Özellikle siyah takım var ya üstü kısa olan onu çok merak ediyorumTamam bu konuyu kapatıyoruz ama gerçekten tüm psikologlar online da yapıyor artık. Sen kendine iyi bak, iyi olayrıcaa sepetindeki ürünlerden bende de var, giydikçe seni anacağım artık, sen de alınca beni anarsın
Modunu yukselttin maşallah ne çok şey yapmissnSlmlar kızlar
Bugün ertelediğim temizliğin büyük bir kısmını yaptım. Üst katı süpürdüm sildim. Pencere aralarını aldım. Banyoyu sildim lavabo ve WC sini yıkadım. Bi mak çamaşır yıkayıp serdim. 1 sepet katlayıp yerleştirdim. Alt katla annem ilgileniyor genelde orası temizdi annem sildi. Sonra annem oğlum ve kızımla ırmak kenarında yürüyüş yaptık. Oğlum parkta oynadı. Çay bahçesi gibi bir yerde annemle kahve içtik. Hava mis. Eşim dayısı ve eniştesi ile geliyor yoldalar. Yemek hazırlığına başlayacağız ama önce kızımı yıkayacağız inşallah.
Şaşırmak istiyorsan hepsini cevaplayayım.Yav hiç mi buzluğunda bir şey yok bu kadının. Eşin hiç demez mi annem şunu güzel yapar.
Görümcelerin filan.
. Eee sesin ailen tanışmaya filan gelince ne yediler?
Akşamdan kalan yemek de olsa evde yemek olur.
Geçiştirme ile ömür mü geçer.
Nereli ki?
Yöresel ekmek, sebze muhakkak vardır.
Benim annem de yemek yapmayı hiç sevmez ama en azından bir yoğurt çorbası, köfte yapar.
Sebze yemeği çok sever biz ona cacıkcı deriz.
Kabak gülü dolması, doğranmış yemeklik gül, uç yaprağı kurusu, taze pancar yaprağı filan onlardan hep cacık yapar lezzetli de yapar.
Buzluğunda kabak gülü vs bunlardan doludur.
Hatta yaprağı ben çok severim diye ablam der sudem seviyor anne yap da yesin diye ablamı kırmaz yapar.
Kendini suçlama hiç.Kızlar ya hani eşimle gerilmiştik ya hani arkadaşına mesaj atmıştım. O da eşine anlatmıştı hemen. Eşi ve diğer arkadaşın eşi(3 aileyiz) hemen aradılar beni buluşma falan ayarladılar o zaman. Hiç niyetimde yoktu hatta kendime telkinde bulunuyordum kimseye anlatmayacaksın diye ama deli gibi de dertleşme ihtiyacı hissediyordum. Neyse buluştuk ve ben o güne kadar içimde tuttuğum herşeyi ortalığa saçtımbire bin katarak belki
Neyse az önce Tülay kökün acılarınızı herkesle paylaşmayın videosuna denk geldim acının alıcısı çok olur diyor.. çok pişmanım kızlar ya ama geri de alamıyorum. Yıllardır gerçekten kimseye anlatmadığım şeylerdiçok kötü hissediyorum
Öyle mi diyorsunKendini suçlama hiç.
Haketmislerdi onlar
Evliliğinden vazgeçecek noktaya gelmiştin.
Bir sonraki seferde herşeyi muhteşem anlatırsn iyi ki konuştuk herşeyi hallettik gibi olur biter.
Aysencim ünlü düşünür yıldız abla ne demişÖzellikle siyah takım var ya üstü kısa olan onu çok merak ediyorumbeğenirsem renklerini alırım
Siparişimi verdim kendime güzel bı ev kıyafet alışverişi yaptm
Bir kadını uzmeyeceksiniz
Sudemim sorun orda onların çok olaylar oldu ama ben hep eşimden öğrendim. Kendileri bana bi şey anlatmazMikanım burda anonimiz bir dahakine bize anlat akıl akıldan üstündür.
Tabi ki ne yaşadığını en iyi sen bilirsin.
İnsanlar kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyecek tarzda yaşıyor genelde.
Sen düz bir insansın yalanın entrikan hiç bir şeyin yok.
Doğal davranmışsın bu kadar.
Peki onlar ne dedi?
Kendi kocalarının olumsuz hiç bir şeyini anlattılar mı?
Bu bende de var yaaKızlar ya hani eşimle gerilmiştik ya hani arkadaşına mesaj atmıştım. O da eşine anlatmıştı hemen. Eşi ve diğer arkadaşın eşi(3 aileyiz) hemen aradılar beni buluşma falan ayarladılar o zaman. Hiç niyetimde yoktu hatta kendime telkinde bulunuyordum kimseye anlatmayacaksın diye ama deli gibi de dertleşme ihtiyacı hissediyordum. Neyse buluştuk ve ben o güne kadar içimde tuttuğum herşeyi ortalığa saçtımbire bin katarak belki
Neyse az önce Tülay kökün acılarınızı herkesle paylaşmayın videosuna denk geldim acının alıcısı çok olur diyor.. çok pişmanım kızlar ya ama geri de alamıyorum. Yıllardır gerçekten kimseye anlatmadığım şeylerdiçok kötü hissediyorum
Olsun bak yine de var. ❣ Bir de böyle düşün.Aslında bi tane arkadaşım var öyle ama o da Almanya da
En fazla kocaları ile iki dedikodunuzu yaparlar. Erkekler de sallamaz zaten.Sudemim sorun orda onların çok olaylar oldu ama ben hep eşimden öğrendim. Kendileri bana bi şey anlatmazKendi kocalarını övmüyorlar ama aksine benim eşime karşı çok yumuşak olduğumu kendilerinin asla öyle olmadıklarını ve olamayacaklarını söylediler öyle işte.. sevdiğim insanlar ama yüzyüze bakıyoruz eşimi çok zor durumda bıraktım aslında hatalıyım
Çok haklısın canım ama ben eşimle aramdakileri anlattım hani onlarla olan bir şey olsa çok doğru dediğinBu bende de var yaa
İçimde tutmak istemiyorum. Tutsan bir türlü tutmasan bir türlü...
Bilemedim...
Benim konuştuğum psikolog
"Şöyle yapsan ne olabilir ki?" diye sorup derine inerdi.
Anlattın gitti. "En kötü ne olabilir ki?"
Bazen akışa bırakmak ve geriden izlemek iyidir. Korktuğumuz gibi değildir ve yüzleşmemiz gerekenlerle yüzleşip açığa çıkması da bizi rahatlatır.
Beni en çok yoran belirsizliktir mesela. Ben düşünüyorum düşünüyorum, belki uykum kaçıyor, huzursuz oluyorum ama adamların haberi bile yok. Mantıklı mı sence?
Konuşmak iyidir.
"Bire bin katarak" demişsin ya, demek ki asıl duygular bunlar. Kendimize bile itiraf edemeyip sakladığımız, zamanı gelince de taşmasına bizim bile şaşırdığımız...
İyi olmuş bence. Herkes de bilsin yani. Ben niye tek başına yükleneyim ki bu yükü?
Amin inşallah hepimizinOlsun bak yine de var. ❣ Bir de böyle düşün.
İnsanlar istiyor yani bir kahve eşliğinde şöyle göz göze dert anlatıp ağlayacağın belki de, birilerini... ama ortak yaşanmışlıklar yoksa havada kalıyor. Eskiler dağılıyor. Sana hak veriyorum ve inşaallah hayırlı arkadaşın, dostun olur.
Kalabalık yorucu, kalite candır.
Mikan yeni yaşanmış bir şey değil ki niye canını sıkıyorsun.Çok haklısın canım ama ben eşimle aramdakileri anlattım hani onlarla olan bir şey olsa çok doğru dediğinTülay kök uzman kişilerle konuşun demiş zaten psikoloğunla konuşman çok iyi olmuş. Evet belki benim güzellediğim şeylerdi o bire bin katma olayı. Tam tersidir belki binden bire indirgemişmdir belki.. ne doğru ne yanlış bende çok karıştı zaten
İnsanız bazen saçmalayabiliriz en doğal hakkımız.Amin inşallah hepimizinBen böyle değildim ama dostum dediğim insanla aram açılınca herkesle arama görünmez bir mesafe koymuştum ama son olayda en olmadık kişilerle o mesafeleri yok saydım o sıkıyor canımı
Feminist takılıyorlar biraz farklılar bakış açısı olarak. Huzursuzluk onları rahatsız etmiyor mesela. Ben geç bile kalmışım onlara göre bu tepkiyi vermek için vs vsEn fazla kocaları ile iki dedikodunuzu yaparlar. Erkekler de sallamaz zaten.
Onlar için her şey boş lüzumsuz.
Eşini onlar arkadaş olarak seviyorsa aile hayatında nasıl umurlarında olmaz.
Bu konuyu daha önce yazacaktım sonra dedim olan oldu takılma.. bugün tülay kökün videosu depreştirdi ondanMilan yeni yaşanmış bir şey değil ki niye canını sıkıyorsun.
O an çok dolmuştun taştın bitti.
Ben kimlerin nelerine şahit oldum. Şimdi el ele foto paylaşıyor göz göze. Halbuki adam bin kişi ile aldatıyor herkes biliyor. Konu komşu rezillik diz boyu.
Ya salla her ilişkinin dinamiği farklı. Biz birbirimizi eski hallerimizle sevip aşık olduk.Feminist takılıyorlar biraz farklılar bakış açısı olarak. Huzursuzluk onları rahatsız etmiyor mesela. Ben geç bile kalmışım onlara göre bu tepkiyi vermek için vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?