Canım en kısa sürede dön lütfenSudem mikan şekersiz tılsım aysen adını yazamadığım arkadaşlarım
Burda çok güzel zaman geçirdik hepiniz harika insanlarsınız
Ama daha fazla yazmaya devam edemeyeceğim
Hiç iyi değilim ruhsal olarak
Ülkece gelecek güzel günlerin hayaliyle yaşıyoruz
O günler de sanki hiç gelmiyor
Kendimi iyi hissettiğim zaman dönerim insallah
Bu sürede kendinize mümkün olduğunca iyi bakın
Sizleri seviyorum
Neden gittinSudem mikan şekersiz tılsım aysen adını yazamadığım arkadaşlarım
Burda çok güzel zaman geçirdik hepiniz harika insanlarsınız
Ama daha fazla yazmaya devam edemeyeceğim
Hiç iyi değilim ruhsal olarak
Ülkece gelecek güzel günlerin hayaliyle yaşıyoruz
O günler de sanki hiç gelmiyor
Kendimi iyi hissettiğim zaman dönerim insallah
Bu sürede kendinize mümkün olduğunca iyi bakın
Sizleri seviyorum
Canım Sarah kafasını biraz toparlasın gelir bence.Neden gittinbirbirimize ihtiyacımız vardı, en azından benim size
Umarım gelir.. arkadaşım cumartesi gecesi geldiler. Bizdeler bir süre, onlar gelince biraz kafam dağıldı neyseki.. koşturmaca geçiyor.. sen nasılsın canım sudem?Canım Sarah kafasını biraz toparlasın gelir bence.
Mikanım geldi mi arkadaşın?
Kafanın dağılması iyi tabi.Umarım gelir.. arkadaşım cumartesi gecesi geldiler. Bizdeler bir süre, onlar gelince biraz kafam dağıldı neyseki.. koşturmaca geçiyor.. sen nasılsın canım sudem?
Biliyor musun günlük internet sürem 3 saat civarıydı, geçtiğimiz hafta 9.30 saate yükselmiş. Gerçekten kafamı kaldırmadım sosyal medyadan hem haberler takip edeyim hem de paylaşım yaptım iletişimi kolaylaştırmak için uğraştım ama ne kadar işe yaradı bilmiyorum. Bir haftadır çocuklara annem bakıyor. Ben günlük hayattan elimi eteğimi çekmiştim. Dün annem rahatsızlandı acile götürdük serum takıldı. Çok üzülüyor aklı kardeşlerinde. Bugün sildim instayı yoksa gerçekten şu süreçte kopamıyorum. Öyle işte..Kafanın dağılması iyi tabi.
Haberleri daha az izlemeye çalışıyorum.
Ama sosyal medyadan kopamıyorum haberler için.
Okullar açılınca telaş ve yoğunluk artacak haliyle.
Canım işleri alma sırası sende o zaman.Biliyor musun günlük internet sürem 3 saat civarıydı, geçtiğimiz hafta 9.30 saate yükselmiş. Gerçekten kafamı kaldırmadım sosyal medyadan hem haberler takip edeyim hem de paylaşım yaptım iletişimi kolaylaştırmak için uğraştım ama ne kadar işe yaradı bilmiyorum. Bir haftadır çocuklara annem bakıyor. Ben günlük hayattan elimi eteğimi çekmiştim. Dün annem rahatsızlandı acile götürdük serum takıldı. Çok üzülüyor aklı kardeşlerinde. Bugün sildim instayı yoksa gerçekten şu süreçte kopamıyorum. Öyle işte..
İyi geceler canım
Çok tşk ederim amin inşallah iyi gecelerKitap olarak ben çizgili pijamalı çocuğu okudum . O da hüzünlü bir kitaptı.
TamamLotus1234
Planını uygulamak için Allah güç kuvvet versin.
Annem daha iyi, ilaç kullanıyor işte umarım tekrar olmaz. Teyzeme zor da olsa ulaştık iyilermiş çok şükür kızın yanındaymışCanım işleri alma sırası sende o zaman.
Biraz hem kafan dağılır.
Annen nasıl şimdi?
Teyzenlere ulaştınız mı ikinci depremden sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?