Kesinlikle buna katılıyorum, okulda deşarj oluyorum, özlüyorum. Bir de annem yanımda büyük yardımcım
Acaba mesela mental sagligini korumanın bir sebebi de okula gidiyor olman olabilir mi? Ben her zaman çalışan annenin daha mutlu olduğunu ve çocuğuyla daha kaliteli zaman geçirdiğini düşünüyorum. İnsan 7 24 sürekli bakım verince inanılmaz tükeniyor. Ben biraz da bu yüzden tükendim.
Evet değil mi. Kesinlikle doğru. En çok ihtiyaç duydugum şey lohusalıktan beri kendimle azıcık deşarj olabilmekti. Evin dışında bir ozgurluk alaniydi. Olmadı. Sağlanmadi da. Ben tukenmemi buna bağlıyorum. Ben çalışmak için dışarı çıkıyor olsam her gün hem de, asla böyle olmazdım.Kesinlikle buna katılıyorum, okulda deşarj oluyorum, özlüyorum. Bir de annem yanımda büyük yardımcım
Bence de, KPSS ne oldu bu arada ?Evet değil mi. Kesinlikle doğru. En çok ihtiyaç duydugum şey lohusalıktan beri kendimle azıcık deşarj olabilmekti. Evin dışında bir ozgurluk alaniydi. Olmadı. Sağlanmadi da. Ben tukenmemi buna bağlıyorum. Ben çalışmak için dışarı çıkıyor olsam her gün hem de, asla böyle olmazdım.
60 aldimBence de, KPSS ne oldu bu arada ?
Buraya yaz lizcim biz yardımcı olalımYa çocuktan sonra cikamadigim gizli depresyonumla ilgili bir konu açmak istiyorum ama lincleyenler de olur, haline sukretciler, Allah çocuk vermiş vs vs, durduk yere tadım kacmasin diye acmiyorum
Şimdi bu forumu sessiz sedasi takip edip de bu satırları okuyan ve benim gibi hisseden anneler bana burdan birkaç bişey yazsa keşke
Annen boğa değil miydi yaTeşekkür ediyorum
Ya yemek konusu hic sandigin gibi değil, artık iyice sallıyor bir gün yapıp 3 gün yapmıyor. Dardanelli ekmek yiyorumgeçen de karnibaharla pırasayı aynı gün yapti
Alıntıyı görünce bende aynı şeyi düşündümBundan tam bir sene önceki ilk mesajim buymuş
Şöyle bir maddelere baktım da, değişen hiçbir şey yok ya
Afiyet olsunTavuklu şehriye salatası
Yayla çorbası salata
Şimdi simit çay dinleniyom
Yaa sana yakın oturup beraber yemek var ne kadar çokk mutlu olurdum ❤Cano farkındalıklı beslenmeyi araştır diyor
Çok farkındalıklı beslendim
Önce öğle yemeği
Sonra sütlaç
Şimdi çayla ıslak kek yemeyi sonrasında kahve ile çikolata sonra çekirdek zaten sonra da akşam yemeği saati gelir
Akşam yemeğinde sağlıklı besleniyorum ama yumurtalı börülce var
Demekki 2.3. lazımMikancim gerçekten hiç mi değişen bişey olmazdaha da yorgunum daha da uykusuzum şimdi
Sende durumlar nasil,2 çocuk + 1 bebek. Seni çok takdir ediyorum inan ki, bir kez bile benim kadar şikayet etmedin ben anneliği pek beceremedim bilmiyorum
Ahh Mikan 2. ye her gün düşünüyorum.Lizz 2.ye hamile kalınca çok şikayetlendiğim oldu aslında ama 2den sonra saldım gitti
Ben hiç deşarj olamıyorumKesinlikle buna katılıyorum, okulda deşarj oluyorum, özlüyorum. Bir de annem yanımda büyük yardımcım
Senin akıcı nahif anlatımın ile bence ne demek istediğini anlayan insanlar çıkar aç gitsin.Ya çocuktan sonra cikamadigim gizli depresyonumla ilgili bir konu açmak istiyorum ama lincleyenler de olur, haline sukretciler, Allah çocuk vermiş vs vs, durduk yere tadım kacmasin diye acmiyorum
Şimdi bu forumu sessiz sedasi takip edip de bu satırları okuyan ve benim gibi hisseden anneler bana burdan birkaç bişey yazsa keşke
Bugün iyiyim canım geldim. ❤
Ben üşenmesem yarına triliçe yapacağım.12.360 adım atmışım yarında misafir var ne yapsam düşünüyom boş kalmiyoz hiç
Sudemcim nasılsın canım hafta sonu nu iple cekiyomBugün iyiyim canım geldim. ❤
Akşama salçalı makarna
Salata yaptım.
Sabahtan zaten mantar çorbası yapıp gitmiştim.
Şimdi çay keyfi yaptım.
Bir makine yıkadım kuruyor.
Bir makine yıkanıyor yarın kuruyacak.
"Benden ne olur " Filmi var tv de onu izliyorum. Romantik komedi.
Yarına hafta sonu yuppi
Canım hayırlı bir iş içinBen üşenmesem yarına triliçe yapacağım.
Misafir neye gelecek ona göre değişir.
Ne severler tarzları ne az çok bilirsin.
Kolay olsun dersen fırın yemeği.
Çay saati ise bir tatlı iki tuzlu.
Senin mi hayırlı iş?Canım hayırlı bir iş için
Tanışma
Yok ya yemek yapmak temizlik yapıldı tatlı kurabiye tuzlu birşeyler yaparımSenin mi hayırlı iş?
Eee isteme ise çay filan olur herhalde.
Gerçi daha dur hoppadanak isteme olmaz direk tanışma faslı var önce.
Hadi hayırlısı.
Ben misafir gelse ne pişircem değil de evi nasıl temizlesem telaşına düşerim
Yemekli mi olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?