Misafir yeni gitti yeniden çay demledim
Sonra kahve meyve tabağı hazırladım git gel yoruldum yeni oturdum

Bugün neler yaptım
Bir kaç gündür oğlumun ayak bileği ağrıyor bugün okula gitmedi. Sabah geç kalktık kahvaltı falan derken öğlen oldu. Evi topladıktan sonra çocuklarla markete gittik. Akşam yemeğine noddle istediler yemekten yırttım. Yarın için annemi, teyzemi ve kızını kahvaltıya davet ettim. Marketten sonra kendimi çok yorgun ve hasta hissettim kalkamadım.
Kendime.hergun dini bir film izleme sozu verdim, bugün Hz. Süleyman'ın hayatini izledim.
Çocuklar uyuduktan sonra çay demledim tam balkona attım kendimi sigara içecektim kapı çaldı eşim supriz yapmış geldi. Biraz onunla oturduk. İnşallah uyuyacağım. Babasının sesine kızım uyandı onu uyutma çabasındayım.

Günaydın canlar

Mikan sekersizcikolata Ozgur87 Lotus1234 sel
kavs-i kuzah inciitanesi belleza RuhuParisienneOzuTurk Keira- Mavi Mucize

Gün planlarını alalım.

Yemek planlarını alalım.
Benim çorba var.
Yanına da çiğ köfte ve lavaş aldım dünden dolapta.
Ayran ,turşu bitti ,gitti.

Yeni podcast yayınlanmış Beyhancığımın onları dinlerim.
Dün az kitap okudum biraz daha okurum bugün.
Dizi olarak " Myfair Wihches "e devam ederim.
Yürüyüş en az 6000 olur.
Dünden yatak odası ve koridoru süpürmüştüm.
Bugün de mutfağı süpürürüm.

Günaydın okuldayım çıkışda tartı almaya gitcem eve geçicem ordan kursa giderim sonra eve geçerim
Menüm
Mantı salata dünden çorba ve pilavimda var sonra yürüyüş e çıkarım müzik dinler yürürüm

Merhaba
Ne zamandır yazmıyordum foruma. Etiketlemişsin. Sevindim gerçekten. Teşekkür ederim. Hatırlanmak güzel.

Herkes gibi gelgit'li bir ruh hali.
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil modu. Hep olumsuz şeyler okuyunca da haliyle insanı aşağıya çekiyor. Olumsuz yazacağıma yazmayayım diye tuttuğum bir dönem oldu. Bari okuyanların modu düşmesin.

Geçen video izledim.
Bir olumsuzluk mu hissettim, kendimi kötü mü hissettim. Hemen "hoop dur orada" diyorum olumsuzluğa ve karşısına güzel birşey koyuyorum. Hemen değiştiriyorum onu iyi birşeyle.
Çok mu yorgunum, hemen hayal kuruyorum. Çok iyi olduğumu, işleri hallettiğimi, çok güçlü olduğumu...vs.diye anlatıyordu o kişi.
Çok iyi geldi bana. Bunu uygulamaya geçirmeye karar verdim.
Hemen beni aşağıya çeken şeyi iyi birşeyle değiştirmek. Yapacağım inşaallah.

Evet, yeni tanıştığım, kızımın sınıfına gelen depremzede aileyi kahvaltıya davet ettim dün. Arkadaş sabah kahvaltıya geldi. Eşi eşim işte olduğu için gelmedi. Başka bir arkadaşı da çağırmıştım. Öyle zaman geçirdik.
Çocukları da benimkilerle öğle yemeğe geldiler.

Bugün de yürüyüşe çıktığım arkadaşı kahvaltıya çağırdım.

Onlar gelecek bahanesiyle evin odalarını toparladım. Yumurta gelmeden çok iş yapmıyordum. Bayağı hallettim gibi.
Yatak odasıyla mutfakda yapılacak işler var. Yapsam kafam rahatlıyor. Bir yerden başlamak iyi geliyor. Yoksa günler kısır döngü...

Üniversite online oldu. Dersleri takip ediyorum ama alabildiğine verimsiz. Birikmeden not çıkarmaya başlasam harika bir adım olacak.

Manevi programım istediğim ölçüde değil. Şaban ayının bereketi kaçmadan bir yerden yakalamak güzel olacak.

Menüm kahvaltıda yaptığım meze, salata yanına birşey ekleme (çorba mesela) şeklinde olabilir. Çünkü bayağı çeşit var. Bizde de yeni yapılan yeniliyor. Bir önceki kalıyor. Onu da sevmiyorum. İsraf oluyor. Kararsızım.

Ne zamandır Beyhan dinlemiyordum. Hangisini dinleyeceksin?

sel , izlediğin Hz. Süleyman filmini beğendin mi? Tavsiye edersen ben de izleyeyim.
Ben bir iş yaparken izliyorum/dinliyorum genelde.
Umduğunuzdan daha güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

Hoş geldin
Bakış açısı çok güzelmiş. Denemeye değer.
Ne iyi etmişsin kahvaltıya çağırarak.
Seni böyle pozitif görmek beni de mutlu etti.
Yemek planı da güzel. Bende artanı bitirtirim mutlaka. Çöpe atmam asla.
Günün dolu dolu.
Ünv. seviyordun aslında ama hayırlısı olsun.
Ev işi doğuştan sevmek lazım galiba.
Beyhan ben bütün podcastlerini sırayla dinliyorum bitti sayılır. Bildirimlerim açık yeni yayınlanan olunca hemen bildirim geliyor. Deprem ile ilgili son podcastler genelde.
Geçen Tülay da yayınladı.
Ev işlerinde kolay gelsin.

Slmlar

Okuldan geldim. Misafirlerim gelme işini erteledi. Ben de böylece büyük temizlik planını iptal ettim alt katı süpüreceğim ama inşallah. Çünkü annem süpür dedi çocukları almaya gidiyorum yazarım sonra

kavs-i kuzah hoşgeldin aklımdaydı benden önce sudem etiketledi.. pozitif enerjin bana geçti yazından

Merhaba :)
Aslında güzel film ama ben çok bolu pörçük izledim iki çocukla zorlandım. O yüzden beklediğim keyfi alamadım. Tekrar izlemek istiyorum kendimi vererek tek parça sakın sakin

Evet gelelim bu gün ne yaptima.
Sabah kahvaltıya misafirlerim vardı. Güzel geçti. Onlarla otururken bir şapkayı bitirdim. Örgü oruyorum kafamı dağıtıyor. Oğluma.yapiyordum motifli ama motiflerini çiçeklere benzetti takmam ben bunu dedi. Dedim dursun kenarda vardır bir sahibi birine hediye veririm.
Teyzemin kızı masanın üzerine runner ör diye aklıma girdi uygun ipimde vardı başladık bakalım ne zaman biter. Ben sis örgüsünü daha çok seviyorum tığ işinden çok sıkılıyorum. Oğlum okuldan biraz gergin geldi arkadaşıyla kusmusler biraz onu sakinlestirmeye çalıştım. Misafirlerim de geç gitti.aksam yemeğini sormayın bu akşam da yemek yoktu olanlarla atistirdik.
Dün gece eşim supriz yapti geldi. Şimdi de kızımı uyuttum. Binaraba aldık onun bakımları yapılıyor eşimde oğlumu aldı oraya gitti. Şimdi kızımı yatırıp keyif yapacagim insallah.
Ah birde.kismetse olura dadandim Allahım esirgesin sizi. Resmen ben kası seviyormusum haberim yokmuş.
Bugün dini film izleyemedim henüz. Gece erken yatmazsam seçeceğim bir tane

Bugün ne yaptım
Okula gittim sonra deprem
Zedelere yardım paketi hazırladık
Arkadaşın kozmetik dükkanına gittim
Kişisel bakım ürünleri aldım
Eve geldim biraz durdum kursa geçtim gelip yemeğimi yaptım mantı salata dünden kalan çorba pilav vardı yedik bulaşık yıkadım yürüyüşe çıktım 11.748 adım attım

Selamlar hepinize..

Valla yalan yok arada giriyorum, yazılanları okuyorum ama ben bugün ne yaptım sorusuna cevap veremiyordum..

Valla ben de mart ayında Martaniçkamı takarak iyilik güzellik dileyerek başladım yavaş yavaş hayata karışmaya.

Sabah tartıldım ve 58 kilo olmuşum.. acil 3 kilo vermem lazım bu sebeple hemen diyete başladım. Bu süreçte çalışma saatlerim net olmadığı için hep ekmek arası, doner, gece yenen biskuviler derken çok normal tabi.. Bugün evde yemek yaptim eşim diyor ki çok özlemişim.. özlediği seyler söylemesi ayıp çorba, pırasa, domates soslu falafel

Şimdi makale okuyup yatacağım, yüksek lisansa devam şu an ben.. yani umarım devam edebilirim 2. Üniversiteye de devam.. Oradan buradan tutunmaya çalışıyorum işte..

Ay öyle işte :) sizleri çok özledim, saçma sapan oradan buradan yazmışım sizler nasılsınız? Ya yeni Arkadaşlar var ya nickler değişmiş.. Öyle bir günn..

Kilo topiğine eklerim yarın.
Bende toto ve basen yaptım.

Özledik çokkk

Filmi izledim.
Çizgili Pijamalı Çocuk kitabını anımsattı.

Bende düzgün ev yemeği özledim.
Akşam çiğ köfte kesmedi.

Dolapta benim de pırasa var.
Geçen hafta almıştım kaldı öyle.
Yarın hiç yemek yok.
Şiveydiz yapayım bari.
Yoğurt da var bozulmadan ben de mantı yapayım.
Yarınki yemek planı hazır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…