Hosbulduk kuzucumHoş geldin
Anladım o zaman var birşey evet ama doktora bi götürsende emin olsan ona göre yol izlerdinAaa kekik hiç aklıma gelmezdi.
Geçen kızlarla konuştuk.
Mikan @ftemiz nane koymuyoruz dedi. Biz de hep koyarız. Ondan sordum. Herkes farklı yapıyor demekki.
Süt içtikten sonra kustu bir kez. Benimki ayda üç ayda bir kusar. Ya süt ürünü yemiştir. Ya kakao çikolata tarzı yemiştir.Bazen alerjisi azar. Geçen hafta işte süt ile keloks yedi kakaolu kurabiye yedi biraz çikolata hasta oldu mesela.
Maydonoz bugün kısıra koydum anca onun için eve girdi. Benimkiler cins ya maydonozu salatada filan sevmezler.Kekik bende düşünmezdim ama işte eşm koymuş nane bulamayınca tesadüf denemiş oldum ve gerçekten bayıldım ama en sevdiğim maydanozludur
Sen ne yapacaksın çorba Sudemde domates bende yoğurt çorbası varValla kalktim yogurt mogurt bissy yiyim sabah borek yedim zatenazittim iyice kiziyorum kendime artk
Corba yapicam bnde aksama
Kızma kızılacak birşey yok gebesin senValla kalktim yogurt mogurt bissy yiyim sabah borek yedim zatenazittim iyice kiziyorum kendime artk
Corba yapicam bnde aksama
Aslında onları dinlemeyip koysan alışırlar benim eşimde evlenmeden önce maydonoz ağzına sürmezdi evlendik hiç tınlamadım valla alıştı şimdi bayılıyor herşeyde yiyor , oğlumda arada mızmızlanır ama yiyorsun söylenme derim paşa paşa yerMaydonoz bugün kısıra koydum anca onun için eve girdi. Benimkiler cins ya maydonozu salatada filan sevmezler.
Tatlım götürdüm. Bezm-i alem de alerji profuna kadar götürdüm. Testler temiz çıkıyor. Mustafa Atilla Nursoy du sanırım.Anladım o zaman var birşey evet ama doktora bi götürsende emin olsan ona göre yol izlerdin
Alerji değil mide sorunu o zaman asitiyle ilgili falan olmalı safra çıkartıyormu hiç kusarken acı su gibi haniTatlım götürdüm. Bezm-i alem de alerji profuna kadar götürdüm. Testler temiz çıkıyor. Mustafa Atilla Nursoy du sanırım.
Ama mesela didi içsin kusar. Ozmo yesin kusar . Alerjiklerde reflü gibi bir şey de oluyor. Geç saatte yemek yememesi lazım. Uykudan 2 saat önce mideye kilit vurması gerek.
Benimkilerin ikisi de ayrı cins. Oğlum hiç salata yemez. Eşim de ancak çoban olursa yer.Aslında onları dinlemeyip koysan alışırlar benim eşimde evlenmeden önce maydonoz ağzına sürmezdi evlendik hiç tınlamadım valla alıştı şimdi bayılıyor herşeyde yiyor , oğlumda arada mızmızlanır ama yiyorsun söylenme derim paşa paşa yer
Bari bunda ye gelen bebiş sevsinBenimkilerin ikisi de ayrı cins. Oğlum hiç salata yemez. Eşim de ancak çoban olursa yer.
Maydonoz gebelikte çok tüketilmiyor diye pek almıyorum. Çünkü alsam sadece ben yiycem.
Yok Tümay.Alerji değil mide sorunu o zaman asitiyle ilgili falan olmalı safra çıkartıyormu hiç kusarken acı su gibi hani
Otçul değiller anacım. Sebze yemeği de zorla yerlerBari bunda ye gelen bebiş sevsinniye çok yenmiyor maydonoz
Allah yardımcın olsunYok Tümay.
Alerji olduğu öksürük vs ondan anlıyorsun zaten. Ama yediği alerjiyi tetikliyor.
Kusma her zaman olmaz.
Eskiden yazın çeşme suyundan olurdu. Yemeklerde olursa kusardı. Yıllarca yaz kış market suyu ile yemek yaptık.
Allah sana kolaylık versin yemek seçen insan zor olur bilirimOtçul değiller anacım. Sebze yemeği de zorla yerler
Bende henüz çorba yok. Evde sadece kısır var.Sen ne yapacaksın çorba Sudemde domates bende yoğurt çorbası var
Oy kullanmaya mı gideceksin daha?
Yok sabah 8de gittik sonra annem kayinvalidemler ı kahvaltiya aldim. Herkes burada kullanio. Onlar gidince bi evi sildimSen ne yapacaksın çorba Sudemde domates bende yoğurt çorbası var
Maşallah sanaaaaa ben mutfağa zor giriyorumBende henüz çorba yok. Evde sadece kısır var.
Sarma malzemesi hazır akşama onu sararım.
Çorba üşenmesem mantar güzel olur. Çabuk kararıyor.
AminAllah yardımcın olsundeğişik bir durum Rabbim şifa versin İnşallah
Benim esim evden yemeye okdr zor alisti ki anlatamam. Sebze icin inekmiyim ben nie sebze yiyim dioOtçul değiller anacım. Sebze yemeği de zorla yerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?