Onay almak için ben öz ailemde çok yapıyorum.
Hala da çok yaptım.
Çocuklar ile de ilgili hadi şunu yapayım da mutlu olsun diyosun.
Halbuki o onu aceba istiyor mu bilmiyorsun.

Az görüşeceğin insana bir yere kadar ödün veriliyor.

Ama sık görüştüğün kişiye doğal olmak lazım.

Bugün mesela şunun için şükrettim.
İyi ki uzaktayım.
Görmüyorum, duymuyorum, daha az üzülüyorum böyle.

Diğer türlü dağılıyorum hemen.
Toparlanması var bir de bunun.

Telefonda konuşsam dağılıyorum.
Yanlarına gitsem dağılıyorum.
Gelseler dağılıyorum.

Yakın olmanın avantajı kadar dezavantajı da bence bu.

Mesafe candır. Çok doğru.

Bunu yapmak hiç kolay değil,tebrik ederim. Bende çabalıyorum. Şimdilik çokça mesafe ile bunu yapabiliyorum. Fazla yakın olunca bunu başaramıyorum maalesef
Uzaklık her türlü iyi bu mevzularda. Yakınlıkta da bir ölçü tutmak lazım. Ben en yakınımı da merak etmiyorum artık o derecedeyim. Cidden merak etmiyorum. Bu can sıkıcı belki ama ne yapıyor üzüldü mü alıştı mı veya mutlu mu artık pek umrumda değil. Gerektiği kadar görüşme. Bir de ben elimden geleni yaptım rahatlığı var üstümde. Yani en son hatırlıyorum içim rahatlasın ben bana yakışanı yapıyorum ama son kez dedim ve bitti artık. Birşeyler kırıldı geri toplaması eskisi gibi olması zor.

Ocak ayı biraz daha toparlanmalı geçti. Oğlumla biraz daha adapte olduk hayata. Bazı şeyleri kabullendim buysa budur dedim zorlamadım. Kendimi bırakıyorum onu farkettim. Bu ay biraz daha oturaklı ve bu hayatı ben yaşıyorum deyip kendimi bırakmayacağım. Evdeki sorumluluklarımı biraz daha farkedip üstüne gideceğim. Ama kendimi yıpratmayacağım. Bana iyi gelen şeyleri yapmaya çalışacağım.

Bu sahneyi şöyle oturaklı bir psikolog olsada izah etse hangi duygular travmalar yatıyor altında
Dünkü Çöp Adam dizisi bölümü harikaydı oyunculuklar zirveye çıktı

Buyrun.
Ocak kritiği
Ve Şubat hedefleri ile başlayabilirsiniz.
Ayyh çok ani oldu
Ocak ayını henüz kritik etmedim,kafamda toparlayıp yazayım. Şubat hedefimide belirlemedim henüz
Bugün ilk işim bunları netleştirmek olsun o zaman

Güzelce duşumu alıcam.
Kahvemi içeceğim.
Sabah kitabımı da okudum.

Her şeye rağmen hayat yaşamaya değer.❤
Hassas olup kendimi üzmek istemiyorum.

Slmlar herkese
Bugün yoğun bir gündü. Eski komşularım geldi. O yüzden sabahtan kalkıp biraz temizlik ve hazırlık yaptım. Islak kek, tuzlu kurabiye ve kısır yaptık annemle. Az önce gittiler.
Bugün yeni şarkılar hobiler vs günü. Hobi imkansız ama bakayım yeni bi şeyler katayım günüme

sudem34 annenle olanlara üzüldüm ama özür dilemesi büyük bir şey bence. Gerçekten dertsiz kimse yok sorunlarımızla mutlu olmayı öğrenmeliyiz. Allah dermansız dert vermesin Herkesin bir penceresi var ve ordan bakıyor hayata. Daha geniş çerçeveyi bazıları gerçekten göremiyor belki de.

Günün çok keyifli geçmiş.
Senin adına çok sevindim.

Teşekkür ederim hal hatır sorduğun için
Ben biraz sakin moddayım.
Çocuklar okullar kapanınca 1 haftadır anneanne dedelerindeydi. Kızım evde kaldı. Ben de evdeydim. Biraz temizlik yaptım.

Uykum geldi, uyudum. Bu uykumu almış olma hali çok hoşuma gitti yıllar sonra. Enerjisizim falan diyordum da aslında uykusuzmuşum.

Çocuklar benim iş yükümü inanılmaz arttırıyormuş. Onlar gidince koyduğum herşey yerinde kalıyor. Temizliğim belli oluyor. Dağınıklık yok. Çamaşır yığılmadı. Bugün ne yemek yapsam derdi olmadı.
Olumsuz gibi yazdım ama mesele Çocukların iş yükünü ne kadar arttırdığını farketmem oldu.
Ben normalde düzeni seven bir insanım ama yetişememe halim çok fazlaydı. Aslında kendime haksızlık ettiğimi farkettim. Yetişememem çok insaniymiş. Bu süreç iyi oldu. Görmüş oldum.

Haftasonu akrabamın kınası düğünü vardı. Benim özel günlerimde bile misafir gibi gelip gitmiş, kötü günlerimde yanımda olan bir insan değildi. Ama kendisi için gelmemizi gitmemizi bekleyen bir insan...Gitsem mi gitmesem mi ikilemini yaşıyordum. Kardeşime sormaya karar verdim. Git abla, ortamın değişir. Oturur gelirsin zaten. Birşey de yapmayacaksın şeklinde konuşunca, hem de dönüşte çocukları alıp getiririm düşüncesiyle gittim. Dediği gibi ortam değişikliği yapıp geldim.

Çocukların mutluluğu için sinemaya götürdüm. Şimdi de evdeyim.

Ders seçmelerini yaptım 2.dönem için. Üstten ders alsam mı almasam mı diye danışman hocamla görüştüm. O da erken bitirme derdin yoksa alma dedi. Ağır dersler var çünkü dedi. Çalışmazsan olmuyor.
Kendimi sıkıştırmak istemediğimi farkettim. Almayacağım sanırım.

Bu arada hava soğuk olmasa çocukları arkadaşlarıyla buluşturmak istiyoruz arkadaşımla. Bakalım.

Sevdiğim bir insanın da meme kanseri olduğunu öğrendim. Bir fırsatını bulup geçmiş olsun ziyaretine gitmek istiyoruz. Sizden de dua bekliyorum. Çok hanımefendi, kaliteli bir insan. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Rabbim şifa versin.
...
Böyle bir "tatilde ne yaptım" özetinden sonra
İnşaallah yapacaklarımı yazayım.
Manevi okumalarım azaldı haliyle. Onları düzene koymak istiyorum.
Kıyafetleri düzenlemedim. Onları halletmek istiyorum.
Şu tatilin son birkaç gününde Çocuklar için istediklerini yapmak istiyorum.

Sizce çok şey mi istiyorum?

Ergenliğe giriyorsun bak gençleşiyorsun.
Bende sivilce çıkınca göğsümü gere gere böyle " gençleşiyorum ondan çıkıyor" modunda gezerim evde.
Ev ahalisi gariplerim de bana gülerler.

Kizlarrrr mis gibi bir tarçınlı kek yaptm kahvemle aldm camdan disariyi seyrediyorum.

Misafirlerimi ugurladim

Eşim biraz dışarı çıkmak istedi çık dedim gitti o ,çocukları da uyutup kendimi dinlemek istiyorum,bir mum yakmak belki biraz düşünmek biraz ağlamak biraz kendime teşekkür etmek .
Bu akşam da böyle

Ergenliğe giriyorsun bak gençleşiyorsun.
Bende sivilce çıkınca göğsümü gere gere böyle " gençleşiyorum ondan çıkıyor" modunda gezerim evde.
Ev ahalisi gariplerim de bana gülerler.
Kuruyemiş fazla yedim biraz da stres tuz biber oldu İşte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…