Datlu ancak okuduğumu idrak edebildimSelam MikanMikan hiç biraraya gelemedik,hemde hiç zaten sorun çktı çok gergin bir ortamdı bende kırmızı elbise falan giydim iyice stresten gerildim berbat bir gündü keşke girmeseydim dediğim malesef
Ertesi günde aşırı yoğundum sonrada karne işleri falan acayip bir tempo açıkcası iyice bunaldım
Sanki Ocak ayında değil Haziran ayındayım
Bugünü nasıl kapattım bilmiyorum çok şükür bitti gitti
Şimdide boğazımda bir hassasiyet kırgınlık halsizlik var inşallah hasta olmam
Dünde iş arkadaşımla sorun çıktı bana iftira attı kendisine bağırmadığım halde kimsenin olmadığı bir yerde ben bağırmışım gibi yaygara yaptı ve tam bir tiyatro oyunu oynayıp kendi çevresindekileri bana karşı kışkırtmaya çalışıyorlar bugünde onun için çabaladılar durdular kulaktan kulağa oynuyorlardı bugün karne günü diye peşine düşmedim ama içime atıp geldiğim ama moralsiz üzgün bir şekilde geçirdiğim bir gün oldu öğrencilerin önünde gelip beni suçladı işin içinden çıkmak için bana bağıran tersleyen kendisiydi idare odasında yaptı bunu kimsede yoktu o esnada
Aynı benım annem işte.gerçekten eski toprak bak köylü vs ama ben tanıdım taniyali yıllardır hiç birsey yapmaz evine gidersn mesela yemek yapmazsan akşama herkes aç kalır .
Online psikolog da çok.Mikan
sekersizcikolata
Desteğiniz o kadar kıymetli ki ve yaziklariniz
Psikolog bulsam keşke olduğum yerde bir ara çok araştırdım ama hiç bulamadm yani referans olsun biri istedim çok iyi memnun kalırsın densin ,olduğum yerde bu iş ciddi sıkıntı.
Yoksa çok düşündüm çok arastrdm istedim.
Sormaya devam edeceğim
Eee sen yokken acından ölmüyor herhalde.Gittiğin an itibariyle sorumluluğunu devreder
Gelince de hic bir şey yapmaz
İnsanın kedi olası geliyorOğlum test çözüyor beraber oturduk güneşleniyoruz
Kedime bile iyi geliyor arada değişik yerler
Benim onu sürekli öpüp sevdiğimi gören herkes aynı seyi söylüyorİnsanın kedi olası geliyor
Ya sudem geçen annen için yazacaktm unuttum bak.Aynı benım annem işte.
Ama gelinin evinde yapar.
Geline yaranmak için kırk takla atar.
Çok iyiyiz diyelim iyi olalımKızlar naber
Hava çok güzel
Tekneye geldık
Oğlum test çözüyor beraber oturduk güneşleniyoruz
Kedime bile iyi geliyor arada değişik yerler
Yemekler eşimden
Balık ve salata
Benim izin günüm bugun
Sudemm saçını güzel günlerde kullan
Aldıklarını da güle güle giy
Ben triko takımları çok severım ve kullanırım
Evde çok şık ve rahat oluyor
Tayt üstüne croplarda güzel
Hepimizi bir yerden vuruyorlar işteOnline psikolog da çok.
Çok insanın ihtiyacı var bence.
İş yapma konusunda benım sınırlarım var ama benım de başka konularda sınır çizmem lazım.
Kız hiç yemeğini yemedim yıllardır inanır msn neyi yapıp yapmadığını bile bilmiyorum.Eee sen yokken acından ölmüyor herhalde.
Biraz rahat ol anne gözleme güzel yapıyorsun hadi yapalım diyeceksin.
Mantı güzel yapıyorsun hadi yapalım diyeceksin.
Ne güzel yapıyorsa yöresel vs.
Ben mesela eşimin yöresel yemeklerini hep kV den öğrendim.
Tamam bu konuyu kapatıyoruz ama gerçekten tüm psikologlar online da yapıyor artık. Sen kendine iyi bak, iyi olMikan
sekersizcikolata
Desteğiniz o kadar kıymetli ki ve yaziklariniz
Psikolog bulsam keşke olduğum yerde bir ara çok araştırdım ama hiç bulamadm yani referans olsun biri istedim çok iyi memnun kalırsın densin ,olduğum yerde bu iş ciddi sıkıntı.
Yoksa çok düşündüm çok arastrdm istedim.
Sormaya devam edeceğim
Bak bunu kullan işte aaa eskilerin eli çok lezzetli derler bana bilmem ne yapsana diye, öğret hem, yaptıkça seni anarım de..Kız hiç yemeğini yemedim yıllardır inanır msn neyi yapıp yapmadığını bile bilmiyorum.
Ama eşim de diyordu eskiden beri öyle mutfakta çok zaman harcamaz gecistirirms.
Aç kalmıyor tabi illaki yapıyordur ama inan ben şahit olmadım daha
Çok ilginç geldi bana da yazarken
Yaban hayatı olmuş kadının.Ya sudem geçen annen için yazacaktm unuttum bak.
Niye öyle davranıyor ki niye memnun değil
Babandan sonra mi böyle oldu.
Geline yaparmış gerçi ,acaba sendr mi annene karşı sorumluluk aldığın için öyle.
Yaşları büyük olunca biraz anneye annelik yapma durumu oluyo maalesef
Benim en büyük sorunum sevgi açlığı. Kendimi sevdirme çabası. Anne ve eşten besle nemi yorum yeteri kadar.Hepimizi bir yerden vuruyorlar işte
Yav hiç mi buzluğunda bir şey yok bu kadının. Eşin hiç demez mi annem şunu güzel yapar.Kız hiç yemeğini yemedim yıllardır inanır msn neyi yapıp yapmadığını bile bilmiyorum.
Ama eşim de diyordu eskiden beri öyle mutfakta çok zaman harcamaz gecistirirms.
Aç kalmıyor tabi illaki yapıyordur ama inan ben şahit olmadım daha
Çok ilginç geldi bana da yazarken
Süper bir gün☀Slmlar kızlar
Bugün ertelediğim temizliğin büyük bir kısmını yaptım. Üst katı süpürdüm sildim. Pencere aralarını aldım. Banyoyu sildim lavabo ve WC sini yıkadım. Bi mak çamaşır yıkayıp serdim. 1 sepet katlayıp yerleştirdim. Alt katla annem ilgileniyor genelde orası temizdi annem sildi. Sonra annem oğlum ve kızımla ırmak kenarında yürüyüş yaptık. Oğlum parkta oynadı. Çay bahçesi gibi bir yerde annemle kahve içtik. Hava mis. Eşim dayısı ve eniştesi ile geliyor yoldalar. Yemek hazırlığına başlayacağız ama önce kızımı yıkayacağız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?