- 19 Şubat 2021
- 6.099
- 16.723
- 198
- 38
Siz nasılsınız mikancımÇok üzüldüm sudem başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin
Akrabaları her gün arıyorum zor durumdalar evlere giremiyorlar hava soğuk market manav hiç bir şey yok yardımlarla anca aklım kalbim ordaSiz nasılsınız mikancım
Evleri çok katlımıydıAkrabaları her gün arıyorum zor durumdalar evlere giremiyorlar hava soğuk market manav hiç bir şey yok yardımlarla anca aklım kalbim orda
Kuzenlerimin ilçe merkezlerindeki evleri ya ağır hasarlı ya yıkılmış. Onlar hep beraber köydeler. Köydeki evler iyi durumda ya da ufak tefek çatlaklar var. Bir dayımın evi sıkıntılıymış sadece o 2 katlı. Ama girmeye korkuyorlar sürekli sallanıyormuş. Yardım geliyor en azından ama işte ne gelirse ve tabi çabuk tükeniyor. Çatırda kalan var balkonda ya da arabada kalan da var. Allah bir daha yaşatmasın beterinden korusunEvleri çok katlımıydı
Yıkılan var mı
Yardımlar ulaşmamış mı
Çadır durumları nasılmış
Çadırda yada balkonda kalanların gidebileceklerı akrabaları fılan yok muKuzenlerimin ilçe merkezlerindeki evleri ya ağır hasarlı ya yıkılmış. Onlar hep beraber köydeler. Köydeki evler iyi durumda ya da ufak tefek çatlaklar var. Bir dayımın evi sıkıntılıymış sadece o 2 katlı. Ama girmeye korkuyorlar sürekli sallanıyormuş. Yardım geliyor en azından ama işte ne gelirse ve tabi çabuk tükeniyor. Çatırda kalan var balkonda ya da arabada kalan da var. Allah bir daha yaşatmasın beterinden korusun
Bu tablo inanın oradaki neredeyse en iyi tablo. İlçe merkezleri berbat durumda. Onlara nazaran çok çok iyi durumdalar çok şükür
Yazdım canım az önce her gün arıyorum çıkın gelin diyorum kapımız açık diyorum yok. Bir çok otel vs de kapılarını açtı onlardan da haberdar ediyorum ama dediğim gibi yağmalama olayları da varmış evleri bırakamayız diyorlar. Evleri ağır hasarlı kuzenim biraz ortalık durulsun geleceğiz dedi. Dayım şimdi gelse gelmek istiyor onlar ama babamı bırakmam diyor. Ama biraz durum düzelince eşi ve çocukları ile geleceğim dediÇadırda yada balkonda kalanların gidebileceklerı akrabaları fılan yok mu
Köylerde yada cevre illerde
Çok üzücü durum Allah yardımcıları olsun
Maddi manevi desteklerımız onlarla
O yağmalama yapanların vatan hainliği ile yargılanmaları lazımYazdım canım az önce her gün arıyorum çıkın gelin diyorum kapımız açık diyorum yok. Bir çok otel vs de kapılarını açtı onlardan da haberdar ediyorum ama dediğim gibi yağmalama olayları da varmış evleri bırakamayız diyorlar. Evleri ağır hasarlı kuzenim biraz ortalık durulsun geleceğiz dedi. Dayım şimdi gelse gelmek istiyor onlar ama babamı bırakmam diyor. Ama biraz durum düzelince eşi ve çocukları ile geleceğim dedi
Başınız sağolsun bizimde hastanede akrabamız vefat etmiş öğretmen ve iki kızı Dualarını esirgemeyinKızlar yengemin halasının oğlu, gelini, iki çocuğu Hatay da vefat etmiş. Cenazelerini enkazdan aileler kendi çabalarıyla çıkarmış.
Dün defnetmişler.
Garipler evi daha üç ay önce almışlar.
Ne umutlarla, ümitlerle, sevinçle aldılar kim bilir. Kendilerine mezar olacağını bilmeden.
Allah sabır dayanma gücü versin. Mekanlarını cennet etsin.
Halen sallanmalar oluyor diyorlar artçılar ne kadaf uzaklaşsalar o kadar iyi inşallah bu ohalle birlikte bunyağmacılarada bir çözüm bulunurYazdım canım az önce her gün arıyorum çıkın gelin diyorum kapımız açık diyorum yok. Bir çok otel vs de kapılarını açtı onlardan da haberdar ediyorum ama dediğim gibi yağmalama olayları da varmış evleri bırakamayız diyorlar. Evleri ağır hasarlı kuzenim biraz ortalık durulsun geleceğiz dedi. Dayım şimdi gelse gelmek istiyor onlar ama babamı bırakmam diyor. Ama biraz durum düzelince eşi ve çocukları ile geleceğim dedi
Allah rahmet eylesinBaşınız sağolsun bizimde hastanede akrabamız vefat etmiş öğretmen ve iki kızı Dualarını esirgemeyin
Sağol canım.Başınız sağolsun bizimde hastanede akrabamız vefat etmiş öğretmen ve iki kızı Dualarını esirgemeyin
Amin canım.Amin canım Allah dayanma gücü versin
Amin canım inşallahÇok üzüldüm sudem başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin
Yengelerim dayılarımı bırakmazlar cnm keşke gelseler.. eşimin amcaları gelebilir onların köyü sıkıntılı normalde bile telefon çekmeyen marketi olmayan mahrumiyet bölgesi. Gelmeleri için ikna etmeye çalışıyorlar bakalımAmin canım inşallah
Arkadaşın geliyormuş en azından ona destek olacaksın bizzat.
Akrabaların erkekler büyükler en azından kalsın ama çocuk ve kadınları gönderseler güvenli yerlere iyi olur aslında.
Hayvanları var ise bırakamazlar büyük ihtimal.Yengelerim dayılarımı bırakmazlar cnm keşke gelseler.. eşimin amcaları gelebilir onların köyü sıkıntılı normalde bile telefon çekmeyen marketi olmayan mahrumiyet bölgesi. Gelmeleri için ikna etmeye çalışıyorlar bakalım
Hayvanları yok aslında ama işte evlerimiz iyi deyip bırakmıyorlar, Allah korusun hepsini hepimiziHayvanları var ise bırakamazlar büyük ihtimal.
Büyük travma atlattı insanlar. Allah onlara güç kuvvet versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?