annesinin yapacağı gibi nasihatle bittiğini söylememe gerek yok sanırım.

Kilerde çorbalık mısır buldum. Burada mısırı bulgur gibi değirmende çektiriyorlar. Köy tavuğuyla kırmızı biberli çorba yapıyorlar ama ben mısırlı sevmiyorum. Sonuçta atmak da istemiyorum. Geçen yayla çorbası şeklinde yapmıştım. Şimdi de öyle yapıp bitirmeyi düşündüm.
Kuru fasulye de ekledim.
Öğle okuldan çocukları alınca onlar yemek yerken sobayı yaktım. Üzerine koydum. Umarım güzelce pişerler. Yarın bahçede işler için eşim birisini bulmuş. Yarına yemek lazım. Babam da budama için geldi. Onlara hazır yemek olmalı. Kolayladım gibi. Pilav da yaparım inşaallah. Turşu, yoğurt, salata vs...

Dün yine baktım iç bakla kurusu var. Onu da sobanın üzerine koymuştum. Güzel pişmişti. O da çok bayılarak yediğimiz birşey değil ama değişiklik oluyor. Piyazını da, yeşillikli yemeğini de seviyorum ben.

Tatlı seven insanlae hep aynı demekki
Benim de oğlum öyle

Ben hergün yapmıyorum eşim alıp geliyor canı isterse
Yada istediği tatlı olunca yapabılır misin der canım isterse yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…