Kreş için de bezli bebek aliyolar mi bilmem ki. Şuan 22 aylık. Benden ayrılmıyor. Annemle bile 3 4 saatten fazla durmuyor. Hiçbir yere gidemiyorum
Benimki de bezliydi.
İşe başladığım için mecbur verdim.
Ama montesorri idi ben çok memnundum.

Kaç yaşında cocuk

Iyi geceler kızlar çay demledim içtik
Yengemler gitti sonra mutfağı topladım kahve içtim şimdi kk bakıyom öyle

Lizz annen sende mi hala?
Yeni eve geçtiniz mi?
Yoksa sadece yazlık olarak mı kullanıyorsunuz?
Bana ait hiçbir detayı unutmamissin

Annem bir ara gitti, bir ay kadar yoktu. Valla kafam çok rahat etti ama eşimle birlikte baktik. tek başıma çok zorlanirdim çünkü durmuyor yerinde ve uyumuyor. Şuan annem yine bizle ama bize yakın bir yere taşınıyor. Artık arada evinde kalacak, arada bize gelecek. Çareyi böyle bulduk

Bütün yaz yeni evdeydik. Sonra ilçedeki eve döndük Ekim'de. Ben tabii +6 kiloyu da beraberimde getirdim

Ayy unutur muyum hiç.

Sen topiğimin ilk göz ağrısısın.

Ne emoji koyacağımı şaşırdım.
Anne iyiymiş yarı var yarı yok.
Yemekler işte hazır olur miss.

Ayy unutur muyum hiç.

Sen topiğimin ilk göz ağrısısın.

Ne emoji koyacağımı şaşırdım.
Anne iyiymiş yarı var yarı yok.
Yemekler işte hazır olur miss.
Teşekkür ediyorum

Ya yemek konusu hic sandigin gibi değil, artık iyice sallıyor bir gün yapıp 3 gün yapmıyor. Dardanelli ekmek yiyorum geçen de karnibaharla pırasayı aynı gün yapti

Bundan tam bir sene önceki ilk mesajim buymuş

Şöyle bir maddelere baktım da, değişen hiçbir şey yok ya

Kahvaltı hazırladım.
Mantar çorbası yaptım.
Bayadır yapmıyordum.
Bir makine çamaşır katladım.

Menüler neler bugün?

Mikan 16 mart ödevi ne?
Ben o sayfayı kaydetmeyi unuttum.
Cano farkındalıklı beslenmeyi araştır diyor

Çok farkındalıklı beslendim
Önce öğle yemeği
Sonra sütlaç
Şimdi çayla ıslak kek yemeyi sonrasında kahve ile çikolata sonra çekirdek zaten sonra da akşam yemeği saati gelir

Akşam yemeğinde sağlıklı besleniyorum ama yumurtalı börülce var

Lizz 2.ye hamile kalınca çok şikayetlendiğim oldu aslında ama 2den sonra saldım gitti

Lizz 2.ye hamile kalınca çok şikayetlendiğim oldu aslında ama 2den sonra saldım gitti

Acaba mesela mental sagligini korumanın bir sebebi de okula gidiyor olman olabilir mi? Ben her zaman çalışan annenin daha mutlu olduğunu ve çocuğuyla daha kaliteli zaman geçirdiğini düşünüyorum. İnsan 7 24 sürekli bakım verince inanılmaz tükeniyor. Ben biraz da bu yüzden tükendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…