Ayy zaman nasıl geciyo yaaKız benim büyük daha ilkokula başlamadı seninkini beklersek ohooo
Gitme ya arada gir
8 aylık oldu benim prenses
Amin canım cümlemizinkininAyy zaman nasıl geciyo yaamaşallah minik güzelliğe ömrü bahtı su gibi olsun
Canım branşım pdr değil evet malesef çok yoğun diyetisyen sebze hiç vermedi balık tavuk et aslında hiç yemek ile uğraşmasak haplar falan olsa onları yutsak daha iyi olacak benim için :) şaka bi yana online ddrs yeni bitti yıldım yine birçok yeni bilgi ve sorgulama fırsatı doğdu. Ben hiç memnun olmadığım bir iş temposu içindeyim ben yandım siz yanmayınCanım senin branş neydi ya pdr mi ? Çok yoğun geçiyor günlerin ondan sordum. Bi de çok fazla mı tavuk tüketiyorsun acababi ara ben de öyleydim her hafta bi kaç gün yapardım sonra hamilelikte tiksindim uzun süre hiç yemedim şimdi ayda 1-2 yapıyorum yine
Canim sen online okuyorsun değil mi.. sen de yüksek yapıyordun benim gibi.. Ben 33 yaşındayım ve makale yazmak falan zor geliyor, sana da oluyor muCanım branşım pdr değil evet malesef çok yoğun diyetisyen sebze hiç vermedi balık tavuk et aslında hiç yemek ile uğraşmasak haplar falan olsa onları yutsak daha iyi olacak benim için :) şaka bi yana online ddrs yeni bitti yıldım yine birçok yeni bilgi ve sorgulama fırsatı doğdu. Ben hiç memnun olmadığım bir iş temposu içindeyim ben yandım siz yanmayın
Ellerine sağlık keyifli bir gün olmuşBugün ne yaptım
Sabah uyandım kahvaltı yaptım okula gittim çok yağmur yağıyordu babam gelip aldı eve geldim temizlik yaptım yemek hazırladım dayım geldi çay iç tik komşuya çıktım geçmiş olsuna eve geldim yemek yedik bulaşıkları yıkadım şimdi duş alıp bir kahve yapicam 7.218 adım attım
Sağol canım yağmur yağmasaydı yürürdüm fena bastırdıEllerine sağlık keyifli bir gün olmuş
Olsun kısmetSağol canım yağmur yağmasaydı yürürdüm fena bastırdı
Aynen canımOlsun kısmet
Umarım doktordan hayırlı haberlerle dönersinSelam kızlar,
Işten geldim şimdi.. bizde de yoğunluk hala devam ediyor.. Hâlâ bölgelerden gelen insanlarımız var, eskiden gelenler de artık yavaş yavaş hayatlarını kurmaya çalışıyor biz de yardim etmeye çalışıyoruz..
Lotus1234 canım ben yüksek lisans hocamın yanına gittim, hatta onu beklerken yazıyordum da çağırdı. Yarın da söyleşisi var iş çıkışı ona gideceğim.. Bende de sen gibi hem iş, hem özelde yoğunluk hakim..
Akşam pırasa yedim, yani severim ama böyle zeytinyağlı ek yemek olarak severim.. Bu diyet beni açlık tokluk değil ama duygusal olarak çok zorluyoryarın için de hem 2 dilim kepek ekmek arasına peynir koydum, hem de öğlen için yulafımı yaptım.. Bakalım bu hafta böyle umarım kilo veririm
Onun dışında akşam yürümeye de çalışıyorum. En azından 8bin adım kesin atıyorum.. Benden böyle işte.. Cuma şehir dışında olacağım, yine bir kontrol zamanı.. Yaa böyle işte
Buralardayım aslında ama ruhen çok gelgitliyim ondan yazamıyorum bazenBura niye öyle sessiz kızlar
Sen nasılsın canım mikanimBuralardayım aslında ama ruhen çok gelgitliyim ondan yazamıyorum bazen
Canm bizde makale analizi ve kitap eleştirisi sunum poster hazırlama makalelerden sunum vs gibi bir sürü artı proje iş var geçen dönem çok yorucuydu bu dönem online geçmesi bi nebze iyi olduCanim sen online okuyorsun değil mi.. sen de yüksek yapıyordun benim gibi.. Ben 33 yaşındayım ve makale yazmak falan zor geliyor, sana da oluyor mu
Sudem yok ondanBura niye öyle sessiz kızlar
Arada yz özletme kendiniSelam kızlar,
Işten geldim şimdi.. bizde de yoğunluk hala devam ediyor.. Hâlâ bölgelerden gelen insanlarımız var, eskiden gelenler de artık yavaş yavaş hayatlarını kurmaya çalışıyor biz de yardim etmeye çalışıyoruz..
Lotus1234 canım ben yüksek lisans hocamın yanına gittim, hatta onu beklerken yazıyordum da çağırdı. Yarın da söyleşisi var iş çıkışı ona gideceğim.. Bende de sen gibi hem iş, hem özelde yoğunluk hakim..
Akşam pırasa yedim, yani severim ama böyle zeytinyağlı ek yemek olarak severim.. Bu diyet beni açlık tokluk değil ama duygusal olarak çok zorluyoryarın için de hem 2 dilim kepek ekmek arasına peynir koydum, hem de öğlen için yulafımı yaptım.. Bakalım bu hafta böyle umarım kilo veririm
Onun dışında akşam yürümeye de çalışıyorum. En azından 8bin adım kesin atıyorum.. Benden böyle işte.. Cuma şehir dışında olacağım, yine bir kontrol zamanı.. Yaa böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?