Maşallah sana sabrına hayranım.

Ben en fazla iki dün dayanıyorum en sevdiğim vefa borcum olan kişiye bile.( Yorgunluk anlamında. )

Maşallah sana sabrına hayranım.

Ben en fazla iki dün dayanıyorum en sevdiğim vefa borcum olan kişiye bile.( Yorgunluk anlamında. )
Sudem,çok zor gerçekten.
Ama bazı şeyleri de Allah için görmezden gelip tahammül ediyoruz.
İnan sadece Allah için insan sabredebiliyor,kendi ikili ilişkilerimizi düşünsem çoğu insanın yüzüne bakmam ammmaaa......
Çok yorucu ve yoğun bı süreç geçirdim kafamın içi birden boşalmış gibi kuş hibi hafiflemek ne demek iliklerime kadar bu duyguyu hissettiren bir gün
Hadi sen de kendine teşekkür akşamı yap.
Canın ne çekiyorsa hazirla, mum ışığı,güzel bir şarkı... en sevdiklerim neyse işte .

Misafirlerin derken, kayınvalidenler mi gitti ?

Canım arkadaşına Allah şifa versin.
Çok üzücü.
Yaşı kaç?
İyi huylu kötü huylu belli mi?

Bir arkadaşın da annesi meme kanserinden vefat etmişti.Kendisi de dikkat ederdi..

Tatilin keyifli geçmesine çok sevindim.
Biriken iş ,sorumluluk bilinci bizi mental olarak yoruyor işte .

Sufle yaptım
Çay ile götürüyorum.

Oğlum istedi yorgun ve uykusuzum kıyamadım.

Mikan sen yaptın mı sufle?

Yaşı 50 yok daha. En son iyi huylu olarak biliyorum. Tedaviye başlayacaktı. Bir türlü görüşemedik onunla. Ondan duyumlarımı söylüyorum.

Aynen...Benim de eşim yoğun çalışıyor. Ondan yardımcı olamıyor çok. İş yoğunluğu bende.
Haliyle insanın bir dur noktası oluyor.

Akşam arkadaş mesaj çekmiş. 2 oğlu var onun. Tam da benim oğlanlarla yaşıtlar. Görüşelim diyordu tatilde. Yarın hava güzel olursa çocukları gezdirelim müsaitsen diye mesaj çektim. O da bana gelmek istedi ama sorun şu. Çocukları koltukların tepelerinden inmeyen, atlayıp zıplayan ve gerçekten eve sığamayan çocuklar.
Eskiden olsa tabii buyurun derdim ama düşündüm de bu ortam beni çok gerecek. Durun, yapmayın da diyemiyor insan gelene. Haliyle benimkiler de onlara uyuyor. Ne yediğimi ne içtiğimi anlayabiliyorum böyle ortamlarda.
Eşim de gündüz evde uyuyor olacak. Gece bir işi var. Durumu uygun şekilde açıkladım ama kötü yaptım düşüncesi ağır basıyor şimdi de. Eşime söyledim hatta "Hiç gerek yok eve" dedi.
Kararlarımdan pişmanlık duymak istemiyorum ama böyle de olunca yine de huzursuz oluyorum. Niye ki?

Kendine teşekkür akşamı fikrini sevdim. Ben de yapayım.

Gün içinde "dur, şimdi kahveni iç"
" kahvaltını sevdiğin bir video eşliğinde yap"
İş yaparken sevdiğin bir şarkı, video aç'ları yapar, hayata kısa molalar veririm ve de çok severim bu anlarımı.

Ya aldığım kararı bende çok sorgulayıp düşünüyorum. Beni de çok yoruyor.

Kararlı olmak en güzeli.

Çocukla ben bir yere gidince aynı odaklanıp anın tadını çıkaramıyorum. Üşür mü ,hasta mı olur ,onu yerse dokunur mu ,bunu yerse nasıl olur telaşı stresi.

Dışarda buluşun. İstanbul böyle güzel ise ora da iyidir yani.

Son olarak neye karar verdiniz?

Aysen012 geçen bdv de bir kadın konu açmış. Annesi babası gelip uzun kalıp gidince kadın her yeri yıkayıp pakladıktan sonra hop geri geliyorlarmış Ondan dert yanıyordu. Hatta çocuğun sınav senesiymiş çocuk odasını filan veriyormuş o derece.

Aklıma o geldi şimdi.

Bence hiç yorma kendini de kalbini de
Beraber zaman gecireceksiniZ AMAÇ NE?
Sen de dinlenmek kafa dagitmak keyif almak istiyorsun,haklısın buna hakkın var .
Evde de misafir ağırlarsn tabi.
Ama bu sen uygunken olsa daha iyi olur.
Çok çocuk olunca zaten hiç bir şey anlaşılmıyor bunda da haklısın.

Az önce bahsettiğin diğer arkadaşın için çok üzüldüm, Allah acil şifalar versin

Ben deeeee
Tüm kosusturmamin içinde aynı dediğin gibi kısa anları anlamlandrmak çok iyi gelir

Ay bakayım bende de hafta sonuna büyük temizlik var

İnanır msn işleri planlıyorum ,bir yandan da çarşaf yorgan yastık hemen yıkamaya başladımdiyorum ya geri gelirlerse ay trajikomik

Arkamda derken evlilik ile ilgili mi?
Kendimle ilgili. Evde oturmaya katlanamıyorum zaman da geçiremiyorum üstelik, zihnimde sürekli neler yapabilirim düşüncesi hakim. İkinci üniversite için ders çalışmaya başlayacağım; kpss için yaş sınırı olmayan bir alım varsa onu araştırayım diyorum. Birde ev işleri bitmiyor kızlar, siz nasıl baş ediyorsunuz; şuan annemde bende e pamuğumda yaşlandı iyice ona iş yaptırmıyorum ama ben gün içinde çok yoruluyorum. 2. Covidden sonra ciddi anlamda bitik durumdayım

Ay bakayım bende de hafta sonuna büyük temizlik var

İnanır msn işleri planlıyorum ,bir yandan da çarşaf yorgan yastık hemen yıkamaya başladımdiyorum ya geri gelirlerse ay trajikomik
Konu eski şimdi bulamayabilirsin.
Bir kaç gün oldu.
Herkes linçledi zaten.
Kv kp olsa 12 sene bu döngü rahatsız ederdi.
Öz anne baba olunca 12 sene sonra mı rahatsız oldun diye

Yaşlandılar iyice çocuk gibi oldular, bazen insan kendini idare edemiyor işte öyle zamanlardada kırgınlıklar oluyor. Benimkini bir görseniz hem dünyanın en iyi annesidir hem de inanılmaz zor biridir; sürekli naz niyaz pek sever

Arafta kalmak yorar insanı.

Yaş ile de ilgili yorgunluk bende 35 den sonra ya da 30 dan sonra diyeyim yorgunluk var artık.

Ev işi ihtiyacım kadar olduğu kadar yapıyorum.
Canım istemezse sonraya bırakabilirim.

Mesela şu an çamaşır kuruyor.. Bugün katlamam durur makinede.

Bulaşık yıkandı ama boşaltmadım. Yarın kahvaltı hazırlayana kadar yaparım.

Keşke benimkide iyi annelik yapsaydı nazını çekmek daha kolay olurdu.

Ben kendimi çok hırpalıyorum, herşey mükemmel olsun takıntımı bir türlü kıramadım; ama artık yaş geçiyor herşeye koşturamamam normal ama beynim bunu kabul etmiyor eski çevikliğini arıyor. Bugün sabah 9 da kalktım kalktığımdan beri hala oturamadım, temizlik yemek derken; daha ocak silip mutfak toplayacağım ama balkona çöküverdim, eşim uyuyakaldı, annem survivor izliyor bende daha ocak silip üstüne ıspanak yıkayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…