- 1 Temmuz 2017
- 1.173
- 3.279
- 133
Takvim gelmiş kızlar
Balık çocukken ben de yemezdim ve sadece kuyruğunu yerdim hamsinin. Cips gibi gelirdi banaYaa ben de yiyemem eşim karadenizli kilcigiyla yutuyor. Zaten bende balık kültürü yok eşimle nisanlandiktan sonra girdim bu sektöreama oğlum tam hamsici kızımda.kuyrugunu çok seviyor
Günaydın canımGünaydın herkeslere.
Perşembe günü implant kapaklarını taktılar ve hâlâ diş etlerimdeki şişlik ve ağrı geçmedi.
Kendimi berbat hissettiğim üç gün yaşadım, yaşıyorum.
Çok fazla ilaç içmeye başladım yine.
Tiroit ilacı, vitaminler, demir hapı, ağrı kesiciler.
Bana çok fazla bunlar ya.
Şu diş tedavisi bitseydi keşke. O kadar yoruldum ki.
Kahvaltı hazırlamam lazım ama hem evde yalnızım, hem ağzım berbat halde.
Hafta sonları yayınlanan bir dizi bulmuştum, o da 6. bölümde final yapmış. Bugün son bölümü varmış. Neyi sevdiysem devamı gelmiyor.
Karnımı doyurabilirsem, bir ağrı kesici daha alacağım. dün acımı unutmak için akşama kadar temizlik yaptım, bugün hiçbir şey yapmak istemiyorum. Öğleden sonra güneş çıkarsa belki biraz yürüyüş yaparım.
Şimdi de pumalarla ilgili bir belgesel buldum, onu izliyorum.
Oo afiyet olsun canım bende yeni çay koydumBir makine siyah çamaşır yıkadım.
Bir makine kuruyor.
Pizzayı yedik oğlum bayıldı
Uzun zaman ara vermek lazım galiba.
Bayadır yapmıyordum.
Çöpleri oğluma çıkarttım.
Artan hamurdan tahinli cevizli çörek yaptım.
Sufle yaptım.
Şimdi çay keyfi.
Kısır börek semaver götürmüşsünOo afiyet olsun canım bende yeni çay koydum
Semaver çayını iç tim börek sadece tadina baktım akşam yemedim daha öğle yedim odur az yedim amaKısır börek semaver götürmüşsün
Semaver çayını iç tim börek sadece tadina baktım akşam yemedim daha öğle yedim odur az yedim ama
Peynirli di canım bünye kilo almaya müsait buseferde kilo alıyoruz yakın olsaydın gönderirdim çağırırım nedemek arkadaşımBana gönderseydin ben yerdimbörek olurda tadına bakılır mı ya ayıp etmişsin
Neli börek?
Pırasayı kavurdum bir güzel koktu. Keşke dedim yufka alsaydım pırasalı börek yapardım.
Pırasalı börek güzel olurduBana gönderseydin ben yerdimbörek olurda tadına bakılır mı ya ayıp etmişsin
Neli börek?
Pırasayı kavurdum bir güzel koktu. Keşke dedim yufka alsaydım pırasalı börek yapardım.
Sudem bugün dizi yokmuBana gönderseydin ben yerdimbörek olurda tadına bakılır mı ya ayıp etmişsin
Neli börek?
Ego varda eşim haber izliyor.Sudem bugün dizi yokmu
Bende dedim mucize filmini açıp izliyeyim kız ne yaşlan ması hele durEgo varda eşim haber izliyor.
Oğlumun odasında izlesem o da oyun oynuyor.
Duş aldım.
Banyoyu yıkadım.
Nevresim, yastık kılıfı vs değiştirdim.
Yorulmuşum valla.
Galiba yaşlanıyorum.
Bu kadar basit işler bile yoruyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?