- 19 Şubat 2021
- 6.139
- 16.865
- 198
- 39
Gönül isterdi kırbaç olsun kelepçe olsunHemde çaydanlık ile
Öncelikle kalbime dokunmasıydı- ilk tanıştığımızda hayallerimin ötesinde romantiktiBen görümce sevmezdim Allah yüzüme baktı görümcem yok.
Sen ne buldun eşinde?
Evet burs.Neden kitapçığı işaretlemek yasakmış
Süre çok az değil mi
Niçin böyle bişey yapmışlar
Burs sınavı mı
VaaavvGönül isterdi kırbaç olsun kelepçe olsun
Elimizde olan oydu
Ayakları yere basan kararlar ya ☺Öncelikle kalbime dokunmasıydı- ilk tanıştığımızda hayallerimin ötesinde romantikti
Duygusal olsun istiyordum öyle de biri
Kitap okumayı seven biri olsun demiştim çok seviyor
Çocukları sevsin derdim- o konu malumunuz
Futbol sevsin isterdim-neden bilmiyorum mal bir anıma denk gelmiş olmalıMaalesef çok seviyor
Küsmeyen biri olsun istemiştim- ne kadar tartışırsak tartışalım asla küsmez vs böyle şeyler
Keşke başka konularda da kararlı olsaydımAyakları yere basan kararlar ya ☺
Ben yakışıklı olsun çamurdan olsun dedim çamur işte
Bence de giderSarahım ya senle bendeki libodo ile İstanbul'un elektrik ihtiyacı gider bence
Çok karizmatik eşim giyinmeyi çok iyi bilir ortamlarda en şıktr, benim ilk dikkatimi giyim tarzı çekmişti, çapkın bakar bıyık altı gülümser, yakışıklıdir ve bütün bunlarla beraber alçakgönüllü ,çok iyi bir dinleyici her şeye atlamaz ağırBen görümce sevmezdim Allah yüzüme baktı görümcem yok.
Sen ne buldun eşinde?
Bence sen basaktan daha güzelsin öyle hissediyorumKocamla bazen saçma sapan şakalar yapıp gülüyoruz
Safiyeyle faik gibi görünüyoruz kesin dışardan diyor
Yaa ben niye safıyeyi benziyorum şimdi diyorum
He ben faik e benziyorum yani diyor
Gönül isterdi kıvançla başak olalım
Guzel şeyler aslındaÖncelikle kalbime dokunmasıydı- ilk tanıştığımızda hayallerimin ötesinde romantikti
Duygusal olsun istiyordum öyle de biri
Kitap okumayı seven biri olsun demiştim çok seviyor
Çocukları sevsin derdim- o konu malumunuz
Futbol sevsin isterdim-neden bilmiyorum mal bir anıma denk gelmiş olmalıMaalesef çok seviyor
Küsmeyen biri olsun istemiştim- ne kadar tartışırsak tartışalım asla küsmez vs böyle şeyler
Beni genelde öğretmenler istediBenim de çok açıktı kısmetim ya
Ne doktorlar ne mühendisler ne zengınler istedi
Kız Allah seniKızlar sabahki psikolojime göre ya kırmızu ya parlament mavi olacak muhtemelen ya tayt ya kot pantalon giycem totom geçmiyor etekten zayıflamam şart olduAyağımdaki ağrı geçmedi yine krem sürdüm bakalım yarın ortopedik çorap giymeyi düşünüyorum bakalım verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim ama benim hevesim kaçtı şimdi ben özenip gidicem şimdi o fakir öğretmen saçma sapan bir pantalon sıradan bir gömlek eskimiş bi süveter giyip gelecek hayallar paris hayatlar uganda
Öğrenilmiş çaresizliğe dönüştü bu konu benim için
Benimki karanlıklar içinde bir hayat sunuyorSarahım ya senle bendeki libodo ile İstanbul'un elektrik ihtiyacı gider bence
Bence sen basaktan daha güzelsin öyle hissediyorum
Ne güzel birbirimize iltifat ediyoruzçok teşekkür ederim
Bence sende çok güzelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?