Hm ne guzel hepiniz ogretmensiniz galiba.
Merhaba canım, nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor? Ortadan daldım ama film Netflixte var mı?Bir film önerisi ile geldim
Aşkın gücü
Jennifer Lopez polis rolünde.
Başrolü paylaştığı adam da ünlü. Hatta benim büyük abime çok benziyor.
Hoş geldin canımMerhaba canım, nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor? Ortadan daldım ama film Netflixte var mı?
Geçmiş olsun canım.Uyku tutmayanlardanım ben de, bir yanda hasta bir anne, bir yanda ders çalışmayan kızım, Allah yardımcım olsun.
Geçmiş olsun oğluşuna.İlaçları aldım eve geçiyorum.
Çay keyfi yapıcam.
Çok yoruldum.
Daha sabah kahvemi de içemedim.
Okul olunca her gün düzenli içiyordum.
İki gündür aksatıyorum.
Sağol canım.
Annem yaşlı, kanser hastalığı atlattı, şimdi de dizden sıkıntı çıktı, babam yok, oğlan kardeşlerim ilgilenmiyor, sürekli ben bakıyorum, o da cılkını çıkardı senin anlayacağın, hiçbir şekilde memnun olmuyor, takdir yok, sürekli şikayet, şaşırdım kaldım, bazen sesimi yükseltiyorum, sonra da üzülüyorum, öyle işte.Geçmiş olsun canım.
Annenin neyi var?
Geçen gün benim küçük kızın da çok ağrımıştı kulağı ne yaptıysam geçiremedim gece resmen ağlıyordu artık netten baktım 1 damla soğan suyu yazıyordu artık son çarem damlattım çantayı da hazırladım taksi çağıracaktım inanır mısın bıçak gibi kesti ağrıyıSağol canım.
Damla ile de antibiyotik ile de hala geçmedi sancısı.
Maşallah ne kadar hanaratsın, benim kızlarım da öyle olsalar keşke.Bugün ne yaptım
Sarmami sardım hazırladım amcamlara gittik
Yengem
Mercimek çorbası
Salata
Börek
Karpuz turşu
Pilav yapmıştı ama az yedim
Sonra çay içtik sohbet ettik saat 17 de eve geldik yemeklerimi hallettim babam açıkmış şimdi sofrayı indirecem bulaşıkları yıkayıp yerleştirip
Çay koycam çamaşır attım o çıkınca bi makina daha aticam sercem yarın okul var
Dizinde ne var?Benim kv de kanser yıllardır tedavi görüyor yazık. Dizinde de geçen sene kayma oldu. Disk kayıyor ayakta duramıyor azken kayınca. Korse vs takmak zorunda kalıyor.Annem yaşlı, kanser hastalığı atlattı, şimdi de dizden sıkıntı çıktı, babam yok, oğlan kardeşlerim ilgilenmiyor, sürekli ben bakıyorum, o da cılkını çıkardı senin anlayacağın, hiçbir şekilde memnun olmuyor, takdir yok, sürekli şikayet, şaşırdım kaldım, bazen sesimi yükseltiyorum, sonra da üzülüyorum, öyle işte.
Kaç yaşında kızların?Maşallah ne kadar hanaratsın, benim kızlarım da öyle olsalar keşke.
İlaçsız demi direk onla geçti.Ya tamamen bünye ile alakalı benimki tırt baya. Kv tabiriyle narin. Boğaz, kulak, burun hepsi tıkandı geniz akıntısı ile. Kaç gündür zyrtec şurup, flıxotide fıs, ventolin fıs, actifed şurup, decort iğne kesmedi. Bugün de klomaks +gentagut damla başladık.Geçen gün benim küçük kızın da çok ağrımıştı kulağı ne yaptıysam geçiremedim gece resmen ağlıyordu artık netten baktım 1 damla soğan suyu yazıyordu artık son çarem damlattım çantayı da hazırladım taksi çağıracaktım inanır mısın bıçak gibi kesti ağrıyı
Tabi ne kadar doğru orasını bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?