Kızlar ev kıyafetlerimde biraz alışılmış dışına çıktım. Direk eşofman altı üstü tişört kazak vs giyerdim.

Spor bustiyer aldım onu giyip, yüksek bel pantolon gibi olan salaş eşofman altı benzeri alt ile kombinliyorum. Hoşuma gitti farklılık insanın hoşuna gidiyor.

Kapsonlu kapsonsuz sweet giymezdim onlardan aldım renkli onlardan kombin yapmaya başladım.

Aynaya baktıkça bakasım geliyor.

Yeni saç modelim ile farklı tarzlar deniycem.

Büstiyer burada bile üşütüyor. Üşümemek için ne yapıyorsunuz? Ben de severim evde salaş olmak yerine giyinip özenli olmayı ve olurum da. Ama soğuk havalarda uzun kollu crop bile giysem, hemen üşütüyorum

Siyah uzun hırkam var önu açık üstüne onu çekiyorum .

Siyah uzun hırkam var önu açık üstüne onu çekiyorum .
Ama karnımız üşüyor işte. Ben zaten hep üşüyorum. Kanım da normal, kan değerlerim de. Ama üşüyorum.
Önünü kapasak anlamı kalmıyor.
Bir de tayt giyince üşüyorum. Bacaklarımı sıkı sıkı saran şeyler, sanırım kan dolaşımımı yavaşlatıyor. O nedenle uzun çorap da giyemem. Hep bilekte biter.

Tek hayatım işim başka ilgilendiğim veya üzerine düştüğüm birşey yok eş çocuk aile vs hiçbiri ve sonucunda kendimi işime veriyorum işimdede gayet iyi olmaya çalışıyorum yoğun bir biçimde burda birileri tarafından kabul göremiyor çekemezlik kıskançlık gibi veya öfke gibi davranışlarla bana geliyorlar ilk fırsatıno bulduklarımda beni ezmeye çalışıyorlar onlarda başarılı hissine sahiplee ama kötü rekabetçiler içlerinde aşağılık kompleksi var ve onlar gibi çirkef değil yalancı değil gayette hiçbirinde olmadığı kadar iyi değerlere sahip ahlaki adaletten yana hümanist biri olarak davrandığımdan bunun farkında olmalarıylada başedemiyorlar insanlar kendi kötülüklerinden başka bir şey görmüyorlar benim hissettiğim bu
Bu dönem kesinlikle benimle çok uğraşıp huzursu etmeye çalıştılar tepki vermeye idare etmeye çalıştım ama doldum nereye kadar ne yapacağımıda bilemiyorum sonuçta başedebilseydimde bu insanları değiştiremezdim zaten ama ben rol yapamıyorum yalancı yapmacık olamıyorum

Sudem beni çözmüş datlum.
Ben öyle biri olsam baştan yorulmazdm.
Gece tekrar tekrar eşimle konuştuk beni biraz kırdı.
Dedim zaten herkes dedi yapıyorsun ama unutulur kıymet bilinmez diye .
Biraz sert konuştu sonra özür diledi çok üzgün ve şunu anladm o da çok yorgun .
Benden daha çok dönmelerini istiyor dile getiremese de.
Kışı burda geçirmeye ekler giderler dedi.
Kardeşini yarın tekrar arayıp gelme diyecek şimdilik .
Bunları kendisi söyledi ama çok uzulunce içinden geldiğin gibi davran dedim.
Artk içinden ne geliyor göreceğiz.
Uykum kaçtı zaten .
Vallahi sabah 10 a kadar uyunuyo ben bebekle gece 10 kere kalkıyorum gündüz zaten darmaduman.
Bilmiyorum
İlk kez dün suratım düştü kalacağız dediklerinde.
Duydum annesi Ayşen in canımı sıkkin keyifsiz dedi.
Bugüne kadar hep tebessümle yüksek enerjili olmaya çalıştım kendilerini kötü hissetmesinler diye.
İyi olmak vallahi suç.
İyi olunca böyle cezalandırıliyosn işte.

Keşke Ama ben yatış pozisyonuna geçtim bile

Bir gün inşallah

Bakar bak mis gibi de bakar, onun da evladı sonuçta.. Sen hayatın her alanını üstlenemezsin... unutma sen iyi olmazsan zaten etrafı gerçekten iyi edemezsin.. umarım en hazır hissettiğin zamanda işe başlarsın. Ya sen eğer maddi imkanın varsa bir terapi alsana iyi bir klinik psikolog, hayır demeyi öğrenirsin. Ben uzun zamandır alıyorum ve bence insanin kendine yapabileceği en iyi yatırım

Seni tanıyan insanlar başkalarının gazına gelmez, geliyorsa zaten seni tanımıyorlardır.. Bence plan falan yapm olduğun gibi davran, rahat ol.. insanlardan da kaçma, ne demiş ünlü düşünür Firdevs Yöreoğlu bırak insanlar mücevherlerini konuşsun saka bir yana gerçekten sen normal davran, ay gaza gelip konuşmak istemiyorlarsa da güle güle yani..

Yaa Sudem ben de seni çok özledim, hiç aynı anda online olamıyoruz..harika bir gün geçirmişsin ayrıca yeni saçlarını güle güle kullan, az boyle kullan ombre de yaptırırsın ayy bayılırım değişikliklere, beğenmezsen ombre açık oluyor nasılda boyatırsın gider

Hastayım biraz. Bir de eş ailesindekilerin çoğu hasta. Ondan böyle dağıldım. Yoksa varım

Geçmiş olsun

Ayy sudemmm bayılırım. Sana kış için de triko takımlar var ondan da öneririm. Acayip sık duruyorlar, penti de satıyor atıcam foto, ondan öneririrm. Bir de rahat olmak için toparlayıcı yüksek bel tayt. Bende parlakları da var ayrıca fitilli olanları da hem rahat hem azıcık göbek açık ve rujla kendini seksi de hissettiriyor

Güle güle kullan cicilerini

Eklentiler

• 20230121_095343.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 31
  • 20230121_095331.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 33
  • 20230121_095312.webp
    34 KB · Görüntüleme: 29
  • 20230121_095259.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 35
Mikan eve zaman ayırabildin mi?
Benimki de aldı başını gitti.
Yok canım ya nerde okuldan çıkıp oğlumla bebek hayırlamaya gittim 2 saat oradaydık. Dönüşte pazara uğradık bi kaç bi şey aldık. Acayip başım ağrıyordu. Sadece çamaşırla uğraştım nevresim değiştim. Oğlanı yıkadım kendim yıkandım kitap okudum o kadar
Ayşen ya çok iyi bir kalbin var çok vericisin. Ama vere vere insanda verecek bir şey bırakmıyorlar alma verme dengesi bozulunca ruh sağlığımız da bozuluyor. Lütfen bundan sonra önce ben demeyi öğren. Ben de böyle konuşuyorum ama benim de öğrenmem lazım. Eşinin de yerinde olmak istemezdim. Bundan sonra bu günleri hatırlayarak adımlar atın. Güzel kalbinin ekmeğini yediğin günlere kavuşursunuz bir an önce inşallah

Günaydın kızlar

Eşim kahvaltıyı hazırladı.
Bende ekmek simit poğaça almaya gittim.
Hem yürüyüş oldu.
Hava güzeldi.
Yazdan kalma bir sıcak var sanki .

Öğleden sonra oğlanı yüzmeye götüreceğim.
Pazara gideceğim üşenmezsem.Yufka alıp kıymalı kol böreği yapmayı düşünüyorum.

Regl oldum sabah sabah.
Tartılmayı unutmadım.
Kilo topiğine yazacağım şimdi.

Tatilde olduğuma hala inanamıyorum.

Aysen012 kırk gün sırtında taşısan kırkıncı gün indirsen neden indirdi olur adın.

İki ucu değnek seninki.

Fedakarlık kavramı ile ilgili şey vardı.
Bir şeyler feda edilerek kar edilmez diye.
Sen kendini feda ederek eşini mutlu etmeye çabaladın.

Merhametli vicdanlı bir insansın.Kiyamiyorsun ama sen de bir ana kuzususun.
Kendi kızları neden bir ay bakmıyor.

Neyse işte sen de değişmezsin onlarda sınırlar baştan çizilmemis.

Ben iş konusunda netimdir.

Kg beni çok sinadi.
Yapmam dedim hep vazgeçti.

Örnek
Yeni evliyim halı çırpalım dedi ben baba evinde cirpmadim cirpmam dedim

Bayram tatili için yanına gittim.5 kilo tencere sarma sardık.Ev hanimi ektim için bir tencere daha getirdi ona da saralim dedi.Ben ona saramam dedim açtım bilgisayarı kendi tek sardı.

Yine bayram izni gittim.Duvar silelim dedi.Kendi evimde silmiyorum silmem para ver kadın tut sildir dedim .Ben de ancak kadına sildiriyordum .

Mikan
sekersizcikolata
Desteğiniz o kadar kıymetli ki ve yaziklariniz
Psikolog bulsam keşke olduğum yerde bir ara çok araştırdım ama hiç bulamadm yani referans olsun biri istedim çok iyi memnun kalırsın densin ,olduğum yerde bu iş ciddi sıkıntı.
Yoksa çok düşündüm çok arastrdm istedim.
Sormaya devam edeceğim

Çok doğru sınırlarımı yanlış cizmisim ama geç kalmış değilim ya da geç kalmış olsam bile süreç içerisinde bazı şeyleri güncelleyebilirim.
Misal daha önce yaptm evet ama artık iki cocikla sağlık problemleri vs yapamiyirm biloyosunuz zaten yapabilirken yaptm vs.

Ama benim KV gerçekten eski toprak bak köylü vs ama ben tanıdım taniyali yıllardır hiç birsey yapmaz evine gidersn mesela yemek yapmazsan akşama herkes aç kalır .
Gittiğin an itibariyle sorumluluğunu devreder
Gelince de hic bir şey yapmaz
İyiyken de böyleydi.
Diğer eltilerimle nerdeyse hiç görüşmüyorlar onlar eski ben de bazen onları sucliyordm ama benden önce ne yaşadılar kim bilir.
Kimseye destek olmadıysa bugün da kimse destek olmaz ki aramıyorlar bile
Yani eşim sürekli onları suçluyor ama sanki o iş öyle değil.
Ben hiç birseyde gormedm mesela destek ama yine de olabilir yaşlılar dedim.
Bence gençken de böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…