Ya çok isterdim aslında ama kacirmisim
Bende misafir geldi izleyemedimYa çok isterdim aslında ama kacirmisim
GünaydınGünaydın canlar
Mikan sekersizcikolata Ozgur87 Lotus1234 sel
kavs-i kuzah inciitanesi belleza RuhuParisienneOzuTurk Keira- Mavi Mucize
Gün planlarını alalım.
Yemek planlarını alalım.
Benim çorba var.
Yanına da çiğ köfte ve lavaş aldım dünden dolapta.
Ayran ,turşu bitti ,gitti.
Yeni podcast yayınlanmış Beyhancığımın onları dinlerim.
Dün az kitap okudum biraz daha okurum bugün.
Dizi olarak " Myfair Wihches "e devam ederim.
Yürüyüş en az 6000 olur.
Dünden yatak odası ve koridoru süpürmüştüm.
Bugün de mutfağı süpürürüm.
MerhabaGünaydın canlar
Mikan sekersizcikolata Ozgur87 Lotus1234 sel
kavs-i kuzah inciitanesi belleza RuhuParisienneOzuTurk Keira- Mavi Mucize
Gün planlarını alalım.
Yemek planlarını alalım.
Benim çorba var.
Yanına da çiğ köfte ve lavaş aldım dünden dolapta.
Ayran ,turşu bitti ,gitti.
Yeni podcast yayınlanmış Beyhancığımın onları dinlerim.
Dün az kitap okudum biraz daha okurum bugün.
Dizi olarak " Myfair Wihches "e devam ederim.
Yürüyüş en az 6000 olur.
Dünden yatak odası ve koridoru süpürmüştüm.
Bugün de mutfağı süpürürüm.
Merhaba :)Merhaba
Ne zamandır yazmıyordum foruma. Etiketlemişsin. Sevindim gerçekten. Teşekkür ederim.❣ Hatırlanmak güzel.
Herkes gibi gelgit'li bir ruh hali.
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil modu. Hep olumsuz şeyler okuyunca da haliyle insanı aşağıya çekiyor. Olumsuz yazacağıma yazmayayım diye tuttuğum bir dönem oldu. Bari okuyanların modu düşmesin.
Geçen video izledim.
Bir olumsuzluk mu hissettim, kendimi kötü mü hissettim. Hemen "hoop dur orada" diyorum olumsuzluğa ve karşısına güzel birşey koyuyorum. Hemen değiştiriyorum onu iyi birşeyle.
Çok mu yorgunum, hemen hayal kuruyorum. Çok iyi olduğumu, işleri hallettiğimi, çok güçlü olduğumu...vs.diye anlatıyordu o kişi.
Çok iyi geldi bana. Bunu uygulamaya geçirmeye karar verdim.
Hemen beni aşağıya çeken şeyi iyi birşeyle değiştirmek.Yapacağım inşaallah.
Evet, yeni tanıştığım, kızımın sınıfına gelen depremzede aileyi kahvaltıya davet ettim dün. Arkadaş sabah kahvaltıya geldi. Eşi eşim işte olduğu için gelmedi. Başka bir arkadaşı da çağırmıştım. Öyle zaman geçirdik.
Çocukları da benimkilerle öğle yemeğe geldiler.
Bugün de yürüyüşe çıktığım arkadaşı kahvaltıya çağırdım.
Onlar gelecek bahanesiyle evin odalarını toparladım. Yumurta gelmeden çok iş yapmıyordum.Bayağı hallettim gibi.
Yatak odasıyla mutfakda yapılacak işler var. Yapsam kafam rahatlıyor. Bir yerden başlamak iyi geliyor. Yoksa günler kısır döngü...
Üniversite online oldu. Dersleri takip ediyorum ama alabildiğine verimsiz. Birikmeden not çıkarmaya başlasam harika bir adım olacak.
Manevi programım istediğim ölçüde değil. Şaban ayının bereketi kaçmadan bir yerden yakalamak güzel olacak.
Menüm kahvaltıda yaptığım meze, salata yanına birşey ekleme (çorba mesela) şeklinde olabilir. Çünkü bayağı çeşit var. Bizde de yeni yapılan yeniliyor. Bir önceki kalıyor. Onu da sevmiyorum. İsraf oluyor. Kararsızım.
Ne zamandır Beyhan dinlemiyordum. Hangisini dinleyeceksin?
sel , izlediğin Hz. Süleyman filmini beğendin mi? Tavsiye edersen ben de izleyeyim.
Ben bir iş yaparken izliyorum/dinliyorum genelde.
Umduğunuzdan daha güzel bir gün geçirmenizi dilerim.
Napiyon sudem nasılsınSelam
Şuraya çorba içerken dilini yakan bir Sudem bırakalım.
Yemek yedim.
Çay demledim.
Haber izledim.
Bulaşık yıkadım.
Izlediniz mi kızlar.. ben de hafta sonu izlerimBen de izleyecektim unuttum ya
Kilo topiğine eklerim yarın.Selamlar hepinize..
Valla yalan yok arada giriyorum, yazılanları okuyorum ama ben bugün ne yaptım sorusuna cevap veremiyordum..
Valla ben de mart ayında Martaniçkamı takarak iyilik güzellik dileyerek başladım yavaş yavaş hayata karışmaya.
Sabah tartıldım ve 58 kilo olmuşum.. acil 3 kilo vermem lazım bu sebeple hemen diyete başladım. Bu süreçte çalışma saatlerim net olmadığı için hep ekmek arası, doner, gece yenen biskuviler derken çok normal tabi.. Bugün evde yemek yaptim eşim diyor ki çok özlemişim.. özlediği seyler söylemesi ayıp çorba, pırasa, domates soslu falafel
Şimdi makale okuyup yatacağım, yüksek lisansa devam şu an ben.. yani umarım devam edebilirim2. Üniversiteye de devam.. Oradan buradan tutunmaya çalışıyorum işte..
Ay öyle işte :) sizleri çok özledim, saçma sapan oradan buradan yazmışımsizler nasılsınız? Ya yeni Arkadaşlar var ya nickler değişmiş.. Öyle bir günn..
Duş aldım.Napiyon sudem nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?