Bayılıyorum böyle insanlara ne güzelOkuldan geldikten sonra annemle pazara gittik alışveriş yaptık. Sonra eve geldik. Çocuklar geldi yemek yedik sonra 1 posta çamaşır yıkadım serdim. 1 sepet çamaşır katladım. Misafirlerin odasını hazırladım.
Wc lavabo yıkadım. Dolaplarını sildim.
Çocukları yıkadım.
Tepsi kebabı salata yaptım.
Annem çorba pilav yaptı.
ıslak kurabiye yaptım.
Kuzenimgil geldi, çok şey birikmiş tabi bu sefer daha da fazla.
Kuzenim hayattaki idolüm dediğim kişilerdendir çok pozitiftir.
Trajıkomik şekilde anlatıyor herşeyi.
depremden önce çadırda kalsan ayıplanırdın diyor ama şimdi çadırın varsa kralsın yürüyüşü değişiyor çadırı olanın diyor, gülsem mi ağlasam mı bilemedim
GünaydınGünaydın kızlar
Son 4 bölüm varmış.Dizi bittimi kız
Rutinine dönüyorsunMerhaba kızlar☺
Kahvaltı eşliğinde sizlere yazıyorum. Kendime güzel bir kahvaltı hazırladım. Eşim bugün iş yerine gitti. Ben de eski cumartesiler gibi gündüz temizlik yapacağım. Zaten haftalardır adam gibi evde olmadığımız için ev çok pislenmemiştir diye umuyorum...
Sonra bir makale okuyup normal kitap okumaya geçeceğim. Eskiler bilir cumartesileri şık sofra kurulurdu bizde, halim olursa belki bugün onu yaparım.. Bir yerden başlamam gerekiyor, bunu hep dedim ama bu sefer gerçekten başlamalıyım, yoksa insanlara da yardım edemeyek kadar depresyona gireceğim. Bizden böyle:)
Sizleri öpüyorum
Ne izliyorsunSon 4 bölüm varmış.
Gece üçünü izledim.
Bir bölüm kaldı.
İzlerken uyuyakalıyorum iyi oluyor.
Myfair WıtchesNe izliyorsun
Bugün ne yaptımSelam canlar
Biraz keyifsizim.
Sersem gibi uyudum.
Oğlanı yüzmeye getirdim.
Baya park yeri aradım gezdim.
Öncesi tabi arabanın aküsü azalmış çalışmadı. Kuzenim geldi kontak yaptı.
Haberlere baktım.
Akşamdan beri.
Öksürük başladı.
Havalar çok dengesiz gerçekten ve soğuk.
Anca bal zencefil yapıp duruyorum.
Üşenmezsem balık yapmak istiyorum.
Bayadır canım istiyordu.
Sizde neler var bugün?
Haftasonu menüsü zengindir.
Yok ya bizde hep aperatif geçiyor hafta sonları.Selam canlar
Biraz keyifsizim.
Sersem gibi uyudum.
Oğlanı yüzmeye getirdim.
Baya park yeri aradım gezdim.
Öncesi tabi arabanın aküsü azalmış çalışmadı. Kuzenim geldi kontak yaptı.
Haberlere baktım.
Akşamdan beri.
Öksürük başladı.
Havalar çok dengesiz gerçekten ve soğuk.
Anca bal zencefil yapıp duruyorum.
Üşenmezsem balık yapmak istiyorum.
Bayadır canım istiyordu.
Sizde neler var bugün?
Haftasonu menüsü zengindir.
Ayy maşallah ne tatlı bir gün.Selam kizlarbugun ne yaptım.
Çocuklarla evdeydik haşhaşlı revani yaptım. Çörek otlu bitli kurabiye yaptım. Komşumun misafiri gelecekmiş tatlinin ve kurabiyenin yarısını ona verdim. Sonra çocuklarla otobüsle AVM. Ye gittik.
Çocuklara iyi geldi. Sanırım oğlum büyüyor kahve içmek istediberaber kahve içtik. Dolaştık biraz nevresim takımı alacaktım çarşafı lastikli değilmiş vazgeçtim yoksa deseni çok beğenmiştim. Dedik hadi çıkmışken yemek yiyelim. O sırada teyzemin oğluyla.karsilastik oturduk beraber sonra eşim de bize katıldı. Kızı kum.havuzuna oğlanı tramboline koyduk.
Azıcık dinlendik. Sonra kendime ayakkabı aldım tam çıkacaktık oğlum kitap istiyorum dedi meşhur kitap dükkanına girdik aman Allahım o fiyatlar ne! Daha okumaya teşvik olması için ucuz olmalı. Her girdiğimde biraz daha uçuyor fiyatlar. Girmisken kendime de iki tane kitap aldım. İçimdeki müzik ve içimdeki melodi.
Sonra koctasa da girdik iki tane fener aldık. Çıktık eve geldik. Oğlum kitaplara sarıldı. Hedefini değiştirmiş artık pilot değil otomotiv mühendisi olmak istiyormuş. Biz de oturduk çay içiyoruz tatlı eşliğinde. Çok yorulmusum. Siz de n var ne yok
İyi akşamlardün çok uyumuştum sabah baya dinlenmiş şekilde kalktım
direkt öğle yemeğiyle birleşik yemek yedim
ardından kütüphaneye gittim hiç ara vermeden 2.30 saat çalıştım tabi bu ara vermemenin bedelini 1 saat ara vererek ödedimsonra tekrar derse geçtim biraz daha çalışınca acıktım yemek söyledik o geldi yedik sohbet muhabbet derken baya geçti saat. şimdi çalışmam gereken yeri bitirdim. biraz kitap okumak ya da kişisel gelişim videosu izlemek istiyorum yatmadan. öyle iyi akşamlar hepinize.
Oğlum 10 yaşında kızım da 3 yaşında.Ayy maşallah ne tatlı bir gün.
Okurken ben ferahladım.
Oğlun kaç yaşında?
Kahve istemesi çok tatlı ya ana oğul keyif.
Kitaplara sarılması da beni benden aldı. ☺
Tatlı tuzlu da çok hoş.
İkisini de severim.
Lastikli çarşaf iyi oluyor.
Benim de ihtiyacım var.
Penyeler hemen deliniyor.
Pamuk saten almıştım o da ezildi.
Gerçi benim kurutma biraz kötü yapıyor.
DünMavi Mucize terziye normal çarşaf götürüp lastikliye çevirtme fikri hoşuma gitti.
Bizim burda uygun fiyat yapan terzi var sormak lazım kaça yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?