Slmlar,Selam canlar
Kahvaltıya menemen ve kaşarlı yumurta yaptım.
Kahve keyfi yapıp çıktım.
Gelirken markete filan uğradım canım çekenleri aldım.
Yemek vardı onları bitirdik.
Meyve yedim.
Şimdi dinleniyorum.
Bugün kış psikolojisinden çıkıp açık renk giymeye başladım.
Kilo aldığım belli olmaya başladı tabi.
Bakalım yaz nasıl geçecek inşallah çok kilo almam.
Akşam yalnızım.
Eşim kuzenlerine gidecek.
Bakalım nasıl değerlendircem.
Sizler nasılsınız?
Mikanım yemek yemek çok keyifli.Slmlar,
Ben bu aralar yeme işini iyice abarttımdünden hamur artmıştı yine pizza yaptım sonra bebek hayırlamaya gittiğimiz yerde de çok yedim. Öğlen de çok çok yedim. Aklım sürekli yemekte. Porsiyon azaltmam lazım kendimi çok pufidik hissediyorum göbek bölgem aldı başını gidiyor
Ben bugün çamaşaır katladım yerleştirdim. 1 mak yıkayıp serdim. Limonata yaptım (Starbucks usulü cool lime) güzel oldu buzlu buzluyayla çorbası yaptım. Haftanın geri kalanında hafif, sebze ağırlıklı beslenmek istiyorum. Hamur işini ekmeği çok abarttım. Robot yatak odalarını süpürdü. Yarın silerim artık inşallah. Benden böyle.
Beyhan dinlemeye başladım bugün sudem
Tamam inşallahMikanım yemek yemek çok keyifli.
Hamile olduğum halde ben bile rahatsız olmaya başladım
Yazın kıyafetler daha ince her şey ortada
Yarın sabah tartılıp bakalım ne kadar arttı
Yaaa eşim geçen diyor ki sen ne zaman diyete başlıycanTamam inşallahben zayıflayınca bir sürü etek elbise almıştım geçen sene doğum sonrası olduğu için giyemedim bu gidişle bu sene de giyemeyeceğim çok üzülüyorum
Yeni başladım aslında ama güzel gidiyor sanki önceden dinleyemezdim şimdi kısa kısa akıyor
BeyhanYeni başladım aslında ama güzel gidiyor sanki önceden dinleyemezdim şimdi kısa kısa akıyorher şeyin bir zamanı var sanırım
Hoş buldum kiii bi inceleyeuiyüm bakayımDur kırmızı halı sereyim
Tamam canım ben yatıyorum iyi geceler.Hoş buldum kiii bi inceleyeuiyüm bakayım
Allah rahatlık versin o uykudan bana da yolla emiTamam canım ben yatıyorum iyi geceler.
Sen yine gündüz kaç kez uyudun acebaAllah rahatlık versin o uykudan bana da yolla emi
GünaydııııınnnSen yine gündüz kaç kez uyudun aceba
GünaydınGünaydııııınnnyeni uyandım yavrum 
Yine uyuyacağım galiba ama ağzım yırtılacak esnemekten gözlerim kapanıyor için gidiyorGünaydın
Çık dışarı biraz hava al.Yine uyuyacağım galiba ama ağzım yırtılacak esnemekten gözlerim kapanıyor için gidiyorgece olsa ya şu uyku ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?