- 19 Şubat 2021
- 6.139
- 16.864
- 198
- 39
İç baklayla fava yapıyorum ben çok severek yerizKızım özel okul bursluluk sınavına girdi haftasonu. Birisi iyi geçmiş, diğerinde sosyale 2.5 dakika vermişler. ( iç ses yersen dedi.)
Kaç soru vardı kızım. 60 soru. Kaç dakikaydı sınav. 75 dakika. Sence sosyale 2.5 dakika vermiş olabilirler mi? ...
Tabi bu muhabbetin sonunun her kahraman Türk annesinin yapacağı gibi nasihatle bittiğini söylememe gerek yok sanırım.
Kilerde çorbalık mısır buldum. Burada mısırı bulgur gibi değirmende çektiriyorlar. Köy tavuğuyla kırmızı biberli çorba yapıyorlar ama ben mısırlı sevmiyorum. Sonuçta atmak da istemiyorum. Geçen yayla çorbası şeklinde yapmıştım. Şimdi de öyle yapıp bitirmeyi düşündüm.
Kuru fasulye de ekledim.
Öğle okuldan çocukları alınca onlar yemek yerken sobayı yaktım. Üzerine koydum. Umarım güzelce pişerler. Yarın bahçede işler için eşim birisini bulmuş. Yarına yemek lazım. Babam da budama için geldi. Onlara hazır yemek olmalı. Kolayladım gibi. Pilav da yaparım inşaallah. Turşu, yoğurt, salata vs...
Dün yine baktım iç bakla kurusu var. Onu da sobanın üzerine koymuştum. Güzel pişmişti. O da çok bayılarak yediğimiz birşey değil ama değişiklik oluyor. Piyazını da, yeşillikli yemeğini de seviyorum ben.
Mısır ununu bende değirmende cektiriyorumKızım özel okul bursluluk sınavına girdi haftasonu. Birisi iyi geçmiş, diğerinde sosyale 2.5 dakika vermişler. ( iç ses yersen dedi.)
Kaç soru vardı kızım. 60 soru. Kaç dakikaydı sınav. 75 dakika. Sence sosyale 2.5 dakika vermiş olabilirler mi? ...
Tabi bu muhabbetin sonunun her kahraman Türk annesinin yapacağı gibi nasihatle bittiğini söylememe gerek yok sanırım.
Kilerde çorbalık mısır buldum. Burada mısırı bulgur gibi değirmende çektiriyorlar. Köy tavuğuyla kırmızı biberli çorba yapıyorlar ama ben mısırlı sevmiyorum. Sonuçta atmak da istemiyorum. Geçen yayla çorbası şeklinde yapmıştım. Şimdi de öyle yapıp bitirmeyi düşündüm.
Kuru fasulye de ekledim.
Öğle okuldan çocukları alınca onlar yemek yerken sobayı yaktım. Üzerine koydum. Umarım güzelce pişerler. Yarın bahçede işler için eşim birisini bulmuş. Yarına yemek lazım. Babam da budama için geldi. Onlara hazır yemek olmalı. Kolayladım gibi. Pilav da yaparım inşaallah. Turşu, yoğurt, salata vs...
Dün yine baktım iç bakla kurusu var. Onu da sobanın üzerine koymuştum. Güzel pişmişti. O da çok bayılarak yediğimiz birşey değil ama değişiklik oluyor. Piyazını da, yeşillikli yemeğini de seviyorum ben.
Aklıma geldi fava. Bir kere bir tariften yapmıştım ama kalıp gibi olmadı bende.İç baklayla fava yapıyorum ben çok severek yeriz
İçine soğan yarım cay bardağı zeytinyağı biraz şeker ve tuzla pişirip blendırdan geciriyorum
Buz dolabında iki saat gectıkten sonra kalıp gibi kesiliuor
Üzerine mor soğan dereotu ve zeytinyağı çok güzel meze oluyor
Suyu fazla gelmiş olabılır o zaman donmuyorAklıma geldi fava. Bir kere bir tariften yapmıştım ama kalıp gibi olmadı bende.
Aklımda o şarkı
Ben nerdeee yanlış yaapptııımmm
Afiyet olsun canımSlm kızlar bugün okuldan gelirken markete uğradım alınacakları aldım. Perşembe günü oğlumun beslenme günü. Kek yapacağım cupkek kalıpları aldım tek kullanımlık. Çocukları okuldan aldım sonra göz doktoru randevum vardı. Oraya gittim. Gelince oğlanları yıkadım. Banyo WC lavabosunu yıkadım. Kendim yıkandım. Şimdi kahvemi içtim. Çok çok uykum var gözümü zor açıyorum. Kızım uyursa yarım saat de olsa uyumak istiyorum.
Gözümün altında uçuk çıkmıştı bi kaç hafta önce bi de kızarıyordu sürekli. Uykusuzluktan dedi kızarmasına tabi numarası da büyümüş gözlüğümü takmıyırum hiç ama değişmesi gerekAfiyet olsun canım
Göz randevusu niçin
Baya iş yapmışsın
Bende mutfak ve arayı süpürdüm sildim
Toz aldım
İş yerinin yapılacak bir kaç işini tamamladım
Yemek yedik eşimle şimdi
Ona dedim gelirken pazara uğra pazardan bir pazarcıyı getırmediği kalmış
Bozulacak çok çok almış gelmiş
İki buzlukta balık dolu
Anneme giderken götürecem diye
Hiçbişeyde koyamıyorum buzluğa atayım desem
Bazen delirtiyor beni
Çok geçmiş olsunGözümün altında uçuk çıkmıştı bi kaç hafta önce bi de kızarıyordu sürekli. Uykusuzluktan dedi kızarmasına tabi numarası da büyümüş gözlüğümü takmıyırum hiç ama değişmesi gerek
Eşin çeşit çeşit aldıysa iyi benim eşim tek bir şeyden bir sürü alır aşırı sinir eder benionu göndermek istemem pazara ama mecbur kalıyor insan bazen
Bazen ben de öyle düşünüyorumÇok geçmiş olsun
Arpacık deniliyor ya acaba ondan mı
Nazardan derdi annem
Çay koyardım pamuğu ıslatıp
Göz no benım de ilerledi yatakmak gerekiyor aslında
İş yerının orda yol üstü diye al dedim
Yoksa ben marketten alıyordum
Sanki bidaha istemeyeyim diye yapıyor
Uçuklar evet stresi üzüntüyü bağışık düşüklüğünü fırsat biliyor hemen çıkıyorBazen ben de öyle düşünüyorum
Yok arpacık değil maalesef virütik bildiğin uçuk, bağışıklığım düşünce göz kapağımda ya da altında çıkıyor. Geçenki meselede çok üzülüp stres oldum ondan çıktı
İç baklayla fava yapıyorum ben çok severek yeriz
İçine soğan yarım cay bardağı zeytinyağı biraz şeker ve tuzla pişirip blendırdan geciriyorum
Buz dolabında iki saat gectıkten sonra kalıp gibi kesiliuor
Üzerine mor soğan dereotu ve zeytinyağı çok güzel meze oluyor
Aaa göz altındaki uçuğu ilk defa duydum.. benim dudağımda çok çıkıyor şu an bağışıklık baskılandığı için teramisin ya da vectavir kullanıyorum. Ama göze sürülür mu bilmiyorumGözümün altında uçuk çıkmıştı bi kaç hafta önce bi de kızarıyordu sürekli. Uykusuzluktan dedi kızarmasına tabi numarası da büyümüş gözlüğümü takmıyırum hiç ama değişmesi gerek
Eşin çeşit çeşit aldıysa iyi benim eşim tek bir şeyden bir sürü alır aşırı sinir eder benionu göndermek istemem pazara ama mecbur kalıyor insan bazen
Yaşam Tasarım Okulları iyi geçenSuyu fazla gelmiş olabılır o zaman donmuyor
Özel okullar hangıleri
Benım oğlum da dershane için girdi
Onun ki de kötü geçmiş
Yolları açık olsun kuzuların
Bir uçuklu da benimBazen ben de öyle düşünüyorum
Yok arpacık değil maalesef virütik bildiğin uçuk, bağışıklığım düşünce göz kapağımda ya da altında çıkıyor. Geçenki meselede çok üzülüp stres oldum ondan çıktı
O altı düz olan koskanın dondurma külahını alsaydın cupcake kalıbı olarak. O da güzel olabilirdi.Slm kızlar bugün okuldan gelirken markete uğradım alınacakları aldım. Perşembe günü oğlumun beslenme günü. Kek yapacağım cupkek kalıpları aldım tek kullanımlık. Çocukları okuldan aldım sonra göz doktoru randevum vardı. Oraya gittim. Gelince oğlanları yıkadım. Banyo WC lavabosunu yıkadım. Kendim yıkandım. Şimdi kahvemi içtim. Çok çok uykum var gözümü zor açıyorum. Kızım uyursa yarım saat de olsa uyumak istiyorum.
Yaa izlemedim bilmiyorum ama sen dediysen eğlenceli biridir kesinBence de gider
Aklıma akasya durağındaki safiye geliyor bazen
Ben kocasız yaşayamam diyordu ya
Kendimi onun gibi hissediyorum
Ben ikisine de bayılmıyorumKocamla bazen saçma sapan şakalar yapıp gülüyoruz
Safiyeyle faik gibi görünüyoruz kesin dışardan diyor
Yaa ben niye safıyeyi benziyorum şimdi diyorum
He ben faik e benziyorum yani diyor
Gönül isterdi kıvançla başak olalım
Aman boşver bir kahve yap iç gitsinBu arada libido elektrik deriler taytlar trikolar bir yana da
gelince koltukta sızmışım yarım saat kadar.
Sonra öğleden akşama kadar sokakta oynayan çocuklarımı çitilemeye geçtim.Meğerse benim esmerler o kadar da esmer değilmiş.
Özetle daha börek vs hakgetire
Kızım da pasta yaptı. İyice karışmış mutfak ben banyodayken.
En iyisi yoğurt mayalayayım ben.
Sabaha da çamaşır makinesi için usta çağırdık. Hallolur inşaallah herşey.
Kriz, beni dürtüyorsun ama benden uzak dur.
Ağzım sulandıYemek olarak köz patlıcan çorbası
Fırında sebzeli balık
Brokoli karnıbahar ve havuç salatası yapacam yanına da
Tatlı için dondurmalı irmik helvası düşünüyorum
Güzel bir hafta diliyorum
Dün abimi bugün annemi yolcu ettim.Sudem yok
Nerelerde acaba
Canım yaprağın varsa onunla sarma sarıyorlar acaip lezzetli oluyor. Et gibi tat veriyor. Mutlaka dene.yine baktım iç bakla kurusu var. Onu da sobanın üzerine koymuştum. Güzel pişmişti. O da çok bayılarak yediğimiz birşey değil ama değişiklik oluyor. Piyazını da, yeşillikli yemeğini de seviyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?