Hangi film var sudemcimSenin mi hayırlı iş?
Eee isteme ise çay filan olur herhalde.
Gerçi daha dur hoppadanak isteme olmaz direk tanışma faslı var önce.
Hadi hayırlısı.
Ben misafir gelse ne pişircem değil de evi nasıl temizlesem telaşına düşerim
Yemekli mi olacak?
Hayırlısı olsun cnmYok ya yemek yapmak temizlik yapıldı tatlı kurabiye tuzlu birşeyler yaparım
Evet canım benim dayımın arkadaşının oğlu aklimdan geçmiyordu hiç bakalım ne olcak
Sağol canımHayırlısı olsun cnm
Annen boğa değil miydi ya
Benim annemden iyi boşver o hiç yapmaz
Dardanelli ekmeği ben yapıyorum bir tek tembel sanıyordum
Alıntıyı görünce bende aynı şeyi düşündüm
Seneye de yap bakalım ne çıkacak
Günaydın sudemcimAfiyet olsun
Yaa sana yakın oturup beraber yemek var ne kadar çokk mutlu olurdum ❤
Demekki 2.3. lazım
Mikan genç canım bize göre ondan
Ahh Mikan 2. ye her gün düşünüyorum.
Bir diyorum iş ortamından bir süre kurtulurum ücretsiz izin filan kafa dinlerim
Ya niyetleniyorum, bu bile bir mesai istiyor.Senin akıcı nahif anlatımın ile bence ne demek istediğini anlayan insanlar çıkar aç gitsin.
Linçleyenleri direk konudan engelle ya da muhatap olup cevap verme o da bir seçenek.
Boğanın sadece tembellik tarafını almış seninki.Boğa ama yemeyle hic alakası yokdoğarken yanlış acı almis olabilir
Hatfanin 5 gunu karnibahar pırasa makarna yapıyor
Günaydın sudemcim
Evet mikan bizden küçük, dolayisiyla iki çocuğu da erken yapmış oldu, enerjisi
Vardıbir de yapı itibariyle çocuk seviyor ben bir tane yaptım, 5 tane doğurmuş psikolojisinden çıkamıyorum
valla 2. Çocuk için emin misin? Hazır mısın bunahayatının 2 senesi bloke artık yok öyle bugün güzel uyudum bugün 74839 saat uyumusumlar
Ya niyetleniyorum, bu bile bir mesai istiyor.Nasıl ifade edecegimi kafamda netlestiremiyorum. Hassas konu
Ha ha bana sadece bir arkadaş mesaj atarHer hafta hayırlı cumalar diye mesaj atan, ilk fırsatta bütün sulaleyi birbirine düşürüp hiçbir şey olmamış gibi davranan yengem:
Eki Görüntüle 3219246
Ahaa ben hala öyle titiz değilim.Evlenmeden önce hayal ettiğim:
Eki Görüntüle 3219251
Evlendikten sonra gerçekleşen :
Eki Görüntüle 3219248
Lizz ya seni ve kedilerini özlemişizYeni yıla girmeden yeni kararlar almisimdir:
Eki Görüntüle 3219265
1 Ocak sabahı :
Eki Görüntüle 3219266
Günaydın canlarGünaydın kızlar bugün
Menünüzde neler var
Boğanın sadece tembellik tarafını almış seninki.
Kız ben senede bir karnabahar ve pırasa yapıyorum her hafta ne seninki benden de tembel
Yapı ve çocukla da ilgili bence.
Ben rahatıma düşkünüm iş yerinde çok yıpranıyorum bu sene kaçış olarak bile düşünüyorum bazen. Ama tam hazır olduğumu söyleyemem. Çünkü eşimde aşırı rahatına düşkün. Evde her iş bana bakıyor . O sadece oğlanın sorumluluğunu alıyor.
Ben o iki seneyi ücretsiz izin ile evde geçirmeyi planlıyorum ama kısmet belli olmaz.
Bence senin çocuk zor çocuk yorgunluğun bundan. Bitki çayı filan içince rahat uyuyorsa dene bakalım. Zararsız olanlardan.
Buraya yaz konunu.
Profile yaz.
Senin kalemin ve esprili dilin var benim şüphem yok.
İnşallah şu mesajı bir gün ben de yazarımGünaydın canlar
Çok güzel bir kahvaltı yaptım.
Yemek dünden var.
Başka da planım yok.
Triliçe yaptım sabah.
Şimdi kahve ile keyif yapacağım.
Slm kızlar
Lizz konuyu biliyoruz ama hangi noktada fikir almak istiyorsun? Bide bdv ye açarsan belki çok farklı fikirler gelir, annelik konusu hassas çok büyük bir şey olmadıkça kimse hemen kınama moduna girmiyor sanki. Konu sahibinin gelen yorumlara tepkisi de şekillendiriyor biraz. Bazıları direk savunmaya geçiyor eee niye açtın diyor insan o zaman vs vs
sudem34 bebek düşünüyorsan tam zamanı 40tan sonra çok daha zor olur. Oğlun büyük çok zor olacağını sanmıyorum. Ama tabi alışkanlıklar değişecek mecbur. Aslında beklentini ona göre ayarlarsan zor gelmez. Misal eşim tatile gitmek istemiyor 3 çocukla çok zor olacağını düşüyor . Ben de diyorum sen 3 çocukla gidip çocuksuzmuş gibi eğlenmeyi beklersen mutsuz olursun tabi. 3 çocukla gittiğinin farkında olacaksın beklentini ona göre ayarlayacaksın diyorum. Onun gibi bir şey yani
Ozgur87 nasıl geçti tanışma?
Kızlar dün oğlanlar yattı. Kızımı uyuttum kitabımı okudum. Bir tatlı uyku bastırdı kafamı koyduğum gibi dalmıştım ki tak tak dolapların sesine uyandım. Depremyataktan kalktım durdu çok kısa sürdü ama sertti. Sonra salonda yattık hep beraber. Azıcık normale dönelim derken başa sarıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?