Taze fasülye çorbası nasıl yapılıyor ? İlk defa duydumYarınki menü
Lahana sarması
Taze fasulye çorbası
Salata ayran
Canım çekti dedim lahana alayım
Canım taze fasulye haşliyorum süzgeç e dokuyom bir kuru soğan robottan geçiriyorum pembeleşince salça kavuruyom fasulye koyuyom et suyunu tuz şu kaynayınca bir çay bardağı bulgur koyuyom bizimkiler çok seviyor özellikle babamTaze fasülye çorbası nasıl yapılıyor ? İlk defa duydumcanım senin menüler efsane ya
Fasülye miktarı ne kadar bi de nasıl doğruyorsun normal yemeklik mi?Canım taze fasulye haşliyorum süzgeç e dokuyom bir kuru soğan robottan geçiriyorum pembeleşince salça kavuruyom fasulye koyuyom et suyunu tuz şu kaynayınca bir çay bardağı bulgur koyuyom bizimkiler çok seviyor özellikle babam
Yarım kilo fasulye normal yemeklik canımFasülye miktarı ne kadar bi de nasıl doğruyorsun normal yemeklik mi?
Deneyeceğim inşallahYarım kilo fasulye normal yemeklik canım
Benim 2 kızda da kanamam olduLekelenme olursa bebek erkek derler bizim burdave gerçekten 2 oğlumda kanama oldu kızda olmadı bende yine de belli olmaz da
Çok çok geçmiş olsun sudemOğlum hala hasta
Şimdi de ateşi çıktı
Bir de bu eksikti sanki
Salıdan beri hasta.
Okula sadece bir gün gitti bu hafta.
Doktora da hemen götürmek istemiyorum.
Antibiyotik almadan atlatsın istiyorum.
İnşallah geçer gider.
Pazartesiye kadar iyileşsin dedik ama.
İyiye değil kötüye gitti.
Benim ne kızda ne de oğlumda kanamam olduBenim 2 kızda da kanamam oldu
Çok geçmiş olsun canım,sen de maskeyle yaklaş istersen viral biseyse bulaşır sen de zorlanirsnOğlum hala hasta
Şimdi de ateşi çıktı
Bir de bu eksikti sanki
Salıdan beri hasta.
Okula sadece bir gün gitti bu hafta.
Doktora da hemen götürmek istemiyorum.
Antibiyotik almadan atlatsın istiyorum.
İnşallah geçer gider.
Pazartesiye kadar iyileşsin dedik ama.
İyiye değil kötüye gitti.
Ben kız hissediyorum sen de ilk günden beri,hatta bebek dusunmeye başladığından beri diyebilirmHala kızım olabilir yani
Ee daha ne olsun baya bir iş yapılmışMikan ben de sebzeli bulgur pilavı ve cacık yaptım bugün.
Bugün kisliklari kaldırdım yazlıklar çıktı bizim ve çocukların dolabını temizleyip düzenledim bir makine çamaşır katladm üc makine yıkayıp astm,başka da hiç bişey yapamadim bunlar bile beni çok zorladı .ama şükür dolap içleri tertemiz oldu
Sabah kalkmış iyiyim diyo.Çok çok geçmiş olsun sudem
Ateşi anca ben anladım benim kocaya önceki gün baba ateşim var demiş o da alerjide ateş olmaz demişÇok geçmiş olsun canım,sen de maskeyle yaklaş istersen viral biseyse bulaşır sen de zorlanirsn
Yaa herkes öyle diyor. Ama umutlanmıycam. Hayırlısı olsun.Ben kız hissediyorum sen de ilk günden beri,hatta bebek dusunmeye başladığından beri diyebilirm
Mikan ben de sebzeli bulgur pilavı ve cacık yaptım bugün.
Bugün kisliklari kaldırdım yazlıklar çıktı bizim ve çocukların dolabını temizleyip düzenledim bir makine çamaşır katladm üc makine yıkayıp astm,başka da hiç bişey yapamadim bunlar bile beni çok zorladı .ama şükür dolap içleri tertemiz oldu
Günaydın canımGünaydın canlar
Kalktım annem babam uyuyor
Çay koydum kahvaltı hazırlicam
Sonra akşam yemeğini hazır licam annemle amcamlara gitcez❤
Biraz da yapıyla alakalı herhalde canım ya 2 kızımda da 3 ay ayağa kalkmam yasaktıBenim ne kızda ne de oğlumda kanamam oldu
Neden düşük tehlikesi mi kanama mı?Biraz da yapıyla alakalı herhalde canım ya 2 kızımda da 3 ay ayağa kalkmam yasaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?