Ruhum yaşlı artık.Bende dedim mucize filmini açıp izliyeyim kız ne yaşlan ması hele dur
Daha yaslanmamiza var bende dedim duş alayım yarın okul var
Aa gece tahinli çörek sudem götürdün çörekleriRuhum yaşlı artık.
Yargı varmış.
Salya sümük ağlaya ağlaya izliyorum valla.
Rıdvan öldü ya temiz çocuktu.
Pars diziden çıkacak sanırım.
Boşanma davası var Ceylin in.
Saat 10 dan beri yargı izliyorum.
Acıktım arada yine çay ve tahinli çörek yedim.
Bende duş aldım bir bardak çay içtimRuhum yaşlı artık.
Yargı varmış.
Salya sümük ağlaya ağlaya izliyorum valla.
Rıdvan öldü ya temiz çocuktu.
Pars diziden çıkacak sanırım.
Boşanma davası var Ceylin in.
Saat 10 dan beri yargı izliyorum.
Acıktım arada yine çay ve tahinli çörek yedim.
Kız nerelerdesinGünaydın canlar
Hayırlı kandiller
Nasılsın canımHayırlı geceler,herkese hayırlı kandiller
Dualarımız kabul olsun inşallah
Bugün sabah iş vardı yoğun geçti güzelce çalıştım zamanın nasıl geçtiğini anlamadım sorunların çözümü için birtakım adımlar atıldı.Bugün sorun sonuçlandırıldı inşallah herkese hayırlı olur
Bugün peynirli poğaça ile kahvaltı yaptım
Öğleyin yürüyerek eve geçtim 5000e yakın adım attım
Bugün tavuksote ve yanında lavaş ekmeği ayran tükettim
Müzik dinledim gündemi takip ettin
Akşam online derslere katıldım dahil olmak için epey bir çaba harcamak gerekiyor lakin böyle çok çok az bi birimde dinlediklerin yerleşiyor
Kitaplardan 1tanesi geldi diğerleri daha yolda belki kitaplarla birşeyler daha çok oturur birde araştırma yapmakta lazım konular ile ilgili belki bu şekilde olur
Sonra Rezene çayı içtim bal kattım boğazım kuruyor diye acayip bir uyku bastırdı ders falan fena uykum var
Birde aşırı duygusalımağlayıp durdum bu akşam anlamadım niyr böyle sinirler boşaldı rezeneden sonra oldu ama
Herkese iyi geceler
Hoş geldinMerhaba nasilsiniz kizlar
Iki cocuklu calisan vir anne olmak xok zormus buraya yazmaya bile vaktim kalmiyor ama cok sukur saglikliyiz basimizi sokacak bir evimiz var
Hafta içi yoğun oluyorum.Kız nerelerdesin
Çocuk olunca zor birde bi salgın geziyor ben aldım 15 gün gecmediHafta içi yoğun oluyorum.
Neler yaptım?
Yorucu bir gün yine.
Gelirken yemek aldım, içecek aldım.
Çay yaptım.
Oğlum öksürük burun akıntısı başladı. Dün havuzdan sonra saçını düzgün kurutmadı. Ona kızdım biraz. Yüklerim ağır geliyor bazen. Canım istemiyor . Mesela saçını kurutmak istemedim. Sanırım rahatıma çok düşkünüm. Ya da yüklerim altında eziliyorum artık. Neyse işte o hasta olunca bütün ev depresyonda olur. Oğlumla atıştım. Saçını kurutmadı diye kızdım. Sonra eşimle atıştım. Sen kurut o kurutamıyor dedi. 11 yaşında artık diye istemediğimi söyledim.
Bir makine çamaşır kurutup katladım.
İşimle ilgili bir iki hazırlık yaptım.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Haber izledim.
Öyle bir gündü işte.
Annem, kV ,ablam ,abim vs arayıp kandillerini kutladım.
Hoşgeldin cnm nasılsın ? Akrabalarım çok şükür iyi, 1 aydır eve giremiyorlar, bir kısmı evini kaybetti. Ama canları sağ şükürler olsun@miknasisljn canim akrabalarinizdan falan depremden etkilenen oldu mu, bu baslikta far miydi deprem bolgesjnde ikamet eden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?