- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.030
- 468
Cevap vermicem ağzım burnum yamulacak şimdi. Neyse baban beğenmiş almış deyip kapatalım bu konuyu. Anneler canımızKız annem sadece çirkin olsaydı keşke.
Valla karakter olarak da çok huysuz.
Geçimsiz bir tip.
Memnuniyetsiz.
Hani tatlı dilli güler yüzlü olsa bir şekilde tolere edilirdi degideri yok yani
Ha haCevap vermicem ağzım burnum yamulacak şimdi. Neyse baban beğenmiş almış deyip kapatalım bu konuyu. Anneler canımız
Dua et de erkek olsun o zamanHa hailerde benim bebem de bana diyebilir. tarih tekerrürden ibaret. küçükken babama neden güzel biriyle evlenmedin biz güzel olurduk derdim. çocuk aklı ne kadar acımasızca annem de estetik yaptırın beğenmiyorsanız der.
Aynı şeyi yaşamamak için estetiğe mi başlasam
Ha haDua et de erkek olsun o zaman
Ahahhahahaahahaha ya ne diyim bilmiyorum erkek çocuğu=bahçeli ev kombini geliyor hep aklıma. Kınamayacam gene deHa haerkekler sallamaz diyosun .
Ay oğlum bir kere ne dedi biliyor musun
Anne dünyada senden daha güzel kadınlar var
Bahçeli ev kombini ne kızAhahhahahaahahaha ya ne diyim bilmiyorum erkek çocuğu=bahçeli ev kombini geliyor hep aklıma. Kınamayacam gene de
Hani denir ya, erkek çocuğun varsa bahçeli evin olacak, normal evde beslenmez o diyeBahçeli ev kombini ne kızbulmaca gibisin bugün kafam almıyor
Yeni yeni kabalaşmaya başladı kız benimki.Hani denir ya, erkek çocuğun varsa bahçeli evin olacak, normal evde beslenmez o diye
Ben demiyorum onlar diyor, erkek çocuğu olanlar diyor. Neler neler diyorlar erkek çocuklarına.
Bu gözler şunu bile gördü. Baba bu da diyen.
evet canım beğenmiş, güzel olmuş dedi.Çorbayı beğenmiş mi?
ay ilahi hepten öldürmüşün kadınıValla ben kime çektiysem
Keşke babama benzeseydim adam yakışıklı eli yüzü düzgün.
Annemburnu kocaman. Ayak büyük. Gözler yumuk. Ten rengi bir tek düzgün beyaz. Bacaklar varis dolu. Kalça büyük. Bel oyuk. Omuz düşük. Sırt kambur. Gıdı sarkık. Yüz düşük. Kadında olmaması gereken ne varsa var. Şansa bil bakalım kime çekmişim
Atmamay ilahi hepten öldürmüşün kadınıbi foto atsana merak ettim.
Cano tarifleri ben yazmıyorum sonuçta mikandan deyip önyargı oluşturmasaydınMikan senin şehriye çorbasından yaptım çok az nane de koydum.
Eşime dedim ki tarif mikandan eyvah dedi
Sonra yok soğan iyi pişmemiş bilmem ne yediler ama.
Ben beğendim fena değildi
Et suyu tavuk suyu koymadım.
Yedi mecburCano tarifleri ben yazmıyorum sonuçta mikandan deyip önyargı oluşturmasaydınafiyet olsun
Ben de geçen izledim, güzeldi canım.Film bitti.
Güzeldi tavsiye ederim.
Aksiyon tarzında iyiydi.
The mother
Yine Jennifer Lopez'in filmi
Bu ara üst üste denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?