Anne orijinal ya tam keyifçi

Zor gelecek ama ilerde pişman olmamak için denemedim demeyeceğim keşkem olmayacak.
Zaten tek tüpüm yok. Sen yokken ameliyat filan oldum. Nisan'dan beri baya bir şey yaşadım. Bilmiyorum ne kadarını biliyorsun.

Pedagog vs çocuk dr u uzman ne diyor. Her hangi bir gıdaya alerji vs.

Heee biliyoz konuyu

İnşallah şu mesajı bir gün ben de yazarım Dinimiz amin
Kaç saat uyuduğumu hiç yazmayım yatakta sağa sola döne döne nasıl yattığımı filan

Nazar edermişsin hamile olurmuşum

Bu arada sabah regl oldum hamile değilim.

Mikanım çocuk için daha da geç olmadan yapmam lazım haklısın. Çok geç kaldım. Oğlan küçükken peş peşe büyürlerdi. Zaten alerjik diye bir yere kıpraşmadık hiç. Hala bir tiyatro yüzü görmedim.

Geçmiş olsun canım.
6 ay 2 yıl arası sanırım yer oturana kadar olacak alışmak lazım.

Selam canlar

Yemek faslı bitti şükür.
Çamaşırlar da kuruyor.
Bulaşıklar yıkandı.
Gözüm açıldı resmen.
Çay da hazır.
Trileçe ve çay keyfi beni bekliyor.

Sonrasında You son 5 bölüm kaldı. İzlemeye çabalıycam.

Selamlar bugün
İş yoğunlukları vardı
Çıkışta eve yürüyerek geldim arkadaşımla laflayarak hava hem soğuk hem rüzgarlı hem yağmurluydu
Eve gelince yemek işini hallettim
Mercimek köftesi turşu yanına yoğurt birazda sarma
sonra telefonla arkadaşımla konuştuk
bitmeyen iş ve gündemleri mesai kavramı kalmamış zaten…
Sonra tekrar işle ilgili bir kaç yazışma ve görüşmeler
Sonra değerli bir arkadaşımla telefon görüşmesi yaptım
Aşırı yorgunluk
Saat olmuş 21.00 nerdeyse nasıl olmuş bilmiyorum…
Bugün canım tatlı çekti midye baklava sipariş ettim
Beni dinlendirecek her trlü şeye ihtiyacım var …

Iyi geçti canım iyi birilerine benziyorlar Düşünü cem biraz

Bugün ne yaptım
Sabah uyandım kahvaltı yaptım okula gittim izin aldım saat 11 de eve geldim temizlik yaptım süpürdüm evi sildim tozları aldım kurabiye poça tatlı hazırladım onlar geldi konuştuk çay içtiler gittiler sonra arkadaşlar bir araya toplanmışlardı çağırdılar gittim sohbet ettik kahve iç tik yürüyüş e çıktım 11.789 adım attım

Sudemcim çok geçmiş olsun ameliyatı bilmiyordum şimdi ogreniyorum. En son kimyasal gebelik gibi bişey yasiyodun, değerin dusmesini bekliyodunuz, sonrasindan haberdar olmadim. Gelmiş geçmiş olsun tekrar

Uyku için en son çocuk doktorumuz o konu bizden çıkıyor artık, çocuk psikiyatri bakacak dedi. Şimdi psikiyatriye gitsek çocukla konuşacak halı yok, bizle konuşacak. Öneriler vs. Ben biraz da memeden kestikten sonrasını bekliyorum açıkçası..hala emiyor cunku.

Kaç saat uyuduğumu hiç yazmayım yatakta sağa sola döne döne nasıl yattığımı filan

Nazar edermişsin hamile olurmuşum

Bu arada sabah regl oldum hamile değilim.
Nazar etmiş olsam o ilk zamanlar ederdim, beşiz falan doğururdun

Kızlar nerdesiniz kimse yok
sudem34
Mikan
Lotus1234
Lizz size alıştım olmadığınızda yoklugunuz çok belli çok tatlısınız

Ayy, bu tatlı kompliman bana micok teşekkür ederim, elimden geldiğince girmeye çalışıyorum foruma

You izliyorum.
6.7.bölüm fena değil.
İyi çıktı bu sefer.
Hikaye ortaya çıktı vs.

İki tabak yemiş bile olabilirim
Ayy merak ettim şimdi. İmkan oldukca ben de bakayım. Bırakmıştım valla. Bişey dicem sakın söyleme ama ben katili o.universite öğrencisi kiz diye düşündüm. Sakın söyleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…