Maşallah sana sabrına hayranım.Kizlarrrr mis gibi bir tarçınlı kek yaptm kahvemle aldm camdan disariyi seyrediyorum.
Misafirlerimi ugurladim
Eşim biraz dışarı çıkmak istedi çık dedim gitti o ,çocukları da uyutup kendimi dinlemek istiyorum,bir mum yakmak belki biraz düşünmek biraz ağlamak biraz kendime teşekkür etmek .
Bu akşam da böyle
Sudem,çok zor gerçekten.Maşallah sana sabrına hayranım.
Ben en fazla iki dün dayanıyorum en sevdiğim vefa borcum olan kişiye bile.( Yorgunluk anlamında. )
Misafirlerin derken, kayınvalidenler mi gitti ?Kizlarrrr mis gibi bir tarçınlı kek yaptm kahvemle aldm camdan disariyi seyrediyorum.
Misafirlerimi ugurladim
Eşim biraz dışarı çıkmak istedi çık dedim gitti o ,çocukları da uyutup kendimi dinlemek istiyorum,bir mum yakmak belki biraz düşünmek biraz ağlamak biraz kendime teşekkür etmek .
Bu akşam da böyle
Canım arkadaşına Allah şifa versin.Teşekkür ederim hal hatır sorduğun için
Ben biraz sakin moddayım.
Çocuklar okullar kapanınca 1 haftadır anneanne dedelerindeydi. Kızım evde kaldı. Ben de evdeydim. Biraz temizlik yaptım.
Uykum geldi, uyudum. Bu uykumu almış olma hali çok hoşuma gitti yıllar sonra. Enerjisizim falan diyordum da aslında uykusuzmuşum.
Çocuklar benim iş yükümü inanılmaz arttırıyormuş. Onlar gidince koyduğum herşey yerinde kalıyor. Temizliğim belli oluyor. Dağınıklık yok. Çamaşır yığılmadı. Bugün ne yemek yapsam derdi olmadı.
Olumsuz gibi yazdım ama mesele Çocukların iş yükünü ne kadar arttırdığını farketmem oldu.
Ben normalde düzeni seven bir insanım ama yetişememe halim çok fazlaydı. Aslında kendime haksızlık ettiğimi farkettim. Yetişememem çok insaniymiş. Bu süreç iyi oldu. Görmüş oldum.
Haftasonu akrabamın kınası düğünü vardı. Benim özel günlerimde bile misafir gibi gelip gitmiş, kötü günlerimde yanımda olan bir insan değildi. Ama kendisi için gelmemizi gitmemizi bekleyen bir insan...Gitsem mi gitmesem mi ikilemini yaşıyordum. Kardeşime sormaya karar verdim. Git abla, ortamın değişir. Oturur gelirsin zaten. Birşey de yapmayacaksın şeklinde konuşunca, hem de dönüşte çocukları alıp getiririm düşüncesiyle gittim. Dediği gibi ortam değişikliği yapıp geldim.
Çocukların mutluluğu için sinemaya götürdüm. Şimdi de evdeyim.
Ders seçmelerini yaptım 2.dönem için. Üstten ders alsam mı almasam mı diye danışman hocamla görüştüm. O da erken bitirme derdin yoksa alma dedi. Ağır dersler var çünkü dedi. Çalışmazsan olmuyor.
Kendimi sıkıştırmak istemediğimi farkettim. Almayacağım sanırım.
Bu arada hava soğuk olmasa çocukları arkadaşlarıyla buluşturmak istiyoruz arkadaşımla. Bakalım.
Sevdiğim bir insanın da meme kanseri olduğunu öğrendim. Bir fırsatını bulup geçmiş olsun ziyaretine gitmek istiyoruz. Sizden de dua bekliyorum. Çok hanımefendi, kaliteli bir insan. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Rabbim şifa versin.
...
Böyle bir "tatilde ne yaptım" özetinden sonra
İnşaallah yapacaklarımı yazayım.
Manevi okumalarım azaldı haliyle. Onları düzene koymak istiyorum.
Kıyafetleri düzenlemedim. Onları halletmek istiyorum.
Şu tatilin son birkaç gününde Çocuklar için istediklerini yapmak istiyorum.
Sizce çok şey mi istiyorum?
Sufle yaptımSudem,çok zor gerçekten.
Ama bazı şeyleri de Allah için görmezden gelip tahammül ediyoruz.
İnan sadece Allah için insan sabredebiliyor,kendi ikili ilişkilerimizi düşünsem çoğu insanın yüzüne bakmam ammmaaa......
Çok yorucu ve yoğun bı süreç geçirdim kafamın içi birden boşalmış gibi kuş hibi hafiflemek ne demek iliklerime kadar bu duyguyu hissettiren bir gün
Hadi sen de kendine teşekkür akşamı yap.
Canın ne çekiyorsa hazirla,mum ışığı,güzel bir şarkı... en sevdiklerim neyse işte .
Yaşı 50 yok daha. En son iyi huylu olarak biliyorum. Tedaviye başlayacaktı. Bir türlü görüşemedik onunla. Ondan duyumlarımı söylüyorum.Canım arkadaşına Allah şifa versin.
Çok üzücü.
Yaşı kaç?
İyi huylu kötü huylu belli mi?
Bir arkadaşın da annesi meme kanserinden vefat etmişti.Kendisi de dikkat ederdi..
Tatilin keyifli geçmesine çok sevindim.
Biriken iş ,sorumluluk bilinci bizi mental olarak yoruyor işte .
Kendine teşekkür akşamı fikrini sevdim.Sudem,çok zor gerçekten.
Ama bazı şeyleri de Allah için görmezden gelip tahammül ediyoruz.
İnan sadece Allah için insan sabredebiliyor,kendi ikili ilişkilerimizi düşünsem çoğu insanın yüzüne bakmam ammmaaa......
Çok yorucu ve yoğun bı süreç geçirdim kafamın içi birden boşalmış gibi kuş hibi hafiflemek ne demek iliklerime kadar bu duyguyu hissettiren bir gün
Hadi sen de kendine teşekkür akşamı yap.
Canın ne çekiyorsa hazirla,mum ışığı,güzel bir şarkı... en sevdiklerim neyse işte .
Ya aldığım kararı bende çok sorgulayıp düşünüyorum. Beni de çok yoruyor.Yaşı 50 yok daha. En son iyi huylu olarak biliyorum. Tedaviye başlayacaktı. Bir türlü görüşemedik onunla. Ondan duyumlarımı söylüyorum.
Aynen...Benim de eşim yoğun çalışıyor. Ondan yardımcı olamıyor çok. İş yoğunluğu bende.
Haliyle insanın bir dur noktası oluyor.
Akşam arkadaş mesaj çekmiş. 2 oğlu var onun. Tam da benim oğlanlarla yaşıtlar. Görüşelim diyordu tatilde. Yarın hava güzel olursa çocukları gezdirelim müsaitsen diye mesaj çektim. O da bana gelmek istedi ama sorun şu. Çocukları koltukların tepelerinden inmeyen, atlayıp zıplayan ve gerçekten eve sığamayan çocuklar.
Eskiden olsa tabii buyurun derdim ama düşündüm de bu ortam beni çok gerecek. Durun, yapmayın da diyemiyor insan gelene. Haliyle benimkiler de onlara uyuyor. Ne yediğimi ne içtiğimi anlayabiliyorum böyle ortamlarda.
Eşim de gündüz evde uyuyor olacak. Gece bir işi var. Durumu uygun şekilde açıkladım ama kötü yaptım düşüncesi ağır basıyor şimdi de.Eşime söyledim hatta "Hiç gerek yok eve" dedi.
Kararlarımdan pişmanlık duymak istemiyorum ama böyle de olunca yine de huzursuz oluyorum. Niye ki?
Evet canım gerçi misafir sayılmazlar dimiMisafirlerin derken, kayınvalidenler mi gitti ?
Sabrın sonu selametEvet canım gerçi misafir sayılmazlar dimi
Bence hiç yorma kendini de kalbini deYaşı 50 yok daha. En son iyi huylu olarak biliyorum. Tedaviye başlayacaktı. Bir türlü görüşemedik onunla. Ondan duyumlarımı söylüyorum.
Aynen...Benim de eşim yoğun çalışıyor. Ondan yardımcı olamıyor çok. İş yoğunluğu bende.
Haliyle insanın bir dur noktası oluyor.
Akşam arkadaş mesaj çekmiş. 2 oğlu var onun. Tam da benim oğlanlarla yaşıtlar. Görüşelim diyordu tatilde. Yarın hava güzel olursa çocukları gezdirelim müsaitsen diye mesaj çektim. O da bana gelmek istedi ama sorun şu. Çocukları koltukların tepelerinden inmeyen, atlayıp zıplayan ve gerçekten eve sığamayan çocuklar.
Eskiden olsa tabii buyurun derdim ama düşündüm de bu ortam beni çok gerecek. Durun, yapmayın da diyemiyor insan gelene. Haliyle benimkiler de onlara uyuyor. Ne yediğimi ne içtiğimi anlayabiliyorum böyle ortamlarda.
Eşim de gündüz evde uyuyor olacak. Gece bir işi var. Durumu uygun şekilde açıkladım ama kötü yaptım düşüncesi ağır basıyor şimdi de.Eşime söyledim hatta "Hiç gerek yok eve" dedi.
Kararlarımdan pişmanlık duymak istemiyorum ama böyle de olunca yine de huzursuz oluyorum. Niye ki?
Ben deeeeeKendine teşekkür akşamı fikrini sevdim.Ben de yapayım.
Gün içinde "dur, şimdi kahveni iç"
" kahvaltını sevdiğin bir video eşliğinde yap"
İş yaparken sevdiğin bir şarkı, video aç'ları yapar, hayata kısa molalar veririm ve de çok severim bu anlarımı.
Ay bakayım bende de hafta sonuna büyük temizlik varAysen012 geçen bdv de bir kadın konu açmış. Annesi babası gelip uzun kalıp gidince kadın her yeri yıkayıp pakladıktan sonra hop geri geliyorlarmış Ondan dert yanıyordu. Hatta çocuğun sınav senesiymiş çocuk odasını filan veriyormuş o derece.
Aklıma o geldi şimdi.
Kendimle ilgili. Evde oturmaya katlanamıyorum zaman da geçiremiyorum üstelik, zihnimde sürekli neler yapabilirim düşüncesi hakim. İkinci üniversite için ders çalışmaya başlayacağım; kpss için yaş sınırı olmayan bir alım varsa onu araştırayım diyorum. Birde ev işleri bitmiyor kızlar, siz nasıl baş ediyorsunuz; şuan annemde bende e pamuğumda yaşlandı iyice ona iş yaptırmıyorum ama ben gün içinde çok yoruluyorum. 2. Covidden sonra ciddi anlamda bitik durumdayımArkamda derken evlilik ile ilgili mi?
Konu eski şimdi bulamayabilirsin.Ay bakayım bende de hafta sonuna büyük temizlik var
İnanır msn işleri planlıyorum ,bir yandan da çarşaf yorgan yastık hemen yıkamaya başladımdiyorum ya geri gelirlerse ay trajikomik
Yaşlandılar iyice çocuk gibi oldular, bazen insan kendini idare edemiyor işte öyle zamanlardada kırgınlıklar oluyor. Benimkini bir görseniz hem dünyanın en iyi annesidir hem de inanılmaz zor biridir; sürekli naz niyaz pek severSelamlar
Anneme çok kırıldım.
Sebebi önemsiz bir konu.
Aşırı duygulandım.
Ağlasam da kendime gelemiyorum.
Neyse annem anladı.
Şimdi peşimde takla atıyor.
Yazın gelmiycem dedim.
Bozuldu baya.
Sanırım bendede birikmişlik var.
Telefonda bile konuşmakta zorlanıyoruz zaten.
Arafta kalmak yorar insanı.Kendimle ilgili. Evde oturmaya katlanamıyorum zaman da geçiremiyorum üstelik, zihnimde sürekli neler yapabilirim düşüncesi hakim. İkinci üniversite için ders çalışmaya başlayacağım; kpss için yaş sınırı olmayan bir alım varsa onu araştırayım diyorum. Birde ev işleri bitmiyor kızlar, siz nasıl baş ediyorsunuz; şuan annemde bende e pamuğumda yaşlandı iyice ona iş yaptırmıyorum ama ben gün içinde çok yoruluyorum. 2. Covidden sonra ciddi anlamda bitik durumdayım
Keşke benimkide iyi annelik yapsaydı nazını çekmek daha kolay olurdu.Yaşlandılar iyice çocuk gibi oldular, bazen insan kendini idare edemiyor işte öyle zamanlardada kırgınlıklar oluyor. Benimkini bir görseniz hem dünyanın en iyi annesidir hem de inanılmaz zor biridir; sürekli naz niyaz pek sever
Ben kendimi çok hırpalıyorum, herşey mükemmel olsun takıntımı bir türlü kıramadım; ama artık yaş geçiyor herşeye koşturamamam normal ama beynim bunu kabul etmiyor eski çevikliğini arıyor. Bugün sabah 9 da kalktım kalktığımdan beri hala oturamadım, temizlik yemek derken; daha ocak silip mutfak toplayacağım ama balkona çöküverdim, eşim uyuyakaldı, annem survivor izliyor bende daha ocak silip üstüne ıspanak yıkayacağım.Arafta kalmak yorar insanı.
Yaş ile de ilgili yorgunluk bende 35 den sonra ya da 30 dan sonra diyeyim yorgunluk var artık.
Ev işi ihtiyacım kadar olduğu kadar yapıyorum.
Canım istemezse sonraya bırakabilirim.
Mesela şu an çamaşır kuruyor.. Bugün katlamam durur makinede.
Bulaşık yıkandı ama boşaltmadım. Yarın kahvaltı hazırlayana kadar yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?