Evet canım düşük tehlikesiydi sadece wc ye kalkıyordun hele 2. De doktor elinden geldikçe wc ye bile kalmayacaksın dediNeden düşük tehlikesi mi kanama mı?
Kim baktı sana?
Sadece tuvalete kalkıyorsun demi?
Bir tanıdık öyle 9 ay yattı.
Ya hamilelikte bol bol su içmek gerekiyor. Wc ye bile kalkmamak için su filan da içmemek lazım.Evet canım düşük tehlikesiydi sadece wc ye kalkıyordun hele 2. De doktor elinden geldikçe wc ye bile kalmayacaksın dedi
İlkinde kayınvalide çalışıyordu annem baktı gündüz gece kayınvalidem
2. De Kayınvalidem geldi yanımda kaldı 3 ay sonra doğumda geldi 1 ay da öyle kaldı
Birde benim büyük babaannesine benziyordu doğduğunda
Demiştim ki kayınvalideme 2. Hamileliğim de seninle görüşmeyeceğim çocuğum bana benzesin
Hahaha sonrasında Kayınvalidem dedi ki bak görüşmeyecektin ama geceli gündüzlü yanındayım
Sonuç 2. Kızım babasının kopyası
Tabi canım aynen 2. De birde 5. Aydan sonra suyum az çıktı bu defa da kavuna karpuza havuca dayandım hayatımda yemediğim kadar yedimYa hamilelikte bol bol su içmek gerekiyor. Wc yr bile kalkmamak için su filan da içmemek lazım.
Ben saat başı wc deyim.
Yaa bak 5 aydan sonra şeker çok riskli kavun karpuz şeker bombası Allah korumuş valla.Tabi canım aynen 2. De birde 5. Aydan sonra suyum az çıktı bu defa da kavuna karpuza havuca dayandım hayatımda yemediğim kadar yedim
Günaydın,Sabah kalkmış iyiyim diyo.
Borsa gibi benim çocuk.
Ateşi anca ben anladım benim kocaya önceki gün baba ateşim var demiş o da alerjide ateş olmaz demişçocuk yeminle daha iyi biliyor kendini. O gece sabaha kadar terledi 3 kez üstünü değişti ateşten olduğu aklına gelmemiş.
Dün ben anladım baktım titriyor. Alnını öptüm normal boğazına elledim yanıyor.
Manyak bu erkekler ya.
Bir kere de gece çocuk uyanmış hastalıktan yat uyu diye çocukla kavga ediyor.çocuk keyfinden uykudan uyanıyor sanki
Benim kocaya kalsa akşam hastaneye gidiyorduk.
Ateşi olduğunu öğrenince hemen panikledi. Antibiyotik gerekirse hemen başlayalım geciktirmeyelim filan diye tutturdu.
Yaa herkes öyle diyor. Ama umutlanmıycam. Hayırlısı olsun.
Günaydın canım
Çok anaç çok panik bazen bazı şeyleri kaçırıyor.Günaydın,
Esin de yaniiiii
Kıyamam kuzuya şükür ki sabah iyiymiş
Kmsl Hnd şanslısın canım annen kv muhtemelen genç ve dinç insanlar.
Benim annem çok yaşlı ve huysuz. Adama sinir krizi geçirtir.
Kv dinç gibi ama çok hastalığı var. İstanbul a gelince hastalığı azıyor.Tedavisi kontrolleri Ankara'da hep.
Aynen kızlar o konuda hakkını yiyemem Rabbim hepimizin yavrularını hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Valla kocamı gönderdim.
Offf canım benim ya çok çok geçmiş olsun, ilaç kullanmak istemiyor insan o da uzun vadede zararlı diye ama işte bazen insan mecbur kalıyorEczaneye gidiyorum şimdi.
Yemek yedik.
Tabi benim tosba ağrıdan yiyemiyor ağlayıp duruyor.
Aynen canımOfff canım benim ya çok çok geçmiş olsun, ilaç kullanmak istemiyor insan o da uzun vadede zararlı diye ama işte bazen insan mecbur kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?