Cano günaydın benzer bir durumu sabah yaşadık. Tam okula bırakırken dizleri yırtık eşofman altı giymiş oğlumHafta içi yoğun oluyorum.
Neler yaptım?
Yorucu bir gün yine.
Gelirken yemek aldım, içecek aldım.
Çay yaptım.
Oğlum öksürük burun akıntısı başladı. Dün havuzdan sonra saçını düzgün kurutmadı. Ona kızdım biraz. Yüklerim ağır geliyor bazen. Canım istemiyor . Mesela saçını kurutmak istemedim. Sanırım rahatıma çok düşkünüm. Ya da yüklerim altında eziliyorum artık. Neyse işte o hasta olunca bütün ev depresyonda olur. Oğlumla atıştım. Saçını kurutmadı diye kızdım. Sonra eşimle atıştım. Sen kurut o kurutamıyor dedi. 11 yaşında artık diye istemediğimi söyledim.
Bir makine çamaşır kurutup katladım.
İşimle ilgili bir iki hazırlık yaptım.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Haber izledim.
Öyle bir gündü işte.
Annem, kV ,ablam ,abim vs arayıp kandillerini kutladım.
Çok geçmiş olsun canım o su basmasını bizde yaşadık çok zorTeşekkürler hayat
Gece gece hayatımda aksiyon eksik kaldı sanırım.
Mutfağın su hortumu patlamış.
Bir anda mutfağı su bastı.
Halı kap kacak yerler harap.
Su vanası da kapanmıyor.
Sabahı nasıl edecez bilmiyorum.
İki saç kurutmadan şikayet eden ben.
Al bana iş.
Halıyı balkona attım.
Yerdeki suları tahliye etmeye çalışıyoruz.
Şikayet etme şükret demek istiyorum.
Neyseki gündüz vakti evde yokken filan olmadı.
Şimdi de gerçi gerekli malzeme temin edemedik.
Kuzenim geldi sağolsun birşeyler getirdi ama.
Sabaha anca hallolur gibi.
Benimkinin de diz yapmış .Cano günaydın benzer bir durumu sabah yaşadık. Tam okula bırakırken dizleri yırtık eşofman altı giymiş oğlumevden çıkarken dikkat etmedim. Sonra eşim bana çıkıştı bakmıyorsun diye ben de dedim sen bak niye her şeyi benden bekliyorsun vs güne gergin başladık. Küçü
Canım iyiyim iyi olalım inşallah sen nasılsınNasılsın canım
Sağol eşim halletti sayılır.Çok geçmiş olsun canım o su basmasını bizde yaşadık çok zor
Nasıl attın , ne yaptın? Bana da söyleSelâmlar
Ben geldim.
İşle ilgili sıkıntılarımı biliyorsunuz bugün bir adım attım.
Çözüm amaçlı bir adım attım.
İnşallah sorunum çözülür.
Yüklerimin bir kısmını sırtımdan attım sayılır.
Kendime daha çok vakit ayırabileceğim inşallah.
İşimi daha güzel yapabileceğim.
Umarım hep böyle gider.
Bunun için emek verip sabırlı olmak istiyorum.
Iyi geceler canımEğitim bitti 2ders sonrası 10gibi kitap okumaya başladım 35syf falan sonra telefon görüşmesi yaptım yine bir iç döküş bir muhasebe anlatmak içimi dökmek çok iyi geliyor
Uzandım birazdan uyuma istiyorum gözlerim kapanıyor
Herkese iyi geceler
günümüz kutlu olsuuun. kadına, kadının emeğine, kadının oluşturduğuna saygı ve sevgiyle yaklaşılan bir dünya dileğiyle...Günaydın canlar
Kadınlar günümüz kutlu olsun.
Çıldırmak üzereyim. Bir hafta olacak imlant kapakları takılalı. Hâlâ ağzımın içindeki yaralar iyileşmedi ve acısı geçmedi.
İnsanın ağzının içinde bu kadar yara ve acı olması ne rezil bir duyguymuş.
Ağrı kesici almayı bıraktım üç gündür. İlaç bağımlısı olacağım yoksa.
Kaç gündür hava parçalı bulutlu, yağmur yağar diye çamaşır yıkamadım. Bugün de öyle güzel bir güneş çıktı ki, ama bu kez de akşam oldu. Ben çamaşırları şimdi atsam makineye, en erken bir buçuk saat sonra asarım ki o zamana güneş batar.
Gene zamanlamam berbat.
Tırnaklarıma oje sürdüm, hiç beğenmedim. Belki güzel duruyor ama beğenmedim.
Keyfim yok çünkü, hiçbir şey tat vermiyor.
Kitap okuyayım bol bol.
Sonra gene akşam yemeğinde yalnızım, kendime bir şehriye çorbası yapayım maydanozlu ve ekşili. En azından tok tutar. Dün akşam bu saatlerde karşı komşum sac böreği getirmişti patatesli. Hepsini yedim, hem de nefisti.
Bu kadını da çözemedim. Bazen yolda görse yüzüme bakmıyor, bazen de iyilik meleği oluyor.
Neyse, gördüğüm son haliyle hatırlamak istiyorum kendisini.
Annemle fotoğraflarımıza baktım uzun uzun. Bazı karelerde rahmetli babam da var. Birkaç gündür babamı ne kadar çok özlediğimi fark ediyorum. Keşke rehberimden silemediğim numarasını arasam, çalsa ve açsa nefes nefese. Bahçede çapa yapıyordum dese, cevizin altında oturuyordum dese...
Ama o yok çok yıllardan beri.
Niye böyleyim bu günlerde bilmiyorum, aşırı bir duygusallık hali var üzerimde.
Daha reglim biteli bir hafta olmadı, pembe bir akıntı geliyor. Aylardır reglim düzene girdi diye ne kadar seviniyordum. Umarım gene başa dönmez bu düzensizlik konusu. Kanama da değil, çok açık pembe bir sıvı ve dünden beri birer damla olarak geliyor sadece.
Sağlıklı olmak istiyorum artık. İyi uyanmak istiyorum.
Mutlu olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?