iyi akşamlar dolaplar mı duvara montr edilecek kolay gelsin yapı market deyince o geldi aklıma bende günlerdir hiçbir önlem almadığımı fark ettimBugün ne yaptım ahalisi olarak içimizden geleni yazalım.
Ben yapı markete gidip ihtiyaç aldım.
Dışardayım yine bir iki işimi halledeceğim.
Mikanım sen de gitme.İyi akşamlar kızlar, kafamı toparlayana kadar ben de biraz uzaklaşacağım. Hepinizi seviyorum bunu bilin..
İyi akşamlar canımMerhaba dün bahsettiğim deprem çantayı hazırladım inşallah gerek olmaz ama kendime göre bir önlem almak şart oldu.
Yoktu evde önemsemiyordum ihmal yapmışım onu fark ettim
Afete yönelik psikolojik sağlamlık için eğitime başvurdum eldeki eğitimeleri takip ettim ordaki tüm tavsiyeleri uygulamaya çalışıyorum
Sakinleştirici müzikler dinledim kendime sevdiğim şarkılardan spotify listesi olurştırım
Bu saate dek tv ve instagram sosyal medyaya girmedim kapalı
Bol su tüketmeye çalışacağım çünkü zorlanıyorum içmekte
Esneme ve germe egzersizleri çok az yaptım nefes egzersizi 4-7 yaptım
Yeterince Nefes almadığımı sıkıştığımı farkettiğim için
Eksikler var deprem çantası için onları sipariş ettim
Dua ediyorum herkese
Günlerdir kendimi bırakmıştım ellerim yüzüm kurumuş krem sürdüm gözüme kalem çektim ruj sordum aynaya bakmaz olmuşum
Kendi iç sesimi korkudan güvene ümitsizlikten çarelere çevirmeye çalışıyorum kendimize olumlu sözler söylemek lazım
Düzeleck herşey yoluna girecek inşallah ve bundan sonra dersler çıkarıp yola devam edilmesini istiyorum niyet ediyorum
Değişimler olur ,KalbimiZe ferahlık sırtımızdaki yükler iner inşallah amin
Yeri göğü yaratan rabbim görüyor işitiyor koruyor kullarına rahmet ediyor.
iyi akşamlar dolaplar mı duvara montr edilecek kolay gelsin yapı market deyince o geldi aklıma bende günlerdir hiçbir önlem almadığımı fark ettim
Ben de yemek yapmadım.Bazı eksiklerim yine var bu akşam tonbalık ve pizza yedim malesef yemek yapmaya halim yok ama toparlayacağım inşallah
İyi yapmışsın canımBugünde böyle geçsin bakalım yarın ola hayrola
İyi yapmışsın cnm dikkatiyidir
Bende acil durumlarda kullanılması gereken uygulamaları yükledim telefona Allah gerek etmez inşallah
Tedbir bizden takdir Allahtan
Eki Görüntüle 3206440
Yazdım canım diğer postta sormak istediğin varsa yazarım.Senin durumlar nasıl nelere dikkat ediyorsunsudem34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?