Ooo baya geç yiyorsunuz.Sagol simdi yapiyorum
Evet bu saatlerde yiyoruz oglende birseyler yiyoruz cunku. Tavugu yagla baharatladim kizartiyorum.Ooo baya geç yiyorsunuz.
Fırında mı yapıyorsun?
Bizde öğle yemeği yok.Evet bu saatlerde yiyoruz oglende birseyler yiyoruz cunku. Tavugu yagla baharatladim kizartiyorum.
Ben acikiyorum valla. Yiyorum o yuzden :)Bizde öğle yemeği yok.
11 de kalkış.
12 de kahvaltı.
Sonra kahve meyve derken akşam oluyor.
İyiyim çok şükür.kavs-i kuzah nasılsın?
Sınavlar nasıl gidiyor ?
Okul ne alemde?
Kan değerlerin ile ilgili gelişme var mı?
Kendi sorununu çözmesi nasıl çözecek çocuğa yapma demiştir yapmaya devam etmiştir muhtemelen. Ya kavga edecek ya da yetişkinden yardım isteyecek.benimkilerin bana şikayet etmeden sorunları çözmesi taraftarıyım. Böyle "arkadaşlarıyla " nasıl iletişim kurmalı? Siz benim yerimde olsanız ne
AynennnKendi sorununu çözmesi nasıl çözecek çocuğa yapma demiştir yapmaya devam etmiştir muhtemelen. Ya kavga edecek ya da yetişkinden yardım isteyecek.
Benim oğlum ufak tefek şeyleri sorun etmez pek. Kardeşi vs yok belki ondan. Atıyorum çocuk ona attı bunu oyun olarak görüp oda ona atardı herhalde. 4 sene ilkokul okudu bir kere şikayet etmedi kimseyi. Şimdi ortaokulda da öyle. Pasif bir çocuk sanırım bilemedim.
Bazı çocuklar gerçekten huysuz ve negatif de olabiliyor. Arkadaşın çocuğu belki öyledir bilemedim.
Arkadaşla teke tek buluşma en güzeli ya. Çocuk olunca bende rahat edemiyorum.
Oh hele şükür sabahtan beridir giremiyom canim
Ya çok yeteneklisin.Eki Görüntüle 3244251 Bu saatte yapılacak en basit tren istasyonu olabilir
Bu da benim ufaklığa yaptığım Nasrettin hoca kavuğu
Eki Görüntüle 3244252
Tuvalet kağıdı rulosuna takmış durumdayım
Kan sonuçlarıma baktım şimdi.sudem34 cim sen nasılsın canım bulantin varmı
Doktor gosterdinmi canımKan sonuçlarıma baktım şimdi.
Kızamıkçık pozitif çıkmış.
Onu anlamaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?